Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spin&go stream

344 Posty
86 Użytkownicy
29 Reakcje
27.6 K Wyświetlenia
pol17pl
Elite Grinder
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//Tak jak wyżej - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
Kuubek
Elite Grinder

chetnie wymienie 888 za starsy :P

Odpowiedz
Cytat
winkel1989
PokerStrategist

tysz, poszlo zapro

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Drugi miesiąc z rzędu platinum star wyrobione i szczerze powiedziawszy dla mnie wielka sprawa, bo kurcze nie udawało mi się do tej pory być tak konsekwentnym, ba powiem więcej w zeszłym miesiącu pierwszy raz ją wyrobiłem :D W tym roku celuje w supernova i jest to jeden z moich celów długoterminowych , ale nie traktuje tego jako priorytet tylko jako dodatek do gry. Mało brakowało a nie wyrobiłbym się w tym miesiącu z platynową gwiazdką, obudziłem się dziś i wyrobiłem resztę ~200 VPP. Jako kolejny cel, który gdzieś tam na kartce widnieje, to powrót do kadry ps.com - chciałbym się sprawdzić jako coach tego co w miarę mi dobrze wychodzi czyli 180tek. Wróciłem też do notatnika i poprawi to jakość każdego dnia :)

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Muzyka Louis'a Armstrong'a działa na mnie kojąco po takiej sesji niedzielnej jak ta =)

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89
PokerStrategist

Ty nie byłeś trenerem NL FR ?

Odpowiedz
Cytat
Kuubek
Elite Grinder

Napisane przez Chmielu89
Ty nie byłeś trenerem NL FR ?

SH raczej _cool:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam,

Przypominam, że jakiekolwiek formy handlu, a taką ofertą jest Twoje ogłoszenie, są zabronione na naszym forum.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Administracja czytuje mojego bloga _cool:

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage
Witam,

Przypominam, że jakiekolwiek formy handlu, a taką ofertą jest Twoje ogłoszenie, są zabronione na naszym forum.

Pozdrawiam.

to do mnie było : )?

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

[treść edytowana]

//już wyżej było wyjaśniane, że takie oferty nie są dozwolone na forum- smoku

Odpowiedz
Cytat
Jaras011
Oldschool Grinder

ZZZ to skrot od klanu w sc?:)

Odpowiedz
Cytat
GuZZZ85 Autor wątku
GuZZZ85
PokerStrategist

Tak, tak ZZZ to skrót klanusc:bw, w którym miałem przyjemność gościć przez długo okres czasu :)

Odpowiedz
Cytat
pokerface1719
PokerStrategist

Pierwszy :sdrink

Odpowiedz
Cytat
mikwej
Elite Grinder

Na co dzien miksuje $3.5r/$8/$15, przewidujesz coaching na tych stawkach?

Moj wykres na sharku

Spoiler

http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/Mikwej?filter=Class:SNG

Od 1 marca zaczalem skupiac sie na rozwoju w tym kierunku i mysle,ze moglbym nauczyc sie od Ciebie czegos nowego, co znaczaco poprawiloby moj winrate

Odpowiedz
Cytat

Królik doświadczalny Jodła czuwa jak coś ;)

Odpowiedz
Cytat
bobocop
PokerStrategist

Gratulacje, fajny wywiad, interesujące słuchowisko :)
W jakiej branży odbywasz ten staż i chcesz się rozwijać? W sumie nie padło to w wywiadzie, a jestem ciekawy co uważasz za obiecującą finansowo przyszłość zawodową. Ja z kolei nie jestem zadowolony z zawodowego sukcesu finansowego (pomimo dosyć niezłej kariery), stąd kierunek rozwoju przeciwny do Twojego :)

Zgłaszam się również do wspomnianych w wywiadzie testowych 3h. Gram już... 7 rok. Najpierw cash, od ~2 lat mocniejsze próby w kierunku SNG/MTT. Stabilny i powolny wzrost, niestety bez fajerwerków. Twoje nauki na pewno się nie zmarnują i obiecuję solidny feedback :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Bicek
Oldschool Grinder

Siemanko

Jestem zapalonym graczem 180, dzięki wielkie za pozdrowienia. Gratuluje podcastu, naprawdę świetny wywiad.
Oczywiście jestem zainteresowany Twoją ofertą treningową i chciałbym się znaleść w grupie tych 5 szczęściarzy ;)

Trochę o mnie;
Mam 25 lat, zacząłem "grać" (bardziej bawić grą) 3 lata, po roku stwierdziłem ze trzeba się ogarnąć i zacząć się uczyć grać.
Wybrałem drogę FL grałem go koło roku, podsumowując> Dużo wiedzy która nie była adekwatna do $/h.

Stwierdziłem że trzeba coś zminić zarówno w pokerze jak w życiu. Zrobiłem przerwę kolo 1 miesiąca w którym zrobiłem mgr po wszystkim wybrałem SNG. Od począdku celem mojej gry było grindowanie 180 2,5$.
Zaczynając grę z bankrolem 100$ wystartowałem od 90 osob. T 0,5$. Przy dużym nacisku na naukę. bez większych problemów wskoczyłem na 1$ 90o na których trochę posiedziałem. W końcu przyszła chwila kiedy przekroczyłem 600$ i zacząłem odpalać 180. Przyszła pora na obranie kolejnego celu czyli 8$.

Ale troche o 2,5$; Poziomem myślałem ze będą bardziej wymagające. Grałem je na 19" monitorze na 9 stołach oczywiście plusy i minusy ale myślę ze jak na początek to więcej plusów. Byłem i jestem zadowolony ze swojej gry. Lecz przyszłościowo myśląc zacząłem uczyć się grac w Stacku, od 9 do 12 potem 14 w szczytowej formie do 15 ( głównie zależało mi na komfortowej grze). Do 180 sporadycznie odpalam Low Mtt głownie 3X za 1$ i KO ~2$. Ostatnio siadło się i shipnołem 2$+R. Lecz nadal odpalam 180$ za 2,5$ a wbijam na 8$ jak tylko zrobię złoty status (jeszcze 1 sesja i będzie) Dostęp do filmów i ostra nauka a potem 8$.
Obecnie urlopuje ale od września zaczynam granie na poważnie bo skończyły się żarty. Od 1 września odpalam bloga, to już postanowione no i zobaczymy jak to dalej będzie.

Pokerstars> piweszko zapraszam na sharkscopa

Bardzo by mi zależało na dostaniu się do Twojej grupy (w tym 3 godziny treningu :D) ze swojej strony mogę zagwarantować ze nie zmarnuje tej szansy.
Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
Bajtek
Oldschool Grinder

Siema
jestem grinderem 2,5$/180, moj log na P* wow.SwaN, bym był rad jakbys wybral wlasnie mnie.
pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat