Siemka guzzz85 zaczolem czytac twoj blog i pojawilo sie na poczatku nazwisko Wayne Gretzky , interesujesz sie hockeyem moze grasz , jak grasz to daj znac na priv jest grupa osob co reg. sie spotykaja i graja we wtorki i czwartki . Pozdrawiam
Ostatni dzień wpisów, jutro kogoś wybiorę i odpowiem na wszystkie posty. Pozdrawiam:-)
Cześć,
Właśnie miałem sobie kupić status by móc obejrzeć Twoje filmiki i zobaczyłem (oraz przesłuchałem), że jest Podcast z Tobą zrobiony i planujesz zrobić warsztaty.
I dlatego też chciałem się zgłosić.
Grałem przez 2 lata Cash SH ale robiłem to i tak z zamysłem, że po zbudowaniu rolla idę na MTT + 180 tki. Po wzlotach, upadkach i znów wzlotach, postanowiłem, że jednak poświęcę cały ten czas który poświęcałem cash - SNG 180 i powoli stricte turniejom.
Mój dzień wygląda tak (od ponad miesiąca), że gram dziennie ok 50-70 SNG 180 turbo 2,5$ (średnia z tego miesiąca to chyba 50) po południu a do południa analizuję zaznaczone podczas wcześniejszej sesji ręce ucząc się range'ów (zazwyczaj wychodzi ok 40-50 rąk po każdej sesji). Analizuję je bawiąc się z każdą jedną ręką w Equilabie (+ kalkulator) oraz w HRC (rzadziej w Wizzie), więc trochę godzin na analizę poświęcam każdego dnia.
Jeśli coś robię, to robię to na 100%, dlatego danej mi okazji, na pewno nie zmarnuję ;).
Jedyny wyjątek od grania to weekendy, kiedy to mam czas dla znajomych oraz dla MTT.
Otworzyłem jakiś czas temu bloga, ale nie mam zbytnio czasu
by go aktualizować, regularnie, jednakże będę go rozwijał:
Uwodzę na zlecenie ... a bez zlecenia zresztą też ! Part 2. - Sng 180 + Mtt
Czas coś odpisać
@Mikwej tak w przyszłości chciałbym dawać coaching dla grup 3+R,15$, przy czym chciałbym się sprawdzić wpierw na niższych limitach
@Jodla często się widzimy przy stolikach, gl
@bobocop, szeroko pojęta reklama, dostałem info wczoraj, że go dostałem. Czym Ty się zajmujesz ?
@bicek Chciałbym te 3h poświęcić Tobie, zgłoś się na skype airwaves_1 - ustalimy czas spotkań, plan pracy, przygotuj także 3 hh z turniejów, w których co najmniej miałeś FT, dobrze by było gdybyśmy popatrzyli na Twoją grę w HU, także postaraj się coś znaleźć, gdzie grasz HU także.
@Bajtek, sentyment do SC:BW jest i chciałbym Ci też czas poświęcić, ale jest tylko 3h do rozdysponowania
@krakus73, nie gram i nie interesuje się, ale chętnie wybiorę się jako obserwator na Wasz trening, to może być mega ciekawe:D
@Donikk Dobry volume, przy czym skup się na zwiększeniu go chociaż do 100 gier dziennie i analizuj mniej rąk, a bardziej dokładnie, pozwoli Ci to zaoszczędzić czas na analizie i da więcej czasu na grę.
pozdro
GuZZZ85 jakbys kiedys mial podobny gest, to miej prosze na uwadze moja osobe.
wow.SwaN
Witam
Jestem szczęśliwcem który wygrał 3h treningu z Guzzzem. Szczerze to te 3h przeniosły mnie o rok albo i więcej w przyszłość! Moja gra od tego momentu rozwinęła się w tempie którego nigdy się spodziewałem. mniej wiecej rok zajemło mi dotarcie do 2,5$ 180 i siedziałem na nich, obecnie w ciągu miesiąca odpalam 8$ i 3R dorzucając sporadycznie 15. Zapraszam na bloga
Co do samego treningu;
- Konkrety bez owijania w bawełnę (popraw to..., spróbuj tego i kasa leci
- Wnikliwa anliza HH
- Pytania zmuszające do myślenia czasem podchwytliwe
- Porady odnośnie BankrollM, Tultitablingu, Analizy
Szczerze polecam!!! Zainwestuj w Siebie a nie pożałujesz!!!
