Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

K9o

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
380 Wyświetlenia
Pavluchenko

pre 3-bet blef bo mam pozycję i grajki więcej calluja zdepolaryzowany zasieg do 3-betu na tych stawkach
flop suchy, x bo mało jest rąk które mogę poprawiać dalej
turn calling range jest mocniejszy niż grałbym cokolwiek innego ;] rywal może bronić tak swoje słabsze układy
river trafiło JT,65, czy dalej mamy value od mid.poketa,9x?

Spoiler

T♠:9♠:

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
taczkadrzewa

Gramm call pre, to chyba za dobrą ręką na 3bet bleff. Piszesz zdepolaryzowany, czyli grasz 3bet silnymi i średnimi rękami, bez potencjalnych blefów. K9o chyba się tutaj nie miesci. Depolaryzacja napewno jest spoko vs btn i co, tutaj, kiedy mamy pozycje rozsądniesze wydało by się dodanie choćby kilku blefów. As played jakieś SV się znajdzie więc gram x back, ale pewnie betuje flop.

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad

co gra check , bet za pół puli i check/call river ?, coś co się zahaczyło o flop lub chce zrealizować EQ na turnie semiblefem , 55,66,33,22, TT,JJ które bało się Q na flopie oraz Gs na Tx Jx suited ,45s 86s,87s no bo gościu gra na SB w końcu , teraz odpowiedz sobie jaki procent z tych rąk ci zapłaci do odpowiedniego sizingu

o JT, 65 bym się nie martwił bo na mikro gracze są overaggro i sami zabetują z nutsem

WG mnie

Odpowiedz
Cytat