Udało się wygrać pakiet wyjazdowy na Cypr mimo, że nie jestem graczem MTT wyjątkowo dobrze się grało

Jeśli kolega, który również widnieje pod PL flagą czyta wątek niech napisze na PM.
Udało się wygrać pakiet wyjazdowy na Cypr mimo, że nie jestem graczem MTT wyjątkowo dobrze się grało

Jeśli kolega, który również widnieje pod PL flagą czyta wątek niech napisze na PM.
Poszło zapro.
Jak dostaniemy info co i jak możemy dogadać się jak z przelotem itp.
Wow nieźle, gratuluję :fdrink Tym bardziej jak mówisz że nie grasz turniejów, też zawsze chciałem wygrać coś w tym stylu. Miłego pobytu tam
Dzięki Panowie
Kiedyś wygrałem też pakiet wyjazdowy do Londynu na Betfair - niezapomniane przeżycia dla wtedy początkującego gracza
Teraz będzie jeszcze lepiej bo mamy zapewniony 5* hotel all incl
Mam jeszcze jedno pytanie bo widzę że ten turniej był wartościowy, mianowicie freeroll w którym można wygrać taką wycieczkę i tylko 770 zarejestrowanych graczy, jak na PokerStars gdzie można wygrać 5$ jest 20.000 - szok
Chciałbym się dowiedzieć jaka jest Twoja strategia polowania na takie turnieje? Czytasz newsy, szukasz ich, czy po prostu trafiłeś akurat? Przy okazji jaki to poker room na którym do takiego turnieju zgłosiło się tak mało osób? Ponownie wielki szacunek za to osiągnięcie :fdrink
W przyszłości właśnie planuję między innymi wygrać jakąś wycieczkę w turnieju a nie tylko $, to jest jedno z moich marzeń dlatego chciałbym już się zacząć dowiadywać
Turniej był na ósemkach (888 poker), aby dostać ticket do freerola trzeba było zrobić 50usd depo z kodem promocyjnym. Oni co jakieś pół roku organizują takie freerole o pakiety wyjazdowe do Marocco (dwa razy byłem w top 15 a było 5 pakietów
), na Maltę, kiedyś był do Paryża i teraz na Cypr. Ogólnie takie promo znajdziesz tylko na ósemkach, to jest freeroll friendly room jako, że nastawiony jest na graczy rekreacyjnych. A jaka jest moja strategia? Z freerolli gram tylko te z dużym value czyli właśnie o pakiety albo z pulą 10-20k bo i takie bywają. Normalnie gram NL25 cash, turnieje gram rzadko bo pracuję na etacie i nie mam czasu siedzieć 6h do FT
Na razie nic nie widać na ich stronie, poza info o turniejach o pakiety. Schedule będzie pewnie w połowie września, takie info dostałem od nich.