Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Aj0 Nl5_

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
241 Wyświetlenia
darek75

Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;MP2$13,25:80/45/24/0,9/35/62/100/67;Hero$5,47:///////;[/tg]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (6 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is CO with A♠, J♥
MP2 raises to $0,15, MP3 folds, Hero calls $0,15, 3 folds.

Flop: ($0,37) A♣, T♠, 8♠ (2 players)
MP2 bets $0,20, Hero raises to $0,60, MP2 calls $0,40.

Turn: ($1,57) 7♦ (2 players)
MP2 checks, Hero checks.

River: ($1,57) Q♥ (2 players)
MP2 bets $1,10, Hero calls $1,10.

Final Pot: $3,77

Results follow (highlight to see):
Hero shows a pair of aces (As Jh)
MP2 shows two pairs, aces and queens (Qc Ah)

MP2 wins with two pairs, aces and queens (Qc Ah)

7 odpowiedzi

3bet pf!

jak juz zagrales call to ja betuje na turnie, bo jest sporo drawow i pozostaje kilka nizszych A, z ktorymi moglby sprawdzic taki calling station

na river imo fold, bo nic gorszego on tu nie obstawia, a missed draw np. FD kolo z 0.9 AF nie blefuje

simon1989

hasiek napisał
3bet pf!

jak juz zagrales call to ja betuje na turnie, bo jest sporo drawow i pozostaje kilka nizszych A, z ktorymi moglby sprawdzic taki calling station

na river imo fold, bo nic gorszego on tu nie obstawia, a missed draw np. FD kolo z 0.9 AF nie blefuje

Na pf takiego agresywnego gracza z AJ 3-betuje aczkolwiek błędem nie jest call aczkolwiek jak nie trafimy ciężko nam będzie takiego gracza wywalić z rozdania z niczym więc wolę z takim graczem mieć inicjatywę kiedy posiadam nad nim pozycję. Poza tym rywal jest na deepie więc może tutaj o wiele luźniej Cię sprawdzić na pf.

Na turnie bije dla free SD i także by wyciagnąć trochę od gorszych rąk, które tutaj spokojnie Cię mogą sprawdzić a niekoniecznie zabetują w przypadku takiego gracza jak ten.

Skoro czekałeś turna to imo tutaj masz fold na river bo nie widzę rąk z którymi on betuje i są gorsze od Ciebie.

pro jestem? xD po co to samo piszesz? ;x

simon1989

hasiek napisał
pro jestem? xD po co to samo piszesz? ;x

Żeby nie było, że się obijam :D Czasami się coś doda od siebie co nie napisałeś :)

darek75 Autor wątku
darek75

A gdzie indukcja blefu?

od kolesia 0.9 AF? n1

masz staty to z nich korzystaj

simon1989

hasiek napisał
od kolesia 0.9 AF? n1

masz staty to z nich korzystaj

Dasz kiedyś być szybszym ??:D

Jakaś torpeda się z Ciebie zrobiła. Co wejdę to komentarz od Ciebie :D

Jeszcze żebym kiedyś mógł się nie zgodzić a to cholewcia jak na złość masz to samo zdanie :D