Witam,
Daaaawno nie pisałem, praca sprawiła że nie było czasu na grę, na szczęście pracę zmieniłem na mniej absorbującą co oznacza że mam czas na grę.
Zalogowałem się dziś na starsy w celu ustalenia co się dzieje, jaki roll został itp.
Tak jak pisałem ostatnio skończyłem z profitem ok 370$, potem wpadło jeszcze ~1000$ z dwóch turniejów po przeniesieniu kasy na pewnego krzaka . I tu zaczęły się problemy, próba wypłaty zakończyła się dziwnymi weryfikacjami, problemami itp, w końcu wypłacono mi tylko mój depozyt (sic!) nigdy więcej krzaków. Kasa wylądowała na koncie i się rozeszła. W między czasie był stacking, niestety zakończony po 75% zaplanowanych rozdań, delegacja do USA brutalnie przerwała umowę. W ramach rekompensaty inwestorzy dostali 100% uzyskanego profitu, więc w sumie wyszli na plus.
Na chwilę obecną na starsach zostało mi 57,92$, myślałem o wystawieniu oferty stakingowej na zoom'a ale mój status nie pozwala, wpadłem więc na pomysł że wrócę do czegoś co pozowliło mi się ładnie odbudować, co więcej wyczytałem że starsy będą wprowadzać Zoom MTT.
Zamierzam więc w ciągu 1,5 miecha wybudować rolla pozowalającego na micro zoom mtt, czyli ok 300$ . Grał będę SnG 45tki non turbo, mam na nich mega value i potrafię wyciągnąć tam ROI w granicach 80%. Więc jest szansa
Dziś zaczynam raport póżniej
-------------------------------
Podsumowanie
-------------------------------
Step 1) Budujemy rolla na zoom MTT
0$[||||||||||||||||||||||||||||||]300$