nikt nie pohejtował Kury po jego poście?
Suchar na starcie:
Puza: "...ale jak się mówi fajnie, to jest fajnie, czy niefajnie, bo w słowie "fajnie" jest słowo "nie"."
A niby jeszcze przed wódką... Decyzja już podjęta, dziś ma dojść 10 stron tego spamidła, z mojej strony jedno wielkie SORY
Puza, wszystkiego najlepszego, 100 lat!
♠_drink:♠_drink:♠_drink:
A po ilu kieliszkach wódki Ty się uśmiechniesz?
Spoiler
Pieczi - rozkręcacz imprezy
Post z serii PokerowegoPudelka (Kozaczka? Lansiku? Plotka?):
I wszystko stało się jasne! Puza w wolnej chwili dla rozrywki odpala stoliki za 3$.
Został przyłapany na gorącym uczynku przez Mava i dla niepoznaki od razu zaczął się płacz: "o uj tu chodzi? Marnuję czas!". Puza, nie wstydź się, nie ma nic złego w zejściu na niższe stawki
Zważywszy na to, że zrobiłaś dobrą pizzę i się nią podzieliłaś nie zareaguję na powyższe absurdalne wymysły i pomówienia
Cóż, jedynego realnego ziemniaka ma pewna osóbka z Poznania, którą zna tylko Galadria
Owa osóbka wyjechała na Spitsbergen, myślę, że o tamtym ziemniaku można już zapomnieć i kupić kolejne kilka kg. W razie czego mamy w domu cebulę. Kolego, a nie chcesz cebuli?
Mówię Ci, kup od Puzy cebulę, świetna sprawa! Może dla zachęty kilka przykładów zastosowań prosto z naszego domowego albumu:
Tu prezentuję, jak można się relaksować z cebulą
Spoiler

Tutaj Puza próbuje zrobić to samo
Spoiler

Maverick po upswingu razem z jego ulubioną sztuką daje upust emocjom
Spoiler

Gdybyś czuł się kiedyś samotny, odnajdziesz w cebuli przyjaciela
Spoiler

Na wypadek zaręczyn, też szybko i tanio możesz załatwić sprawę, efekt murowany
Spoiler

... i w ciągu dalszym relacji masz od razu dla teściowej
Spoiler

Mówię Ci, nie ma co się zastanawiać, bierz na miejscu, to jeszcze jakiś rabacik uda się załatwić
Pewnie z godzinę pisałaś tego posta i wyszukiwałaś zdjęcia
No i patrzcie jaki przystojniak ze mnie! A ta cebula tylko dodaje animuszu!
Zapomniałaś Galadrio dodać zdjęcia cebuli na specjalną okazję. Czyli taką, którą delektowaliśmy się po Twoim shipie x3600
Galadria oczywiście zapomniała wspomnieć co robi w wolnym czasie, albo może wstydzi się o tym powiedzieć - pokerstars poprosił ją żeby została beta testerką nowej rewolucyjnej gry onion&go
Spoiler

Pumba widzę, że aż skwierczy
Nie każdy może od tak podpisać umowę ze starsami. Masz tu podryw na cebulę:
Spoiler