Witam wszystkich,
Głównym celem wpisów będzie utrzymanie odpowiedniej mobilizacji do zdobycia 200k VPP na P*.
Wpisy będę starał się robić codziennie po pełnym dniu gry.
Nick ten sam, nl100 sh P*
Witam wszystkich,
Głównym celem wpisów będzie utrzymanie odpowiedniej mobilizacji do zdobycia 200k VPP na P*.
Wpisy będę starał się robić codziennie po pełnym dniu gry.
Nick ten sam, nl100 sh P*
DZIEŃ 1

Dzisiaj kończę sesję trochę szybciej niż zwykle (zazwyczaj jest to 3:00-4:00) ale nie czuje się najlepiej a jutro z rana trening więc postanowiłem dłużej się wyspać.
Do jutra HEJ!
DZIEŃ 2

Wczorajsze słabe samopoczucie niestety przełożyło się na chorobę, nie czuje się najlepiej. Jednak sprzyja to siedzeniu w domu i grindowaniu
choć nie powiem, jest to strasznie irytujące gdy się człowiek wyleczy a wirus ponownie wraca...
Do jutra!
Widzę, że dotrzymujesz słowa danego na początku maratonu i codziennie robisz aktualizację. Dzięki ♠_thumbsup:
Kwoty jaki to się przewalają lekko mi podniosły puls, nie wiem jak ty wytrzymujesz swingi 1k$ wciągu dnia. Powodzenia :fdrink
Zdążyłem się już przyzwyczaić, kwoty jakie przegrywałem na nl200,400,600 były zdecydowanie większe
To już kwestia stylu jakim ktoś gra i jakbym nie zaakceptował takich swingów już dawno znalazłbym się w szpitalu
DZIEŃ 6

Skoro ktoś tu zagląda to napiszę co się dzieje u mnie
Właśnie skończyłem bardzo trudnę sesję głównie przez jednego mega agresywnego zawodnika o nicku Ivey313. Ciężko mi jest go do końca rozgryźć ale potrafi odwalać mega spazy, poniżej kilka ciekawych według mnie rąk.
http://weaktight.com/6231220
http://weaktight.com/6231225
http://weaktight.com/6231228
i ostatnia przy której popełniłem ogromny błąd myląc ftsqz typa, miał 75% (ja zauważyłem że ma 25%) teraz grałbym 3bet/5bet/fold
O widzisz, nie tylko samymi wykresami żyje challenge, ale każdym ciekawym rozdaniem rozegranym podczas niego
Cieszę się, że coś więcej zdecydowałeś się napisać. A ten Ivey313 zawsze tak gra, czy dopiero wczoraj na niego trafiłeś? Bo jedno jest pewno, to na pewno nie ja
Siema,
Kojarzę typa. Denerwujący typ z niego. Często unikam z nim gry. Co do sesji to też, chociazby nawet w tym miechu mialem -12BI na setkach.
Pozdro i GL :fdrink
@dophaZ
To jest niestety jego standard game czyli masa 3betów,4betów,5betów preflop i psb,psb overbet shove postflop. To powoduje, że gra z nim jest bardzo wariancyjna.
Masz rację jest denerwujący ale muszę mu przyznać, że ma bardzo fajny styl gry, sam podłapałem od niego ten mocny postflop betting i czasami potrafi zdziałac cuda.
Muszę przyznać, że coraz bardziej podoba mi się umieszczanie jakiś wpisów odnośnie swojej gry, chyba będę musiał przemyśleć założenie bloga
W takim razie proponowałbym potraktowanie tego wątku jako początku bloga, a jak się skończy listopad, to przeniesiemy ten wątek do blogów.
Możesz również założyć osobny wątek w blogach, ale zazwyczaj kończy się tak, że jak prowadzi się dwa podobne wątki, to jeden na tym cierpi. Albo brak wpisów w blogu albo brak wpisów w challenge'u.
O hej! Teraz dopiero zauważyłam wątek.
Stawiam kropę, ciekawa jestem jak Ci pójdzie challenge.
DZIEŃ 7

Dzisiaj spokojniejszy dzień jeżeli chodzi o wyniki jak i volume ale to głównie za sprawą, że wróciłem na treningi po chorobie więc stąd mniej czasu na grę. Nie mniej jednak 20k handów pęką