Będę pod koniec września, albo nawet dopiero w październiku.
A co do spinów, no to oczywiście nie wiedziałem o czym mówię
Będę pod koniec września, albo nawet dopiero w październiku.
A co do spinów, no to oczywiście nie wiedziałem o czym mówię
Napisane przez Puza2010
A co do spinów, no to oczywiście nie wiedziałem o czym mówię![]()
A żeby to raz
Jak żyć, kupiłem ostatnio monitor -> pixele się pojawiły, muszę oddać na gwarancję, kupiłem lapka -> support mnie wydymał, nie działało na 60 hz -> do oddania, kupiłem pc -> w ogóle się nie włączał........... -> do wymiany. What are the odds?!?!?!
Mirash, może być?
Napisane przez Puza2010
Jak żyć, kupiłem ostatnio monitor -> pixele się pojawiły, muszę oddać na gwarancję, kupiłem lapka -> support mnie wydymał, nie działało na 60 hz -> do oddania, kupiłem pc -> w ogóle się nie włączał........... -> do wymiany. What are the odds?!?!?!Mirash, może być?
![]()
Może być, tak trzymaj!! Ciśnij tych od supportu.
Podsumowanie miesiąca.
W końcu udało mi się ogarnąć działający sprzęt na 4k rozdzielczości i 60 hz odświeżaniu. Jeszcze tylko poinstalować wszystko co trzeba, przeprowadzić się z powrotem do Warszawy i można ruszać z pompą.
Wyniki z września:
100s

60s

VPPki szybko lecą, 60k VPP w tym miesiącu. Powinno być jeszcze lepiej, bo od 1 października spinwiz idzie do kasacji. Volume się zwiększy, ale na pewno kosztem cev, bo będzie dużo reg warów. Coś za coś.
Pozdrawiam!
Jako, że blog się zamroził po postach merytorycznych, czas na powrót do korzeni. Zatem:
Lubię placki.
Ziemniaczane
Przeprosinowe
Galadrii
Czy to czasem nie podchodzi już pod mobbing? Takie wykorzystywanie biednej małej fiszki w kuchni, w celu zaspokojenia pożądania i uzyskania satysfakcji... Zgłoszę to gdzieś, słowo daję!
swoja drogą wyszły całkiem spoko

Całe szczęście w biedrze sprzedają teraz ziemniaki po 5 kg, jeszcze na raz będzie
Jeszcze większe szczęście, mój przyszły współlokator jest prawdopodobnie lepszym kucharzem, przynajmniej nie będzie ode mnie wymagał placków o 2 w nocy
Nie, to wcale nie tak, jak myślisz, pozdrooo
Ok, dzisiejsza impreza była ciekawa.
Zaczęliśmy o 6 rano, więc żadne zwariowane sąsiadki nie marudziły (chociaż o 3 rano coś stukała, więc chyba uznała, że o 6 już jej nie wypada, bo wtedy zrobiło się głośniej).
Impreza spontan, bo wpadł znajomy Teigrekpe i graliśmy turka one time na PKR za 150$, skończyło się na drugim miejscu i wygranej 7,100$
wiadomo, trzeba była oblać.
Zagraliśmyh przy alko szybkiego casha i przy rozliczeniu brakowało 50 zł. Patrzyliśmy pod kanapę czy nie wpadł tam 50złotowy żeton. Pod kanapą znaleźliśmy banknot 100 złotowy, więc
Poważnie zastanawiamy się nad wrzuceniem pozostałych żetonów w to samo miejsce i jutrzejsze sprawdzenie wyników owego eksperymentów
Teraz pozostało nam samo spożywanie trunków, ponieważ graczom pokończyły się bankrole