Mógłbym zostać skarbnikiem tylko również obawiam się o to, że mogą mi zablokować konto na P* itd. Wolę nie ryzykować bo jednak jest to moje jedyne źródło dochodu. Jeżeli zgodzi się większość mogę podać konto bankowe i na nie możecie wpłacić środki (możemy ustalić przelicznik 10$ - 30PLN). Na forum jestem już bardzo długi okres czasu w dodatku moderuję to forum więc nie macie czego się obawiać, że środki przepadną itd.
bez obrazy ale bycie modem nie powoduje u mnie checi podawania tobie moich danych ososbowych zawartych w przelewie
Jakieś wpłaty na konto, przeliczanie na złotówki wg mnie najgorszy pomysł.
Albo znajdzie się ktoś zaufany na P* bo chyba tylko tą formę wybrali wszyscy, albo każdy kto się zapisał, teraz tylko wpisze że akceptuje podane kilka postów wcześniej zasady oraz przegłosowane wpisowe 10$ i jedziemy!
PS. Jeśli ktoś regularnie gra na PS to nie będzie żadnego problemu z przelewami itp. Zresztą wystarczy przecież napisać do supportu i uprzedzić ich o tym i nie wierze że będą mieli jakieś objekcje.
To ja move zosta skarbnikiem, ale pod warunkiem, ze kase zaczniemy zbierac najwczesniej w przszly weekend, gdy zakoncze staking, bo nie chce miec niepotrzebnych problemow ze stakujacymi.
Konta na Starsach nie blokują, blokują jedynie możliwość robienia transferów. Jak patrzę na listę, to za 8 osób mógłbym poręczyć, więc będzie przynajmniej te 9 dyszek ;). Poza tym nie przejmujcie się bo i tak to ja natrzaskam pierwszy 50 BI :f_cool:.
Ja już 10 $ wysłalłem do Boxera. chciałem po prostu dać przykład bo patrze ze wszyscy sie czaja i nie widomo jak to sie skonczy. Jak mu zablokują mozliwosc transferów to napisze do supportu i mu odblokują. ja nie widze problemu.
Napisane przez imfar
. Poza tym nie przejmujcie się bo i tak to ja natrzaskam pierwszy 50 BI :f_cool:.
Nick Mienso mówi sam za siebie +50Bi w dwa dni, albo -50BI :challenge
Napisane przez Sobol6301
Ja już 10 $ wysłalłem do Boxera. chciałem po prostu dać przykład bo patrze ze wszyscy sie czaja i nie widomo jak to sie skonczy.
No bo niepotrzebnie się wyrywacie, napalacie, łorewa. Nagle ktoś wyznacza cap na 20 osób, jakie teksty w stylu "kto nie wpłaci - nie gra" i co najgorsze brak zdrowego rozsądku.
Napisane przez Sobol6301
Jak mu zablokują mozliwosc transferów to napisze do supportu i mu odblokują.
Support nie po to coś blokuje, żeby odblokować, po jednym mailu. P* to nie portfel internetowy. Jak nie nabijasz im rake to pewnie nie mają ochoty zajmować się twoimi transferami. Boxer może nie ma interesu nabijać im teraz rake.
Napisane przez Sobol6301
ja nie widze problemu.
Wiem, ale to nie znaczy, że problemu nie ma.
Napisane przez Mienso24
Nick Mienso mówi sam za siebie (...)
To fakt.
a nie lepiej te dyszki zebrac na netku, bez przewalutowania itd czy danych nie chcecie udostepniac?
i m in
nie czytalem tych 9 stron, wybaczcie
jak juz wszystko sie ustali to imfar wyedytuj [jesli to nie problem] swojego pierwszego posta z dokladnymi warunkami
ps. co z tymi co graja nl25-50 [ja gram 6 stolow nl25/50 w zaleznosci od dnia czasami]
Napisane przez Hayerrana
a nie lepiej te dyszki zebrac na netku, bez przewalutowania itd czy danych nie chcecie udostepniac?
Wiesz co... spróbuj przeczytać ostatnie 2-3 strony tego wątku i jeżeli w dalszym ciągu będziesz uważał, że Twój wpis coś rozwiązuje - daj znać, a wytłumaczę Ci czemu jest inaczej.
Napisane przez ra1syda1sy
i m innie czytalem tych 9 stron, wybaczcie
jak juz wszystko sie ustali to imfar wyedytuj [jesli to nie problem] swojego pierwszego posta z dokladnymi warunkami
ps. co z tymi co graja nl25-50 [ja gram 6 stolow nl25/50 w zaleznosci od dnia czasami]
Raisy masz 10$, które możesz w każdej chwili komuś przelać na 2 z 3 akceptowanych przez nas form tj P*, mb, net? Na jakich? Wypłacisz wspomniane 10$ osobie która udowodni, że zdobyła 5000bb na stakach NL10 lub wyższych? Będziesz co tydzień wklejał w tym wątku swoje wykresy z dotychczasowych osiągnięć?
Jeżeli tak, to potwierdź i zaczynamy w poniedziałek o 00:00.
Napisane przez ra1syda1sy
dzieki za odpowiedzkasa do miensa idzie tak ?
Nie, kasę trzymasz u siebie i po zakończeniu wypłacasz zwycięzcy.
Mienso postanowił otworzyć drugi równoległy wyścig na niemal identycznych zasadach, nie wypisując się z tego. Jakby czasem ktoś po przeczytaniu tych wszystkich stron dalej wiedział jakie są zasady, gdzie jest pieniądz i kto się ściga - po zobaczeniu nowego wyścigu powinien się skołować. Wszak nie ma nic gorszego niż wyścig na czytelnych i akceptowanych zasadach.
Daj znać gdzie możesz przelewać kasę (masz jedną z 3 opcji mb+p*, mp+net, net+p*) to Cię dopiszę
Napisane przez HandOnFire
przepraszam za klopot i zamieszanie ale bede musial sie wycofac z challengu
Nie ma problemu.
Dobrze by było, żeby każdy uczestnik założył swój post w tym wątku i w spojlery wrzucał wykresy z challengu co tydzień