zagrałem sobie turka, bo przecież jak to moze byc ze dadowiec tyle wygrywa. Ehh moze jakos sie da ;o taki micro poczatek, moze cos z tego urosnie

Napisane przez slawciu
do Dadowca to Ci brakuje jeszcze 50k wygranych tygodniowo![]()
od czegoś trzeba zacząć
czyżby nauka ICM odbijała się w praktyce ??

przez tyle czasu nie potrafiłem grać w turniejach i topiłem buyin za buyinem. A wystarczyło tylko posiedzieć troche nad ICM
Nie bierz tego do siebie, ale wariancja oceni twoje umiejętności. Kilka turniejów nie odzwierciedli twoich umiejętności. Potrzeba ci miarodajnej próbki.
Napisane przez hardcorowy997
Nie bierz tego do siebie, ale wariancja oceni twoje umiejętności. Kilka turniejów nie odzwierciedli twoich umiejętności. Potrzeba ci miarodajnej próbki.
wiem, bardzo dobrze to rozumiem, natomiast teraz skupiam się już na poprawnych decyzjach, a nie jak przedtem - oby nie odpaść przed kasą. Co ewidentnie wpływa na jakość gry. Ja wiem ze wariancja w turniejach potrafi mocno pokarać, ale takie coś mocno mnie motywuje do dalszego rozwoju
edit:
zwłaszcza kiedy gra się w takich donkamentach, gdzie ponad połowa fieldu to fishe, nie jest trudno grać w fazach push or fold, ze wzgledu na ogromnie nitujących się gości.