Nie przegrali!
Ale sposób tworzenia akcji jest trylion razy gorszy niż za Waldka Kinga
Wpadłem na głupi pomysł ,aby się nabudować w fazie rebuy i zapłaciłem za to5R i nic mi to nie dało. :nh Nie będę pisał już w jaki sposób przegrywałem bo i tak już za dużo tu tego wrzucam.
Napisane przez Szachista007
Nie przegrali!
Ale sposób tworzenia akcji jest trylion razy gorszy niż za Waldka Kinga![]()
Ja bym powiedział raczej: "sposób kopania piłki" , bo z tworzeniem akcji to nie miało wiele wspólnego.
Napisane przez boczq
Napisane przez Szachista007
Nie przegrali!
Ale sposób tworzenia akcji jest trylion razy gorszy niż za Waldka Kinga![]()
Ja bym powiedział raczej: "sposób kopania piłki" , bo z tworzeniem akcji to nie miało wiele wspólnego.
O to to! :fdrink
Swoją drogą ciekawe ile jeszcze goli musi strzelić CR7 żeby w końcu dostać ZP
To co on robi od kilku miesięcy to jest kosmos
W sumie to fajnie było popatrzeć na mecz w czasie grania 2 micro milionsów i oglądania filmu na drugim monitorze.
Zaczęło się, zgodnie z obawami
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5990045_3739F577CF
a najgorsze jest to ze moglem to zrzucic kurwa nie wybacze sobie. moj ulubiony turniej spazzniety.
Odpadłem w ANTE z KQo<AKo
Miejsce 324, nieco ponad 30$ na konto.
Od półtorej godziny moją najlepszą ręką było K7s i właściwie nie było możliwości się nabudować. Za każdym razem spadałem do 40k i musiałem pushować, żeby zostać w grze. Ostatnie rozdanie przy ante 12500 miałem już tylko 42k na ręce, BB mnie niestety sprawdził.
Zapisałem się do turnieju i po drugim rozdaniu mogę iść spać.
Boom
No powiedzcie czy to jest na prawdę poważne, te jebane riversy na starsach?
Mam w planach teraz grać wszystkie turnieje, bo na chwilę obecną grałem w około 60%. Mam nadzieję, że się obudzę na szóstą
Siemasz hustler
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5992754_21184A7910
ja zrzucić nie moglem, bo z kolesiem się tłukliśmy przez jakiś czas.
k..wa strasznie mi szkoda tego turka.
ja nie zrzucilem, bo na fisza po prostu nie zrzucam. mi tez jest bardzo szkoda, bo jestem w kurewskiej formie w 4-maxach, ale coz, innym razem.