wciąć nie masz? to nie jest wcale taki duży wydatek
miałem ale teraz malo gram to nie kupuje
nawet tylko napisz probke i roi i z jakich stawek i jaki max swing
Zauważyłem ciekawą zależność. Posty na ziemniaku są zamieszczane dziwnie w tych okresach, w których jest spożywany alkohol na ursynowie
No, ostro dziś było, szalona gra w bierki i górnolotna dyskusja o wielkich spodniach.

Napisane przez Galadria
ostro dziś było
raczej sucho
Napisane przez Galadria
górnolotna dyskusja
piszmy zgodnie z prawdą, to był dolnolotny monolog
Napisane przez Galadria
i górnolotna dyskusja o wielkich spodniach.
Dzięki Twojemu dzisiejszemu postowi miałem okazję pierwszy raz kliknąć łapkę w dół, dzięki Ci za to
Przetestowałem te funkcjonalność i widać, że działa
Poza tym ciekawe, że nazywasz "Dyskusją" Twoją opowieść {Cool Story} o spodniach
Sorry, musiałam pogadać z kimś na poziomie. Nerdowska impreza w pokerchatce: jeden śpi, drugi ogląda kwejka mówiąc, że czyta, trzeci oblega PS i nie chce zwolnic pada, bo musi jeszcze kwiatkami postrzelać do zombiaków... Panowie, WTF????
Napisane przez Puza2010
wiesz gdzie wetrzeć?
![]()
Ulotkę czytałeś może? Jakieś przeciwwskazania do stosowania razem z wazeliną?
Spoiler
Napisane przez imgoingtomirage
I tak, MarioAK do którego nawiązujesz, ocenia stawki większe niż kiedykolwiek grał. Jesteśmy tego świadomi i uważamy, że opinia osoby trzeciej, która gra daną odmianę i ma jakiekolwiek doświadczenie nadal jest warta więcej niż brak tej oceny.
Pozdrawiam.
I to by było na tyle jeśli chodzi o edukację na polskiej witrynie pokerstrategy.
to jest chore!
i źródło:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3433306#post3433306
Napisane przez imgoingtomirage
Gdyby MarioAK nie oceniał takich rozdań, to nie oceniłby ich nikt, bo mid-high stakes STT jest wariantem na tyle niszowym, że nie zamierzamy niestety inwestować w materiały z tej gry
Pozdrawiam.

Co prawda miałem już to zrobić w lipcu, no ale cóż...
supernova w końcu wbita. Czas na SNE?
Napisane przez Puza2010
Maverick nie pogratulował, tylko wyśmiał. Zazdrości?![]()
Nie wyśmiałem SN tylko SNE. Logiczne myślenie? Nie sondze... hihihihihi