Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Listopad 2,5$ 180 man turbo challange !

246 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
16.9 K Wyświetlenia
tomekgchm
Elite Grinder

też mam abo, mogę Wam coś wrzucać jak będziecie potrzebowali - skype znacie. powodzenia wszystkim :)

Odpowiedz
Cytat
grooby
PokerStrategist

Poszło 50$ na Wombatox

nick na p* frankyfurbo

powodzenia wszystkim!!

Odpowiedz
Cytat
Majkel1988
Oldschool Grinder

$$$ zakład jest ev- dla mnie bo mam szanse tylko w jednej kategorii więc mogę wziąć udział na takim samych zasadach jak Milosz (ot żeby było ciekawiej i więcej miejsc w wirtualnej tabeli, mam subskrypcję jak coś).

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

Ja będę je grał ale nie same. łącze je z 45man. Volume na pewno nie zrobię A w Roi i proficie to z wami małe szanse:D będę obok i zaglądał. GL

Odpowiedz
Cytat
orlos2010
PokerStrategist

Eh szkoda, że tego w październiku nie zrobiliście bo na pewno bym się dołączył do zabawy :rage:
Anyway - GL boys :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
bestiariusz
Elite Grinder

Ja zacznę od niedzieli prawdopodobnie, więc macie przewagę ^^

Przelew za chwilę zrobię do Wombata... Nick: nowmat

Odpowiedz
Cytat

Ev odblokuj się na szarku bo już ruszyliśmy :)

Odpowiedz
Cytat

Ciągnąłem sobie ładnie 30% ROI od 4k turniejów, aż tu przyszedł tydzień totalnego wpierdolu i miesiąc skończyłem na 15% ROI :f_cry:

Miały być zajebiste dwa miesiące pod rząd, ale przez to, że wypadł mi tydzień gry to nie zdążyło "oddać" i musze się pogodzić z tak zjebanym wynikiem na koniec tego miesiąca :f_cry:

Dobrą stroną tego wszystkiego jest to, że jeśli odda mi w tym miesiącu to nie macie szans _biggrin:

Na razie wstydze się odblokować, ale powinienem do końca tygodnia to zrobić :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Będzie dobrze stary, zrobiłeś takie postępy, że głowa boli, ja Cię widzę na 2gim miejscu po Mateuszu w tym czalendżu.

Jednak tak czy srak:

Na razie wstydze się odblokować, ale powinienem do końca tygodnia to zrobić

imo powinieneś to zrobić już teraz, to jest jeden z warunków uczestnictwa w zabawie. Nie wspominając już o tym, że taki argument (odblokuje jak odrobię) jest w ustach profesjonalnego pokerzysty trochę śmieszny ;].

Pzdr

Odpowiedz
Cytat
Kaczmarol
BlackMember

Jako ze wracam do 180tek to i ja sie na boku (tak jak Milosz) dolaczam do challangu :)

Czysto zeby spojrzec jak to wyglada po dluzszej przerwie w wynikach na tle takiej malpy jak Mateusz

SN : Kaczmarol

Odpowiedz
Cytat
Swist87
Elite Grinder

Chłopaki, jeżeli można jeszcze poza konkursem to proszę o dopisanie:

Armstrong870

Nie chcę startować na pełnych prawach bo zamierzam sprawdzić jak będą wyglądały sitki na FTP w tym miechu ;)

Odpowiedz
Cytat

Odblokowanie się jest warunkiem, ponieważ inaczej nie będzie można robić podsumowań. Do najbliższego update'u jeszcze tydzień, więc myślałem, że mogę trochę z tym poczekać.

Zacznij robić volume, a walka o drugie będzie zażarta ;) Nie mówie oczywiście, że nie będę starał się wywalczyć pierwszego!

Argument no cóż... W moim stylu :D

Odpowiedz
Cytat

Zachęcałbym jednak do wzięcia udziału na normalnych zasadach, bo to naprawdę niewielka kasa, a taki czalendż to genialna motywacja, poza tym nie musielibyśmy tworzyć jakichś dziwnych, osobnych list czy osobnej punktacji dla "niepłatnych" uczestników. Weźcie też pod uwagę fakt, że każda kolejna osoba to dodatkowa praca dla organizatora, który będzie robił update'y.

Odpowiedz
Cytat
borys0508
Poker Player

Napisane przez gaaish
Filip odblokuj się na szarku bo już ruszyliśmy :)

ja bym proponował ruszyc dupska na cmentarze troche tradycjii _confused:

Odpowiedz
Cytat
grooby
PokerStrategist

Ja idę jutro zgodnie z tradycją chrześcijańską. Dziś jest święto, więc świętuję. Choć na razie straszny wpierdol:(

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez borys0508

Napisane przez gaaish

Właśnie wróciłem, zresztą nie gram chyba dzisiaj. A tak poza tym to proponuję zająć się sobą i nie ingerować w czyjeś chodzenie na cmentarz...

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989
Elite Grinder

Napisane przez borys0508

Napisane przez gaaish

myslalem, ze tu chodzi o pamiec i szacunek do zmarlych nam bliskich co wyrazane jest poprzez obecnosc na cmentarzu a nie o tradycje ....

Odpowiedz
Cytat
grooby
PokerStrategist

Napisane przez gaaish
Zachęcałbym jednak do wzięcia udziału na normalnych zasadach, bo to naprawdę niewielka kasa, a taki czalendż to genialna motywacja, poza tym nie musielibyśmy tworzyć jakichś dziwnych, osobnych list czy osobnej punktacji dla "niepłatnych" uczestników. Weźcie też pod uwagę fakt, że każda kolejna osoba to dodatkowa praca dla organizatora, który będzie robił update'y.

Dokładnie. Ja nie mam najmniejszych szans z resztą graczy. Zapłaciłem bo to może zmusi mnie bardziej do regularnej gry. Jakbym był " z boku" to po pierwszym apdejcie najpewniej bym odpuścił, widząc wyniki graczy tu obecnych z Mateuszem na czele :)

Odpowiedz
Cytat
Kaczmarol
BlackMember

no to ja niestety nie dam rady. nie uda mi sie miec kompa szybciej niz na 7 listopada co mnie automatycznie wyklucza z gry

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez gaaish

Napisane przez borys0508

Napisane przez gaaish

Właśnie wróciłem, zresztą nie gram chyba dzisiaj. A tak poza tym to proponuję zająć się sobą i nie ingerować w czyjeś chodzenie na cmentarz...

Moderator a kłamczuszek? o której wróciłes o 7.00?

Odpowiedz
Cytat