Uploaded with ImageShack.us
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $1(BB) Replayer
SB ($141)
BB ($101)
UTG ($102)
UTG+1 ($116)
Hero ($215)
MP1 ($100)
MP2 ($37.50)
CO ($80.50)
BTN ($108)
Dealt to Hero A♠ A♦
fold, fold, Hero raises to $3, MP1 calls $3, fold, fold, BTN calls $3, fold, fold
FLOP ($10.50) 6♣ 2♥ 3♥
Hero checks, MP1 bets $6.50, BTN calls $6.50, Hero raises to $24, MP1 calls $17.50, BTN folds
TURN ($65) 6♣ 2♥ 3♥ 3♠
Hero bets $40, MP1 raises to $73 (AI), Hero calls $33
RIVER ($211) 6♣ 2♥ 3♥ 3♠ J♣
Drugi typ to jakis random , raczej slaby, malo rak na niego mialem wiec nie wrzucam.
No wiec tak, pre podbijam std(na p* nie podbijam 3,5 bo tam wszyscy graja std 3). Flop spada megawet i teraz nie zauwazylem ze BU jest z nami w rozdaniu. Gdybym to wiedzial ofc cbet/???(tu moje 1 pytanie) . Nie gram cbeta bo myslalem ze jestem z mp1 w rozdaniu i tu moje next pytanie. On ma bardzo niski call open i praktycznie zawsze on ma tam PP. Jest sens cbetowac? Bardzo czesto na takim boardzie moge dostac bluffraise(czasami 55 or 44) a nie bardzo widzi mi sie wrzucanie vs typ o ktorym niewiele wiem. A foldowac tez nie chce bo czesto mam tutaj najlepsza reke. Chcialem zagrac c/c c/c c/c jesli nie spadnie 5 i 4, fd sie nie boje bo w jego rangu nie za wiele ich jest. Jesli nie zagram cbeta w headsupie to na bank na tym flopie dostane bet z jego strony, wiec myslalem tez nad c/r F, bo dostane od jego PP max 1 strit value, ktore on zabetuje na F + na jego ship mam zawsze eez fold, jak zagra call to zawsze wygrywam ,bo on balby sie tu slowplayowac z setem i w sumie ulatwiam sobie sporo gre.
Ogolne pytanie : Jak gracie vs agro reg, z niskim callopen na niskich boardach z OP?