Najlepiej zmień jakoś tytuł bloga, np. : " Agresywny BRM to PODSTAWA ! "
Dzięki temu skończą się te pouczające komentarze
GL tam na stołach :fdrink
Najlepiej zmień jakoś tytuł bloga, np. : " Agresywny BRM to PODSTAWA ! "
Dzięki temu skończą się te pouczające komentarze
GL tam na stołach :fdrink
dobra niech Ci będzie, ustąpie, ale to było na początku.
Niestety muszę zakończyć ten temat bo już teraz nie jest tak agresywnie. Obecnie mam 25 BI na limit 5,30$ więc skończcie temat
Napisane przez GregorJunior
dobra niech Ci będzie, ustąpie, ale to było na początku.Niestety muszę zakończyć ten temat bo już teraz nie jest tak agresywnie. Obecnie mam 25 BI na limit 5,30$ więc skończcie temat
![]()
:nh
♠_thumbsup:
planuje zrobic podobny challenge w 90 dni 1000$ profitu grajac HU PLO narazie trenuje, ogladam filym czytam art. przygotowując sie do wyzwania, a zaczne najpradowpodobniej po sesji czyli za 2 tygodnie:-)
zycze Ci powodzenia
Jak jest z rake/rakeback na tych 888 na HU?
Bo np. na PszemekPartyPoker, gdy próbowałem grać coś tam hu sng to jak dla mnie porażka - pobierane 15% rake z wpisowego a rakeback mam w okolicach 8-12%
GL, z challangem, walić haterów, każdy gra na takim BRM jaki mu pasuje.
zalezy od stawek. ja place 5%-6%. czyli jest ok.
RB jest lichy, musisz nabic dobry status zebys coś odczul.
Najlepiej znajdz sobie room gdzie jest 5% raku i gdzie daja bonus od depozytu. i nawalaj. jest o wiele latwiej z bonusem.
Lece coś wszamać i zw, wrzucę wykres i nawalam dalej.
Kurde ale jestem zadowolony z początku sesji...
Dosiadłem się do gościa Stozza1990, rozegrał 21 gier z tym 3 HU na 10,50 które wszystkie wygrał.
Mówię sobie, zagram z nim i sprawdzę czy to przypadek czy ktoś dobry się na room przeprowadził.
Rozśmieszał mnie ten gracz bo wyszło tak że wygrał te 3 mecze przede mną i poczuł się chyba bardzo pewnie w Hu i po 1 przegranym meczu ze mną zagrał jeszcze 2 i też dostał i stwierdził że ma dosyć
Najfajniejsza ręka, fajnie ją chyba rozkminiłem.
na Flopie gosciu mnie sprawdził i stawiałem go na jakieś 78, 97, 6x, 5x,
Kx ale to już rzadko.
Ogólnie koleś taki calling station. grał bez pozycji tak jak tutaj.
Dlaczego all-in na Turnie. Długo się nad tym zastanawiałem przy stole.
1. Doszła 8 i troszkę mi się ona nie podobała.
I tak bym musiał walnąć cbeta na Turnie wiec stwierdziłem że nie dam mu tak łatwo zoabczyc River a obawiałem się troszkę
, 7, 9,
2. Zostało mu 900 mi 1500 i w puli bylo cos kolo 500,
Jak miałem walnąć cbeta 280-295 to wolałem dołożyć 600 i nie dać mu zobaczyć River.
3. łatwiej mi postawić all-ina na turnie przy tym boardzie niż callować jego all-ina na River przy :spade:, 7, 9, następnej 6
ONE TIME!!!!
Grałem z gosciem na 10,30 i zoabczylem ze jest fishem i gra wysokie stawki,
mysle....czemu nie.
po przegranej ze mna na 10,30 szybko szukalem na wyzszych stawkach czy sie nie dosiadl gdzies.
patrze!!!
Jest na 21$!!
Mysle jade z nim
Wygrałem z nim pierwszy pojedynek na 21$
Gram drugi teraz!!
uffffff
NIEEEEE!!!!
Przegrałem wygranego HU...masakra.
skróciłem go już do 450 zetonów i dostawał cuda...A2<38 F A33
No nic szkoda.
dzisiaj chyba połknę granice 200$
Z 450 to jeszcze nic, ja sie skróciłem do 70 zetonów na blindach 40/80 i jeszcze zdołałem wygrać

:fuckyeah
P.S. Daj jakie info jak idzie :sdrink
P.S.2 A raz nawet i do 50 sie skróciłem i też sie udało wyciągnąć na plus ♠_biggrin: Niestety z tego wyczynu screen sie gdzieś zapodział...
Mi się parę razy zdarzyło wtopić HU SNG po tym jak przeciwnikowi zostało 10 chipsów, więc to nic niezwykłego. ♠_p:
Nie no jasne ja tez mam takie przypadki.
Ale nie chodzi o to że stało się coś niesamowitego ale to że jeśli chodzi o moj roll to mieć 40$ lub nie mieć robi ogromną różnice.
tym bardziej że nad kolesiem miałem przewagę umiejętności i zbudowałem już przewagę psychiczną także bardzo szkoda że go wtopiłem.
ale było gorąco na 21$
gram z powrotem na 5,30$
Dzisiaj cel !!! - 210$ w rollu. obecnie jest 183$
DZIEŃ 4
3.02.2013
DZIEŃ 1: + 1,30$
DZIEŃ 2: +33,70$
DZIEŃ 3: +22,60$
DZIEŃ 4: +58,50$
Ogólny profit challengu: +116,10$
Zrobiłem sobie wstępne obliczenia i:
Minęło 11,60% challengu ponieważ rozegrałem 4 dni z 29.
mój profit wynosi: 116$
więc na razie jestem na drodze do zakończenia pozytywnie challengu.
ale jak to bywa w pokerze wszystko jeszcze przed nami