Napisane przez Thorek
Wystarczy, że raz to napiszesz, nie musisz w każdym temacie tego cytować, bo to zahacza o spam.
Użytkownicy pisali o tym raz, później drugi, trzeci, tysiącpiećsetny i jak widać, nie wystarcza. Ale ok, sam nie lubię spamu i uważam, że tutaj cenzura jest niezbędna tak więc, nie będę kontynuował tego precederu.
Napisane przez Thorek
Ja nie mam wpływu na artykuły, a i w tej kwestii też nie możemy jako społeczność zbyt dużo zrobić, bo artykuły są globalne i zmiany możemy wprowadzać, jeśli takie są w innych społecznościach.
No dobrze, rozumiem. Od dłuższego czasu widzę, że PokerStrategy.com jest bardzo, ale to naprawdę bardzo słabo zarządzaną firmą. Widzą to też użytkownicy nie tylko naszej społeczności, ale także pozostałych. Jednym z naprawdę, wielu wielu dowodów jest ot choćby nawet ta grupa
klik
Pomysł założenia takiej szkoły jest fajny, PokerStrategy.com też jest naprawdę świetną inicjatywą, pomysłem na biznes, ale trzeba przyznać, że "góra" (ktokolwiek tam siedzi) bardzo kiepsko zarządza tą firmą. Oferta oferowana przez PokerStrategy.com jest szeroka, jednak jej jakość spada dosłownie z dnia na dzień, a te wszystkie szmatławe "losowane promocje" pozwalają zauwyżyć, że PokerStrategy.com z profesjonalnej szkoły pokera zamienia się w typowego naganiacza fiszy. Każdy użytkownik o intelignecji większej od taboretu, zauważy, że większość promocji oferowanych przez PokerStrategy.com jest zaprzeczeniem, wszystkiego, czego się tutaj uczymy, głównie mindsetu. Na szczęści liczą debile, callując drawy mimo niekorzystnych odsów, a my, pokerzyści, minimalizujemy wpływ elementu losowego.
Napisane przez Thorek
Poza tym w pierwszym artykule dla BSS jest napisane, że do stołu siadamy ze stackiem 100bb.
Bzdura. Ok, zasiadamy z pełnym stackiem:
- nie jest doprecyzowane czym jest pełny stack, gdyż w momencie kiedy ten artykuł był pisany nie było stołów DEEP, dzisiaj użytkownicy mają mętlik w głowie, gdyż z tego artykułu można wywnioskować zarówno, że wchodzimy na NL2 z 5$ jaki i z 2$, na szczęście jeden z uzytkowników wyjaśnił tą kwestię w komentarzach, chwała mu!
- ok, co z tego, że zasiadamy z pełnym stackiem (jakkolwiek to rozumieć), skoro nie ma informacji o tym, co później, gdy stack wzrośnie/zmaleje?
Tak więc sam widzisz, że niektóre artykuły są po prostu niedorzeczne.
Tak więc, ostatni raz już o tym wspomniałem, nie będę zalewał więcej tego działu spamem.
Robisz Thorek, kawał dobrej roboty, keep going. Mam nadzieję, że może kiedyś albo zmieni się "góra" (jakieś rotacje w składzie), albo szefostwo weźmie się w garść