Witam. Niestety z tymi konwerterami nie umiem sobie jak narazie poradzić może dlatego, że mam mało czasu. Ale po krótce, chciałem się pochwalić jednym rozdaniem.
PRE FLOP:
Na preflopie na pozycji średniej przede mną sprawdził jeden gracz więc wszedłem z 4BB+1BB za tego właśnie gracz czyli łącznie 0.50$. Ku mojej uciesze sprawdził mnie, tak więc w stawce mieliśmy 11,5BB.
FLOP:
Na flopie doszedł K 7 5 w różnych kolorach tak więc o doborze do koloru moby być nie mogło a sam miałem na ręce overpair. Tak więc nic mi nie szkodziło tak jak wyczytałem zagrać trochę wbrew zasadzie, bo pewnie gdybym zagrał od razu 2/3 to by spasował(jak się okazało miał na ręce A D więc myślę, że jakbym zagrał ostro wiedziałby, że doszedł mi K). Tak więc zagrałem jako pierwszy check i on zrobił to samo.
TURN:
Na turnie doszła 6 i wiedziałem, że raczej nic prócz króla na jego ręce, którego byłem przekonany, że nie ma więc teraz mogłem spokojnie tylko wyciągać z niego jak najwięcej. Zagrał za 2BB myśląc, że może spasuje i zagarnie niezłą stawkę. I znowu forum się przydało. Odczekałem prawie na koniec czasu i zagrałem all-in a on pewnie myśląc, że gram niepewnie sprawdził mnie.
jak się okazało miał A D a na river doszedł K. Myślę, że to moje najlepsze rozdanie bo w sumie on nie mając nic mógł spokojnie wcześniej spasować a chyba jak zobaczył A A to się bardzo zdziwił
Pozdrawiam i następnym razem już wsadze z konwertera rozdanie