Jeszcze raz OGROMNE dzięki GuZZZ i na pewno do usłyszenia ♠_biggrin: bo 3h to dopiero początek naszej współpracy
Hej, ciekawa sprawa z tym coachingiem. Szkoda, że tak póżno zauważyłem. Odezwę się na skypa do ciebie o ile nie masz nic przeciwko.
siema,
chcę się przerzucić/łączyć z MTT na 180T (na początek 2,5, żeby ogarnąć w ogóle tę specyfikę) i mam parę pytań
Po pierwsze, ile tego trzeba zagrać miesięcznie, żeby można było uznać volume jako spoko? Ile odpalasz w sesji sng i ile to mniej więcej zajmuje czasu (przy ilu stołach)?
Dodajesz jakieś inne sng/MTT na początku, żeby zapełnić monitor? I czy jest dużo różnica poziomu pomiędzy 2,5 a 8? Z góry dzięki
Sorki za wcięcie na blogu ale trochę sie nudzę i spróbuję odpowiedzieć na kilka Twoich pytań, mam nadzieję, że Guzzz nie będzie zły
1. 1500-2000 volume jest spoko, ale to takie minimalne spoko imo. Z reguły grinderzy napierają 16-25 stołów. Ile godzin to zależy, najczęściej 5-7 godzin odpalania.
2. Różnica między 2,5 a 8 jest dość znaczna. Wieksze swingi, duuużo więcej ogarniaczy i klikaczy którzy może nie są wybitni, ale grają na tyle, że edge jest stosunkowo mały.
Napisane przez Nicodem0
siema,
chcę się przerzucić/łączyć z MTT na 180T (na początek 2,5, żeby ogarnąć w ogóle tę specyfikę) i mam parę pytań![]()
Po pierwsze, ile tego trzeba zagrać miesięcznie, żeby można było uznać volume jako spoko? Ile odpalasz w sesji sng i ile to mniej więcej zajmuje czasu (przy ilu stołach)?
Dodajesz jakieś inne sng/MTT na początku, żeby zapełnić monitor? I czy jest dużo różnica poziomu pomiędzy 2,5 a 8? Z góry dzięki
![]()
Cześć. deltoos dzięki za odpowiedzi, doprecyzuje jak jak to robię;)
1) 1500-2000 to minimum, mnie przy 4 dniowym dniu pracy udaję się zrobić 2000-3000. W sesji odpalam 150+ sng, czym godzina odpalania późniejsza tym szybciej zapełniam ekran do 20-22 (ilość można by zwiększyć, ale póki co nie mam czasu na przyswajanie kilku nowych stołów). Czas odpalania od godziny do 30 minut.
Odpalam i staram się tego nie ograniczać minimum 8h.
2) Tak, dodaję na początku sesji MTT turbo czy niższe sng.
3)Pomiędzy 2,5$ a 8$ jest spora różnica
Przyszły rok to plan na grind w tym systemie, może przy dodaniu kilku godzin do odpalania i kilku stołów, pod koniec 2014 z odpowiednim rollem chciałbym kontynuować 180tki wraz z turniejami turbo (opcjonalnie regural) lub przejść na stacking longtermowy (może przy udziałach własnych).
Szczegółowy plan przedstawię na blogu jeszcze przed końcem roku, nie dlatego że nowy rok, bo plan już jest od dawna i go realizuję, ale może warto by się było podzielić