No to za 2h ruszamy
GL
Napisane przez 00471
Dopiero teraz miałem okazję zapoznać się całościowo z tematem. Można jeszcze się w ramach wyjątku dopisać? Na swoją obronę dodam, że wcześniej już pisałem, żeby ktoś to zrobił i doczytam szczegóły później. Po prostu nie wiedziałem, że sami to robimy.Jeśli macie obiekcje, po prostu zignorujcie tego posta. Mimo wszystko proszę o pozytywne rozpatrzenie tego wniosku
![]()
Widziałem że nikt nie pisał przeciw ale kolegi nie widze w pierwszym poscie i jednocześnie nie widze żeby się wycofał.
Więc jak dalej chcesz to potwierdź.
Imfar jak mozesz to dopisz 00471 (po jego potwierdzeniu)
Łorewa, 00471 napisz co grasz i jakie dwie formy płatności Ci pasują. Wpisuję Cię zaocznie na listę. EDIT, znalazłem, na jakiejś tam liście byłeś... Serio, już mi się wszystko miesza.
Chciałem jeszcze zaznaczyć, że pod koniec lipca jest Woodstock, więc mam zamiar nak#rw*ać bajiny jak Teges
i wyrobić się przed wyjazdem
Zalozy ktos jakis osobny watek, zeby byl troszke mniejszy balagan?
gdyby kazdy ucestnik napisal w nowym watku tylko jeden post, a potem tylko go edytowal, to bylo by to o wiele latwiejsze do ogarniecia
A ewentualne uwagi czy railing moglby sie odbywac tutaj.
Napisane przez imfar
Łorewa, 00471 napisz co grasz i jakie dwie formy płatności Ci pasują. Wpisuję Cię zaocznie na listę. EDIT, znalazłem, na jakiejś tam liście byłeś... Serio, już mi się wszystko miesza.
Przeczytaj dokładniej moje posty
Najpierw poprosiłem, żeby ktoś mnie dopisał (jak było jakieś 16-18 osób dopiero) z dopiskiem, że nie mam czasu czytać a później przebrnę. Później natomiast sam się dopisałem, tak jak wszyscy, bo dopiero jak miałem chwilę żeby ogarnąć posty w tym temacie zorientowałem się, że "tak się to robi". Anyway, thx za aprobatę.
Dzisiaj rozpoczynamy grind! Chociaż do poważniejszego przysiądę niestety dopiero pod koniec przyszłego tygodnia ;p
Imo powinna byc nagroda specjalna w przypadku, gdybym ja wygrala..
Ale by byla siara jakby jedyna kobieta na 20 chlopa pierwsza dobila do mety
Napisane przez magda25uk
Ale by byla siara jakby jedyna kobieta na 20 chlopa pierwsza dobila do mety![]()
Zero seksizmu i dyskryminacji (nie mają zastosowania w tej kwestii) ale jest to oczywiście niemożliwe. Poza tym mimo, iż ta 'siara' nie może zaistnieć to nawet gdyby mogła nie bardzo rozumiem na czym by polegała.
Powodzenia wszystkim.
Napisane przez magda25uk
Ale by byla siara jakby jedyna kobieta na 20 chlopa pierwsza dobila do mety![]()
Nie jedyna ! Jest nas dwie ♠_biggrin:
Napisane przez ra1syda1sy
wyslemy Ci miska albo kwiaty w takim razie
moze lepiej laptopa, bo moj cos szwankuje ostatnio
Spoiler

Napisane przez Lynx33
Napisane przez magda25uk
Zero seksizmu i dyskryminacji (nie mają zastosowania w tej kwestii) ale jest to oczywiście niemożliwe. Poza tym mimo, iż ta 'siara' nie może zaistnieć to nawet gdyby mogła nie bardzo rozumiem na czym by polegała.
Powodzenia wszystkim.
Tera to juz zrobie wszystko, zeby wygrac..
Napisane przez Dagienka
Napisane przez magda25uk
Nie jedyna ! Jest nas dwie ♠_biggrin:
O kurcze, to mi nie poszlo.. Nie zauwazylam.. W takim razie easy game dla nas ♠_cool:
Napisane przez magda25uk
Napisane przez Lynx33
Napisane przez magda25uk
Powodzenia wszystkim.
Tera to juz zrobie wszystko, zeby wygrac..
Nie modyfikuje to zbyt wiele. Poza tym Dagienka popsuła bo przez to, że bierze udział w challange (nie wiedziałem o tym wcześniej) to co napisałem wyżej jest nieadekwatne. Jeden z pierwszych razów w życiu wrzucam kamyczek do ogródka i średnio wyszło. W sumie już mi się nie chce.
Powodzenia wszystkim!
Napisane przez kloose
mozna jeszcze dołączyc??
Napisane przez kubabe
Ja tez bym chetnie dolaczyl jezeli jeszcze mozna
Wiecie co... może następnym razem. Sorry, ale nie chce już tu mieszać, był czas na zapisy i się już skończył.
Przygotowuje własnie tabele w excelu aby co i jak i w jednym poście było cotygodniowe podsumowanie co, kto , ile.
Dlatego tez wstawie dwa posty w temacie z wykresami i co poniedziałek bede wstawiał aktualizacje.
Z racji że w naszym challenge mamy moda, prosiłbym o usunięcie tego postu : 50 BI na NL10-50 Wykresy
użytkownik CRIME chyba nie zgłasał sie do wątku a innym odmówiliśmy.