Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

1000$ w lutym na HU SNG micro/medium

119 Posty
24 Użytkownicy
1 Reakcje
10.7 K Wyświetlenia
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

Elo, bo rozegraniu kilkudziesięciu Hu w ostatnich dniach stwierdziłem że chciałbym odpocząć psychicznie od samych Turbo. Zaczałem mieszać Hu Turbo z nonturbo. Na Turbosach dostawałem po dupie delikatnie od wariancji, + mały cashout i wolałem miksować z nonturbo.

I troszkę pomogło :)

WRZUCAM ALL CHALLENGE DO TERAZ

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

gram na comeone ruch jest słaby ale nie gram 8stołow jak znajomy więc lipy nie ma.
ale nie mam komfortu żeby się dosiadać tylko czekam na graczy. i większość to gracze z mega ujemnym roi :D
gracze ogarnięci w hu na revolution pewnie ładne zyski mają :)

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

Kurde bonus mi się skończył na 888 i grubo zastanawiam się nad przenosinami z 888.

przeniosę się na P* i muszę nabić złoto na strategy bo chciałbym wystawić staking na marzec, jeszcze zobacze do końca lutego jak pójdzie challenge.

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

OK, wypłaciłem hajs z 888 :) zostawiłem 30$ żeby móc jeszcze coś tam rozmnożyć kapitał ponieważ wypłata będzie szła z 3 dni :( i nie chciałem mieć przestoju, także znowu zaczynam z paroma BI:)

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

Mam parę drobnych, przed chwilką wpłaciłem sobie 15$ na P*.

Mam następny pomysł :)

mam 10 BI na 1,50$ :)

Jęśli będę miał 10 BI na wyższy limit wbijam :)

Jeśli będę miał 10 Bi na niższy schodzę.

Miałem wpłacić więcej ale z 888 jeszcze kasy nie ma wiec lipton.

Zaczynamy od początku :(

GL

Odpowiedz
Cytat

Całkiem fajnie ci to idzie. Kiedyś pogrywałem sng hu. Może też sobie przeznaczę jakieś 150$ i będę shotował, bo akurat mam 3 dni wolnego od poksa to się pobawie. :D a nuż widelec uda się wariancje oszukać i wejdę na 200$ :heart:

Po takim wykresie widać że skill jest. Tak samo z mindsetem :). Sorka że w ciebie wątpiłem ;p

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

Wątpić mogłeś a nawet nie wierzyć że nie z torbie, normalka.
Ale odczuwałem od Ciebie troszkę taką negatywną energie że czasami myślałem że chciałeś żeby tak się stało wręcz czekałeś. Może się mylę.

Znowu zaczynam od paru BI chodź teraz jest ich 10 więc nie ma lipy :)

Mam nadzieję że wejde w max 2 dni na 3,5$ bo szkoda się męczyć a challenge czeka :)

Odpowiedz
Cytat

pograłem troche tych sng na starsach turbo. I najlepiej mi sie gra na 1,5$ i 7$ te 3,5$ to jakieś takie no sam nie wiem. (nie wchodzą :P) :)

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

hehe. No czasem tak jest. ja na 888 miałem takie 21. No nic z fishami nie dało rady pocisnąć.
A były najważniejsze. Rozegrałem chyba z 10 i dałem sobie spokój :)

Początek na P* wyśmienity 4-0 i postaram się dzisiaj nastukać Rolla na 3,5$ żeby jutro przywitać pierwszego przeciwnika na HU 3,5$ :)

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

Siemanko, po przeprowadzce na P* jadę z koksem ale męczą mnie głupie zagrania fishów, i ogólnie przegrywane coinflipy. ale nie ma torby więc jest dobrze.

Muszę na 1,5$ zrobić 20$ profitu żeby wejść na 3,5$ a jest dopiero 8$ więc dzisiaj mam nadzieję że limit pęknie.

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

To co mi się przed japą dzieje to jakiś żart. dostaje ładne lanie od....softu :)

Mam mało BI i przeciwnika przy stole i na dodatek kolejnego w postaci softu.

Niech się dzieją cuda ale później a nie teraz:( i już poniżej 10 BI :(

Odpowiedz
Cytat
S2UW4R
PokerStrategist

:f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
S2UW4R
PokerStrategist

Jak tam, dalej fisze farco ? :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

słuchajcie, sprawa się ma tak:

rozegrałem około 100 Hu 1,5$ i jestem break even. masa jakiś z dupy spotów, jakoś nie mogłem się przebić. wkurzyłem się i wpłaciłem 20$ i razem mam 35$, ciułam 3,5$ non turbo. dzisiaj walne wykres.

bardzo bardzo zmalały szanse na ukończenie challengu ale walcze o jak najlepszy profit.

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

z 3,5$

zagrałem też turka 6-max 2,20$ i zająłem 52 miejsce :( 77<AKs

mam 69$ i zaczynam 7$ pykać, jak dojdę do 150$ zaczynam 15$.

gram cały czas non turbo oczywiście :)

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

Siema siema, jest UP!!!!!

Ogólnie gram już 7$ ale jeszcze 2h temu miałem 35$ w rollu czyli powinienem zejść na 3,5$ a tu proszę, na wykresie będzie widać od czego się odbiłem :) Jestem zadowolony bo śmigam na 2 stołach na raz i jest dobrze. Ogólnie ROI 17% więc nie ma lipy, zostało jeszcze ustukać niecałe 50$ i wbijamy na 15$:) i tam już pogram dłużej chyba.

Na 30$ raczej mnie nie stać, za dużo nerwów i mniej słabszych graczy i ogólnie nie jestem przygotowany pod względem psychicznym i intelektualnym :), się okaże jak będzie na 15$ póki co jeszcze gram 7$ :)

wrzucam żeby nie było że farce.

Chciałbym w tym miesiącu zdobyć silver na P* i złoty status na strategy.

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

łikend minął a apdejta nie ma :D
zapiłeś bratku?? :D

Odpowiedz
Cytat
GregorJunior Autor wątku
GregorJunior
Oldschool Grinder

Siemanko, sorka za dłuższą nieobecność ale na nic kompletnie nie mam czasu. nauka troszkę pracy i chcę też jak najwięcej HU rozegrać ale marnie mi to idzie. od 8 dni rozegrałem 140 i nie jest to najlepszy wynik.

Ale wykresy są i to fajne :)
Kręce ROI kosmiczne ale to głównie zasługa grania 1 stołu od limitu 7$ i troszkę selekcji przeciwników.

Wyniki z P* od momentu przenosin z 888:

Na szczęście wariancja nie przeszkadza w pięciu się po limitach

1h temu zacząłem grać 15$ i na razie 2-0 do przodu :)

Niestety musiałem wypłacić 30$ na sharkscopa i o jeden dzień później wszedłem na 15$.

Obecnie na 15$ mam około 11 BI.

W Ostatni dzień challengu zagram sitki za 235 FPP i może coś ugram do profitu.

Odpowiedz
Cytat
nokoszko
PokerStrategist

i jak?

Odpowiedz
Cytat