Napisane przez damniz
a czy mozna gdzies sprawdzić wykres innej osoby z danego limitu?
P* chyba nie da się sprawdzić, co do innych platform - np party poker,cake poker,ongame, ipoker, merge mozna probowac na
http://www.poker-edge.com/ co jakis czas odblokowuja dostep

Jak widać raptem 400 rąk i $8 w plecy.
Etap I Speed NL5 / Cash NL4
Rąk - 400
Winrate - $8
Step 1) NL5
50$[||||||||||||||||||||||||||||||]150$
Total challenge progress - 40%
Dawno sie nie odzywalem bo mialem mala przerwe.
Zmieniłem znacznie swoja gre na tych stawkach i dało efekt mierna próbka co prawda po zmianach ale krótka sesja wynik z dzisiejszej:

oraz ogólnie:

widzę że nie tylko ja mam jakiś niefart
U mnie też strasznie z wygrywaniem na NL2
Jadą mnie równo widać nie dorosłem jeszcze do tego liimitu ♠_biggrin: ♠_biggrin:
roll 36$
dziś lekko w dół, ale lepiej niż ostatnio. Udało się dzisiaj uwolnić bonus z wygranej we freerollu dla PL, więc roll mocno w górę
rąk: 1150
profit:-5,21
Ogólnie:
Startowy BR 90,60
Obecny BR 63,73+60 bonus= 123,73
Zmiana +33,73
Rąk rozegranych: 3400
Ciekawy challange. Napewno będę obserwował. Sam z chęcią bym wziął udział ale jestem kompletnym nowicjuszem. (w niedziele wpłaciłem po raz pierwszy 10$ na p* ciekaw czy będą zyski, rozegrałem z 1000 rozdań i są +2,14$ D: )
apropo waszych tabel. Co robicie żeby na starsach korzystać z PokerTrackera, bo mi blokował się po 31 rozdaniach (wina triala?). Czy HM nie ma takiej blokady??
No i gdybym miał kupować to który tracker jest lepszy.
Pozdrawiam,
rwq
Napisane przez rwqer
Ciekawy challange. Napewno będę obserwował. Sam z chęcią bym wziął udział ale jestem kompletnym nowicjuszem. (w niedziele wpłaciłem po raz pierwszy 10$ na p* ciekaw czy będą zyski, rozegrałem z 1000 rozdań i są +2,14$ D: )apropo waszych tabel. Co robicie żeby na starsach korzystać z PokerTrackera, bo mi blokował się po 31 rozdaniach (wina triala?). Czy HM nie ma takiej blokady??
No i gdybym miał kupować to który tracker jest lepszy.
Pozdrawiam,
rwq
po co kupowac jak mozna miec HM1 za free
spoko. Nie wiedziałem. A obsłuży starsy?
Skoro temat grindingu to:
gram sss z wynikiem pewnie 7 bb /100. To dobry wynik jak na poczatek czy moze cos powinienem zmienic w swojej taktyce? Dodam ze jesli nadarza sie okazja to gram AI przed flopem (AA, KK, QQ, AK). Raczej wedlug strategii na 95%
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
Już myślałem, że rozegram jakąś sensowniejszą sesję dzisiaj, że posiedzę do 1:30 - 2:00 a tu dziecko mi się pochorowało. Idę więc spać bo nie wiadomo jak dalej z tą nocką będzie.
3830h
wynik: (80$) +48,34$
Od piątku nie miałem za dużo czasu, więc wrzucam wykres z 3 dni:
Spoiler

Stan BR: 105$
Jestem w tym samym miejscu co byłem dnia 25.11 (27mego spadłem do 76$). Plus jest taki, że gram lepiej od tamtego czasu i niedługo wpadnie rakeback 10$. Chciałbym dobić do 120$ i zacząć shotować wreszcie NL5. Nic na siłę jednak, będę po prostu grał swoje, aż dobrnę
03-12-2012r.
ogólnie rozegrałem dziś trochę rąk na telefonie = 1,5 bi do przodu
a potem w domu, łącznie 4028
profit: 12,88
wykres z dzisiaj:

wykres od początku wejścia na NL5 (od 01.12.2012):

póki co idzie całkiem fajnie, dobry run trwa, oby jak najdłużej. Zostało mi tez 50 VPP do wyrobienia 50$ bonusu, więc jak dobrze pójdzie za dwa dni przekrocze 200$
na chwilę obecną bankroll challegowy: 134$
0[|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||]650$
spajson NL2[x] NL5[in progress] NL10[]
a co do mojej gry, to mam trochę rzeczy do poprawienia, i po wyrobieniu 50$ bonusu mam zamiar przeanalizować moje ręce od momentu wejścia na NL5 bo jest kilka rąk których zagrania nie byłem pewien, ale to potem;)
Napisane przez rwqer
spoko. Nie wiedziałem. A obsłuży starsy?Skoro temat grindingu to:
gram sss z wynikiem pewnie 7 bb /100. To dobry wynik jak na poczatek czy moze cos powinienem zmienic w swojej taktyce? Dodam ze jesli nadarza sie okazja to gram AI przed flopem (AA, KK, QQ, AK). Raczej wedlug strategii na 95%
mówie o HM1. Jest crack co daje wersje free bez triala.
co do pokera to roll 35$ a wykres z tego tygodnia taki.
sam nie korzystam, ale słyszałem że jest także loader dla hm2 który daje permanentna wersje trial
Napisane przez spajson
sam nie korzystam, ale słyszałem że jest także loader dla hm2 który daje permanentna wersje trial
mam kraka do hm1 wiec moge sie podzielic kto jest chetny.
to ja poprosze;) zaczne sobie wreszcie na starsach HH robic. Ogolnie jak dobije rolla do ~50$ to bede szukal jakiejs pomocy od forumowiczow zeby grinding byl efektywniejszy.