Witam, jako że wrzesień za nami proponuje kolejny chalange na 2.5. od 01.10 do 31.10. Chętnych zapraszam do zapisów, co do wpisowego i zasad to możemy podyskutować, ale okolice 10BI wydają się najrozsądniejsze.
Uczestnicy:
JackTrefl
t4ziii
Wolginho
Witam, jako że wrzesień za nami proponuje kolejny chalange na 2.5. od 01.10 do 31.10. Chętnych zapraszam do zapisów, co do wpisowego i zasad to możemy podyskutować, ale okolice 10BI wydają się najrozsądniejsze.
Uczestnicy:
JackTrefl
t4ziii
Wolginho
na prawdę nie ma żadnego chętnego na ten chalange? wydawało mi się że akurat te sity są bardzo popularne i nie będzie problemu z zapisami
proponował bym wpisowe 30$ zrobić 3 kategorie Profit, ROI, Volume. 20$ szło by do puli z profitem a po 5$ roi i volume. Można by jeszcze zrobić minimalną ilość sng do rozegrania np. 800sng żeby bardziej zmotywować do grindu
ja chetny jestem. Własnie próbuje sil w tej odmianie i bede miał większa mobilizacje.
no w końcu jakiś chętny poczekamy do jutra może ktoś się jeszcze zapisze, a jak nie to we 2 zagramy.
Ja jednak nie będę miał wystarczająco czasu w tym miesiącu, żeby wziąć udział w challengu. Ale w listopadzie chętnie.
dobra mamy już trzech członków to jest już coś, teraz trzeba ogarnąć skarbnika i wpłacić kasę(30$) , jeśli nikt nie ma nic przeciwko to zasady będą takie jak napisałem wcześniej.
ja bym wolał od początku miecha do końca. Wombat jesteś gdzieś tam? po skarbnik by nam się przydał, jeśli nikt się nie zgłosi to ja mogę przetrzymać hajs
kojarzę cię z ostatniego chalangu, chyba możemy ci zaufać tylko podaj jaki masz nick na starych.
ode mnie też już poszło, t4ziii jakoś się nie odzywa, mam nadzieje że jednak będzie grał