Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Cash][AGrochowski]Maraton 3w1

43 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
3,015 Wyświetlenia
parrotx
Oldschool Grinder

grasz zooma czy normalne stoly? jesli normalne to ile ich grasz? szipy za 400bb z AK, jak dla mnie sick :D pewnie duzo overall 3betujesz.

gl :)

Odpowiedz
Cytat

Widzę, że jakaś zwiecha tam była w okolicach 20k handów. Co się tam stało, tilt, czy po prostu bezkarcie?

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

@parrotx gram normalne stoły, muszę grać około 8 stołów żeby wyrobić te 200k VPP choć wolałbym grac około 6. 3bet mam w miarę normalny w okolicach 7%.

@dohpaZ to był właśnie ten moment z tym agresywnym graczem, kilka highly wariance spotów na dużych deepach :)

Odpowiedz
Cytat

Dzięki za wyjaśnienie _thumbsup:

Czyli nie ma się co obawiać, że popełniałeś jakieś większe błędy, lecz po postu Twoja gra była bardziej wariancyjna ;)

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

DZIEŃ 9 i 10

Update za dwa dni, weekend - wiadomo o co chodzi :)

Odpowiedz
Cytat

Weekend - nie wiadomo o co chodzi _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

DZIEŃ 11 i 12

Update'y będę robić co dwa dni :)

Odpowiedz
Cytat

Z częstotliwością updatów się zgadzam, ale nalegam na wyjaśnienie sprawy weekendu :challenge

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

DZIEŃ 13 i 14

Szlag już mnie powoli zaczyna trafiać z tymi swingami. Dwa dobre dni gry po około 5BI/each potem jeden dzień -10BI

Powyżej foto z okresu gdy kiedyś grałem stawki nl200+. Nie wiem o co chodzi z tą czerwoną, że wtedy to ona dawała mi profit, dzisiaj go zabierając.

@dohpaZ

Powiem w skrócie - alkohol, stąd opóźnienie w update było.

Odpowiedz
Cytat

Nadal pod wpływem alkoholu? Bo kolejny update się opóźnia ;)

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

Nie nie, ten weekend na spokojnie głównie związany z grindem :)

Swoją drogą dziwnie mi się dzień przestawił. Chodzę spać około 6:00 (robi się już jasno) i wstaję około 14:00. Dziwne uczucie jak ciągle jest ciemno na zewnątrz :P

Odpowiedz
Cytat

Taa, idę do pracy, jest jeszcze ciemno, a jak wracam do domu, to już jest ciemno :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez dohpaZ

Taa, idę do pracy, jest jeszcze ciemno, a jak wracam do domu, to już jest ciemno :f_cry:

Same here.

Ludzie nocy.

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Chociaż z drugiej strony, boty nie potrzebują światła słonecznego _rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

Jest po chyba najdłuższej sesji w mojej karierze, 13h non stop. Sesja oczywiście na minus ale to szczegół bo pierwszy raz w życiu widziałem takiego fisha. Staty standard 60/40/15, jedną rękę potrafił z Ahigh 1000bb deep wrzucić w drugiej grał top seta, meeega wariancyjny typ. Był moment w którym miał 2500bb na stacku ale oczywiście busto, niestety nie do mnie :(.

Spoty ogólnie tego typu:

http://weaktight.com/6270607
http://weaktight.com/6270608

Typ ze Szwecji, nick podobny do Isildura, przez pewien czas nie wiedziałem czy to jakiś mega spazer czy jakiś ultra agro reg. Plus jeszcze teksty na czacie w stylu "u r all regs here?" (w momencie gdy był nabudowany na te 2500bb) :D

Wcześniej wspomniany największy pot z udziałem fisha

http://wt.ag/I348u5
i bezbłędny komenatrz whoops (:D)

a to taka tam pula ze mną vs typ który wyciągnął od fisha wszystko

http://wt.ag/I34AIW

Jak widać poziom nie za wysoki :P

Odpowiedz
Cytat

To przynajmniej miałeś wesołą sesję i nie przysypiałeś ;)

Odpowiedz
Cytat
parrotx
Oldschool Grinder

"u r all regs here?" (w momencie gdy był nabudowany na te 2500bb)

:nh :D

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

Dzisiaj miałem okazję pograć kilka turnieji jak co weekend ale niestety bez rewelacji, na kilka odpalonych tylko jeden ITM.

Jeżeli chodzi o cash to całkiem przyjemna i spokojna gra bez jakiś szalonych swingów :)

Na koniec podbijam temat o którym wiele osób słyszało ale może są jeszcze jakieś osoby który przeoczyły.

Pokerzyści dla szlachetnej paczki

Myślę, że warto wysłać te kilka $ od razu lepiej na sercu. Plus dodam że przelew daje 5% do flipów ^^

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez AGrochowski

Na koniec podbijam temat o którym wiele osób słyszało ale może są jeszcze jakieś osoby który przeoczyły.

Pokerzyści dla szlachetnej paczki

Myślę, że warto wysłać te kilka $ od razu lepiej na sercu. Plus dodam że przelew daje 5% do flipów ^^

:sdrink

To może ja jeszcze podbiję akcję Świętych Mikołajów na PokerStrategy.com.

Pomysł opiera się na szkoleniu innych (słabszych) graczy, godzina treningu w ramach przysługi dla bliźniego na święta. :)

Może zgłosiłbyś się jako "trener"?

--> Święci Mikołajowie 2013

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski Autor wątku
AGrochowski
BlackMember

Hej,

Kilka ostatnich sesji trochę swingowych.Sporo przegranych spotów pre typu KK vs AK za 200-300bb. Już nie mogę się doczekać jak wariancja odda :)

@Marta

Tak jak pisałem w pierwszym poście walczę o drugą supernovę co będzie wymagać wbicia sporej ilości VPP = brak czasu. Jeżeli uda mi się wbić te 200k odezwę się :)

Na konieć fajna ręka, życzę wam takich jak najwięcej ;)

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/6125375_2D7BF4F070

Odpowiedz
Cytat