No dobra, to ja jestem escrow ale przelewy proszę dopiero od jutra. Na szarku zostało mi 5 wyszukań ;p.
A co do kupna abonamentu z puli nagród - jestem za.
edit: escrow jest jednak Wombat
No dobra, to ja jestem escrow ale przelewy proszę dopiero od jutra. Na szarku zostało mi 5 wyszukań ;p.
A co do kupna abonamentu z puli nagród - jestem za.
edit: escrow jest jednak Wombat
No to leci do gaaisha.
Miłosz
O ile w połowie nie stwierdzisz, że jednak chcesz wpłacić kasę i walczyć o nagrodę to imo nie ma problemu
Update'y robimy tygodniowe?
ehh nie możemy zacząć od dzis? Dwa szipy na 30 sng. Mój rekord chyba:)
gaaish Ty masz logo nożowników w avatarze? Bo ja z Kielc jestem:)
edit: Może warto puścić PW do rodaków, których znacie(my). Gra nas tam w cholerę a zgłoszeń chyba z 6.
pozdro
Gra na nas tam ilu? 30 maks chyba. Volume wystarczające, aby dostać label chociaż semi-rega wyrabia 10 maks. Odejmij ludzi nie będących z pokerstrategy oraz tych, którzy nie lubią challenge'ów albo wiedzą, że ich szanse są równe zeru.
Było kilka osób więcej, ale większość z nich pyka w tej chwili 3R, 8semki i 15stki.
Zgłaszam się.
Napisane przez evLeisure
Update'y robimy tygodniowe?
Z tego co widze nie ustaliliśmy jeszcze kto będzie robił te update'y.Ktoś chętny?:)
W czelendzu udzialu nie biore ale jakby co chetnie pomoge zamieszczac wyniki, zawsze lubie ogladac takie wyscigi no i jaraja mnie wykresy
Mateusz spadaj na swoje wyższe stawki!
Nie mam zamiaru zadowolić się 2gim miejscem...
deltoos
Czemu nie bierzesz udziału?
Napisane przez Wombat
jakby co to moge przechowywać, zawsze z wami chłopaki ^^Pozdro
Jeśli faktycznie mógłbyś to byłbym wdzięczny - ja mam jakiś uraz do przechowywania czyjejś kasy, poza tym jesteś z nas wszystkich chyba najwiarygodniejszy :).
Jeśli reszta się zgadza to wieczorem można już zacząć wpłacać do Wombata wpisowe.
Ktoś chętny na robienie aktualizacji? Pomysłodawca?
Start dzisiaj o 00:00, si?
Napisane przez gaaish
Ktoś chętny na robienie aktualizacji? Pomysłodawca?
![]()
Napisane przez deltoos
W czelendzu udzialu nie biore ale jakby co chetnie pomoge zamieszczac wyniki, zawsze lubie ogladac takie wyscigi no i jaraja mnie wykresy![]()
evL "moje" stawki to właśnie 2.50 ;), poza tym w listopadzie planuje rozegrać raczej nie więcej niż 4k 180tek, więc wszystko się może zdarzyć.
Napisane przez evLeisure
Mateusz spadaj na swoje wyższe stawki!Nie mam zamiaru zadowolić się 2gim miejscem...
deltoos
Czemu nie bierzesz udziału?
A bo od listopada ide wyzej a poza tym nie czuje potrzeby dodatkowej motywacji
Mogę robić aktualizację.
Wpłaty do Wombata na p* : Wombatox
Obecnie mamy 7 uczestników:
forum: p*
Uczestnicy:
MisterFab / SpartaMrFab
grooby / frankyfurbo
bestiariusz /
gaaish / gaaish
evLeisure / Ssilentness
MateuszPaker / MateuszHonor
Poza konkursem:
Miloszpoker2 / Abraxas
Majkel1988 /
Skillsy masz na wyższe, więc nie wiem czemu jesteś tak do nich przywiązany
Nigdy nie rozegrałem w miesiąc 4k. Zawsze coś mi wypadało, że mogłem grać maks 20 dni, z których często nawet 7 było w stylu "dobije do tych 100 turniejów i wyłączam to w cholerę...".
Mam nadzieje, że te challenge mnie zmotywuje i zagram w końcu rozsądne volume.
GL guys!
Ps. Wombat kasa będzie leciała z nicku "Ssilentness".
Poszło 50 na Wombatox. Pamiętajcie, że zliczane są te turki, które zakończą się dzisiaj po 00:00, bo tak zliczać to będzie shark.
Robiąc update'y będziemy więc w advanced search ustawiać date range na "after 31.10" albo "month to date". Żeby nie było niedomówień
Ja osobiście zacznę pewnie w piątek z uwagi na święta.
To jeszcze dwa pytania do ustalenia:
- kto się zajmuje update'ami?
- kupujemy z puli nagród 200 searchów na sharku? Kosztuje to 10$, a bez tego nie ma szans nic zdziałać, więc ja jestem za.
Pzdr
Tak jak pisałem wcześniej - mogę robić update.
I też zaczynam z late rega w piątek
GL
Jeżeli nikt obecnie nie ma subskrypcji na sharkscope to oczywiście, że kupujemy.
deltoos powiedział, że może robić update'y a Miłosz, że ma abonament. Czytać wszystkie posty chłopaki!
MisterFab
Wyżej podałem swój SN - Ssilentness. Dopisz też Miłosza imo. Nie płaci co prawda, ale im więcej osób tym raźniej.