Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

99 Nl4

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
213 Wyświetlenia
88mentor

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.04 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]CO$4.21:///////;BU$4.00:///////;SB (Hero)$4.38:///////;BB$7.85:///////;MP2$3.81:///////;MP3$6.83:///////;[/tg]

Preflop: Hero is SB with 9:s, 9:c.
3 folds, BU raises to $0.12, Hero raises to $0.40, BB folds, BU calls $0.28.

Flop: ($0.84) 6:h, 8:s, 6:c (2 players)
Hero bets $0.40, BU raises to $1.50, Hero folds, BU gets uncalled bet back.

Final Pot: $1.24.

Mała probka na przeciwnika / można z niej wywnioskować tylko, że jest tight preflop.
Zatem nie spodziewam się sprawdzenia z 22-88. Raczej z brodways i TT+. Oczywiście część z tego będzie drał 4bet, nie mam informacji jaką część.
Flop cbet dla value i protection przeciwko overcarts. Gram tutaj linie bet/fold flop. I szczerze to cięzko mi powiedzieć co powinienem zagrać na turnie jeśli tylko sprawdzi. Poprawny tok rozumowania?

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
kNoq001

dlaczego 3betujesz pf? dla value czy blefu? ofc jesli wiesz, ze on duzo folduje do 3betow a Ty nie lubisz/nie potrafisz jeszcze grac oop zbyt dobrze to mozna ulatwiac sobie zycie jednak osobiscie wole tutaj call na preflopie i trzymanie jego rangu szeroko

asplayed
pewnie gralbym tutaj z planem cbet i c/c turn aby zabetowal overkarty albo c/c flop w zaleznosci od tego co o nim wiem, w standardzie wole cbet i na raise raczej takze folduje bo nie moge zakaldac, ze on blefuje a caly jego valuerange nas bije

pozdro

Odpowiedz
Cytat