Trochę odbiłem na turkach z 11 T$ zrobiłem 30 zwykłych. Wieczorkiem napiszę co zamierzam z nimi zrobić
Napisane przez kfiacior24
Trochę odbiłem na turkach z 11 T$ zrobiłem 30 zwykłych. Wieczorkiem napiszę co zamierzam z nimi zrobić
przeimprezować :challenge :fuckyeah
Napisane przez kolanko1990
Napisane przez kfiacior24
Trochę odbiłem na turkach z 11 T$ zrobiłem 30 zwykłych. Wieczorkiem napiszę co zamierzam z nimi zrobićprzeimprezować :challenge :fuckyeah
![]()
hehe dobre
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
uff, nerwowa i swingowa sesyjka za mną. Były suckouty, badbeaty itp. Trafiłem na mega agro donka, koleś grał 73/52 z 3b 46,8. I trafiał wszystko, do czasu. Moje nonshowdown zostało dziś wdeptane w glebę. Za to niebieska linia wystrzeliła w kosmos
4715h
wynik: (80$) +60,27$
0[|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||]650$ maaryoush NL10 mss in progress
Ja wczoraj wyrobiłem stellar 50$ - z tego względu zagrałem sobie 2 mtt, ale bez rezultatu z mtt - 3,5$
- trochę też przegrałem, miałem od tygodnia pierwszą sejsę na lekki minus ok 1 BI ale nie jest źle. Mając tyleeee dolarów(;)) zacząłem grać trochę zbyt luźno.
Na chwilę obecną mój bankroll challengowy to 181,81
W weekend inwestuje ok 20$ w staking więc mam nadzieje że jeśli będę dobrze grał + staking będzie choć trochę na plus to po weekendzie może uda się wejść na NL10.
NL10 nie grałem nigdy więc chcę wejść tam z ok 25BI
0[|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||]650$
spajson NL2[x] NL5[in progress] NL10[]
Gram bardzo krótkie sesje max 30 min z powody braku czasu i zmiejszyłem liczbę stołów do 6, co poskutkowało lepszą gra i bardziej opłacalną.
75,93bb/100
+9,43$
Wykres z tego tygodnia:

Muszę sobie jakoś zablokować Omahę bo palę żetony...
Ciekawe czy się da.
Już wiem, nie da się.
No trudno. Muszę sobie pod kopułą zablowować sam w takim razie. :challenge

Etap I Speed NL5 / Cash NL4
Rąk łącznie - 1200
Winrate - $7
Step 1) NL5
50$[||||||||||||||||||||||||||||||]150$
Total challenge progress - 40%
No to dotychczasowe podsumowanie drugiego etapu. Ostatnio nie mogłem dużo grać z powodu problemów z netem. Często mnie rozłącza i jak na złość jest to w momentach gdy walczę o stacki
Idzie mi dość słabo na PLO5. Po części ze względu na brak szczęścia we flipach, po części z braku umiejętności.
Etap II:
Rąk: 2789
BR: 72,93$
Na 12 sesji PLO5 miałem tylko jedną na plusie
Chcecie grafy?
Na 12 sesji PLO5 miałem tylko jedną na plusie
![]()
Chcecie grafy?![]()
Ja chce grafy i wykresy : )
Okej od przed wczoraj wróciłem do gry. Postanowiłem że wrócę do starego przyjeciela fixa :). Gram sobie na 0.05/0.1 i trochę kopie się z koniem sporo zapomniałem jednak. na chwile obecną jakies 3$ plusu po 1800 rękach. Dziś zamierzam porządnie pograć i zrobić trochę większy krok w stronę 0.1/0.2$
trzymamy kciuki, grałem kiedys fixa pół dnia, najpierw +4 BI do przodu potem 6 w dół i koniec grania;)
u mnie narazie spokojnie, wczoraj grałem tylko chwilę w pracy i potem w tramwaju jadąc do znajomych;) dobrze szło szczególnie w tramwaju:P
aktualnie bankroll: ok. 188 play money
5366h (/14dni = 383h/day; ale kicha
)
wynik: (80$) +80,60$
Ostatnio całkiem dobrze flipuję. Na dodatek złapałem seta króli na pocket asów, więc nieco odskoczyłem od EV. Miła odmiana.
0[|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||]650$ maaryoush NL10 mss in progress
Wykres od początku:
Spoiler

Wczoraj pierwszy raz od początku challengu zakończyłem dzień z profitem...
Podsumowanie:
BR startowy: 90,60
BR obecny: 105,83 (w tym bonus 60$)
zmiana: +15,23
rąk rozegranych: 6508.
Jest szał.
Ładnie ciśniesz!
Ja jeszcze na NL5 - stan rolla na dzień dzisiejszy 189,99 play money, z tym że 24,30 poszło na weekndowy stejking więc możliwe że po weekendzie będzie ładny roll;]
Wczorajsza sesja to jakas miazga, w 3 rozdania wygrałem ok 30 - wszystko z QQ - trzy razy trafiłem seta i wszyscy bardzo ładnie się wypłacili;]
Potem przyszła korekta na którą nie byłem przygotowany mentalnie- spadek o prawie 30, szybka próba odrobienia strat na stawkach wyżej
co jeszcze bardziej mnie pogrążało - w którymś momencie spadłem o 8BI.... jednak zaparłem się i wszystko odrobiłem, ale nigdy więcej takich akcji - mega nieodpowiedzialne.
Muszę sobie ustalić jakiś stop lose(czy jakos tak) na 4,5BI, bo po większej ilości zaczynam wariować.
Wieczorem jakieś wykresy.
p.s. byłem nawet na chwilę na stołach 0,10/0,25 - fajne sumki tam lecą, ale do tego limitu jeszcze duuuuga droga.
p.s.1. w momencie jak wejdę na NL10 zamierzam założyć bloga i uporządkować swoją grę, bo nigdy nie grałem tego limitu, a z moimi leakami (w tym mental game) muszę wejść w limit z dobrym pomysłem i strategią. Z tego względu będę musiał poświęcić więcej czasu na naukę - w pierwszej kolejności oczywiście filmy NL10ZOOM;] a potem zobaczymy. Najgorsze jest to że nie mam podpiętego konta na starsach pod ps a troche nie chce mi sie grac na innych roomach w celu wyrobienia statusu do materiałow naukowych, no ale cos sie wymysli;]
GL! ♠_thumbsup:
co do tego kiedy przerywać sesję to osobiście stosuję -2 BI bez względu na limit na jakim gram. Słyszałem to w wywiadzie z Phil Ivey który mówił że sam stosuje tą zasadę i naprawdę sesje w plecy wtedy tak nie bolą nawet jak jest ich kilka pod rząd. Co do odrabiania strat na wyższym limicie to już się nie będe wypowiadał bo to tragicze podejście ale kto jak tam woli
polecam tilt brejkera, jak sie wtopi ustawiona ilość BI lub $ blokuje poksa zajebista sprawa kilka razy uratowała mi BR.