Trzeba bedzie coś wspolnie ustalic.
Hello. How do you decide it will be.
I have 8.09. hung internet. Wallpaper has been downloaded 24 (can not remember exactly how much was KOs). PokerStars money back, but it might affect my result (though I doubt it) I think you will not mind I do not count the 500 tournaments, and at least 512 If there is a need to strip off the screen letters from PokerStars. Thank you.
Skończyłem :fuckyeah
Wynik z PT4:

Shark:
Spoiler

Macropoker:
Spoiler

Jak widać obie te strony zgubiły po kilka turków (shark 1szy raz się takie coś zdarzyło, chyba jakiś poważniejszy problem mieli)
PT4 pokazuje 130.53$ profitu i to na razie jest mój wynik końcowy- pobrałem audyt i później to przeliczę dokładnie jeśli będzie potrzeba( podobne wyniki) - mogę też go komuś przesłać jak coś.
Z sytuacją n0mela to wiadomo, że nie będziemy nikogo dyskryminować za brak neta - napiszę mu priv. jak będzie rozliczał żeby tu już nie śmiecić ( chyba się ze mną zgodzicie)
Powodzenia w dalszych zmaganiach
Napisane przez MarioAK
Mi idzie jak kur... w deszcz. 350 turnieji rozegranych i ok. 100$ profitu![]()
Mi idzie jeszcze lepiej
Napisane przez macaco2
Wynik wynikiem, ale myślałem, że 500 to 1-2 tyg machniecie![]()
macaco2 i reszta jedziemy w kolejnym miesiącu??
- October - STT Turbo challenge - zapisy/registration
Panowie, wygląda na to, że dorzucę wam darmowe 15$ do puli :f_biggrin:. Wkręciłem się w nową odmianę 180t i trochę szkoda mi wracać na stare śmieci. Także gratulacje dla zwycięzcy i have fun
wynik n0mela
http://prntscr.com/4rtuiv
Uwzględniając nawet +35$ za brak neta ma mniejszy profit niż ja czyli ostatecznie
1. MarioAK
2. Teigrekpe
Niech ktoś potwierdzi i jutro wyślę $(gdzieś po południu, bo teraz Iamgoingtomirage