Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Listopad 2,5$ 180 man turbo challange !

246 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
16.9 K Wyświetlenia
flakk
Oldschool Grinder

icm mowi fold nawet jak wykluczymy top range i damy mu ok 30 proc

Odpowiedz
Cytat

ICM'u trzeba umieć używać.

Odpowiedz
Cytat

Moja gra się sprowadza ostatnio do odpalenia sesji, złapania disconnecta i wyblindowania wszystkich turków, ale wiem, że chłopaki grali wczoraj ostro, więc wrzucam Wam podsumowanie:

Odpowiedz
Cytat

Nie jest tak źle. Na disconectach przewaliłeś tylko 40$ i straciłeś dwa dni gry.

Spoiler

2x więcej niż roll, z którym zaczynałem moją przygodę w SNG :ayfkm: Szanuj pieniądze człowieku! Piątkowy wieczór w klubie, ew. godzine u dziwki na disconnectach przewalasz??

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

dziwki za 130zł w standardzie czy tylko na dsie?

Odpowiedz
Cytat

Std. Trza wiedzieć gdzie szukać, aby nie przepłacać :D

Ogłoszenie ;)

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

świąteczna promocja _biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Trza się wybrać _p:

Tak w ogóle to słyszałem, że runnujesz jak bożej w tym miesiącu ;>? Szkoda, że nie uczestniczysz w chellenge'u - byłaby motywacje do większej ilości gry. Razem z Mateuszem powinniśmy w tym miesiącu już mieć lekko >2,5k turniejów zagranych, a mamy... :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Nie jest tak źle. Na disconectach przewaliłeś tylko 40$ i straciłeś dwa dni gry.

No to piszesz o wczoraj, a jeszcze miałem jeden taki motyw w trakcie challengu. Zresztą nie użalam się, ani nie tłumaczę, tylko automotywuję do kupna tego zajebanego modemu jutro ;p

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker
PokerStrategist

razem z Mateuszem powinniśmy w tym miesiącu już mieć lekko >2,5k turniejów zagranych, a mamy... Facepalm

Jak się przegrywa każdego spota przez pół miesiąca to po chuj to grać?

Odpowiedz
Cytat

gaaish
Porównałem dwa wrzucone update'y, więc chyba te 40$ straciłeś na dwóch disconnectach. Nie zmienia to faktu, że dla niektórych to 25h pracy!

Może kupie za Ciebie ten modem, a Ty odeślesz mi kase na Starsach? :D

MateuszPaker
Wychodzę z podobnego założenia...

Odpowiedz
Cytat
bestiariusz
Elite Grinder

Ja również :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

nie grajcie

Spoiler

więcej dla mnie :f_cool:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez evLeisure
gaaish
Porównałem dwa wrzucone update'y, więc chyba te 40$ straciłeś na dwóch disconnectach. Nie zmienia to faktu, że dla niektórych to 25h pracy!

.

To źle policzyłeś, 40$ tylko na ostatnim, tamten był 10 dni temu, zresztą pisałem, że nieważne.

Od wtorku zagryzam zęby i hard grind.

Napisane przez evLeisure

Może kupie za Ciebie ten modem, a Ty odeślesz mi kase na Starsach? :D

.

Mógłbyś? :D

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

Napisane przez evLeisure
Trza się wybrać _p:

Tak w ogóle to słyszałem, że runnujesz jak bożej w tym miesiącu ;>? Szkoda, że nie uczestniczysz w chellenge'u - byłaby motywacje do większej ilości gry. Razem z Mateuszem powinniśmy w tym miesiącu już mieć lekko >2,5k turniejów zagranych, a mamy... :facepalm:

no całkiem spoko, po 2045 sitach hm2 pokazuje mi 28% roi.. jednoczesnie bedac ponizej ev, takze spoko ;] nastepnego czelendżu na pewno nie odpuszcze, gl guys

Odpowiedz
Cytat

To Ci spazz reshipa sprzedałem kylsonn1... Zmęczenie dało o sobie znać...

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

no wlasnie zauwazylem to bo sobie hotkeynąłem tego raise/calla na bok, szeroki repush masz ;]

póki co płynę w sesji na playu, za którym biegałem przez pół warszawy, ale mam 1/14 w ósemce, wiec wml & gl to all of ya

Odpowiedz
Cytat

Na innych stackach i przy innej strukturze stacków taki reship nie byłby zły :D

W tym spocie nie miał sensu, bo musiałeś tam zagrać raise/calla, więc ni cholery nie otwierałeś szeroko...

GL!

Odpowiedz
Cytat
Kaczmarol
BlackMember

heh i pomyslec ze kylsonn mi proponowal challange w listopadzie prywatnie :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Nie wiem o co chodzi, ale od niedawna w dni powszednie jest większy traffic niż w weekendy... Dzisiaj miałem lekko >30 stołów, czasem nawet 35!

Nawet mi to pasuje. Zawsze wolałem grać w dni powszednie niż w weekendy, ale szkoda odpuszczać było, bo większy traffic, więcej donków przez co odpuszczanie weekendów było zbyt dużą stratą value.

Swoją drogą uwielbiam grę przy takim trafficu! Nie ma czasu na rozproszenie się, nie ma czasu na spazzowanie, nie ma nudy i widać efekty :D Jeszcze przez błąd TN, w którym od ostatniego update'u nie działa opcja break, nie miałem time banku na żadnym ze stołów po powrocie z łazienki, więc musiałem grać total skupiony, a decyzje musiały być natychmiastowe, bo brak time banków na 30 stołach skończyłoby się tragicznie...

Ps. Miałem uaredead lol na FT 180tki :D Niestety nie zagraliśmy razem HU i nie mogę się pochwalić wygraną z nim :(

Update please!

Spoiler

PokerStars - $2.28+$0.22|3000/6000 Ante 600 NL - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 4

Ssilentness (SB): 175,520.00
Taric351 (BB): 94,480.00

Ssilentness posts ante 600.00, Taric351 posts ante 600.00, Ssilentness posts SB 3,000.00, Taric351 posts BB 6,000.00

Pre Flop: (pot: 10200.00) Ssilentness has Q♥ 8♥

Ssilentness raises to 174,920.00 and is all-in, Taric351 calls 87,880.00 and is all-in

Flop: (188960.00, 2 players) 6♦ K♦ A♦

Turn: (188960.00, 2 players) 6♥

River: (188960.00, 2 players) 6♠

Taric351 shows 4♣ 6♣ (Four of a Kind, Sixes) (Pre 38%, Flop 75%, Turn 100%)
Ssilentness shows Q♥ 8♥ (Three of a Kind, Sixes) (Pre 62%, Flop 25%, Turn 0%)
Taric351 wins 188,960.00

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat