Przejdź do forum
Walka z demonem HaZ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Walka z demonem HaZaRdU [45 os.]

5 Posty
3 Użytkownicy
2 Reakcje
136 Wyświetlenia
Bolexx
Oldschool Grinder

Cześć

Jak widać w tytule zakładam bloga żeby walczyć z tym hazardem :rage: Jestem w stanie przejebać większość bankrolla w kilka h na HU albo na bukmacherce wrzeszczcie nadszedł czas żeby ruszyć do przodu i się od tego uwolnić gdyż w przyszłym roku kończę szkołe a z pracą nie wiadomo jak będzie w tym kraju dlatego za karę zaczynam od najniższych stawek a mianowicie zostawiam sobie 20$ i będę grać 45 os non turbo za 0.25.

Do tego muszę się zmotywować żeby zrzucić wagę ! miałem niedoczynność tarczycy i niby było ok wiec miałem odstawić tabletki jak po wakacjach wszedłem na wagę to uznałem że jak teraz nic nie zrobię to może być ze mną słabo gdyż waga wykazała magiczne : 101 gdzie jeszcze nie dawno miałem 81,muszę iść zrobić badania ale na razie trzeba się skupić na lepszym odżywianiu i cwiczeniach:interwały na rowerku+seria ćwiczeń z hantlami na różne partie mięśni,jak macie jakieś rady to sie nimi podzielcie ;)

Cele:
-Wspinać się po sng , obecny roll:20$
-sukcesywnie chudnąć waga:101 kg :rage: :rage:

Będę starać się często pisać , jeśli chodzi o moją wagę to będzie aktualizacja co tydzień.

a na koniec jeszcze FRI KOŁCZING :coolface:

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Bolexx Autor wątku
Bolexx
Oldschool Grinder

Siema

Zagrałem prawie 80 sitów jednak maszynka mi karty podmienia i przegrywam :coolface:, gram nawet 30 stolików na raz przez co mi się wydaję że kręcę sie B/E

Ale to non turbo więc nie wiem czy lepiej tego grać mniej... mam nadzieje że w końcu zacznie rzygać i wejdę jak najprędzej na turbo 0.50$.Większość mówi że sng wizzzz jest już stary itp itd jednak może na te stawki 0.25/0.50 będzie wystarczający ?

Odpowiedz
Cytat
gregwolves
PokerStrategist

Napisane przez Bolexx
Większość mówi że sng wizzzz jest już stary itp itd jednak może na te stawki 0.25/0.50 będzie wystarczający ?

imo nie, bo (nigdy nie używałem, słyszałem tylko) że tam masz z góry narzucone range i nie da się adjustować, a nikt nigdy nie gra i nie będzie grał optymalnie, więc wizz jest raczej słabym narzędziem :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate
Oldschool Grinder

Napisane przez Bolexx
gram nawet 30 stolików na raz przez co mi się wydaję że kręcę sie B/E

Graj 40 na raz, wtedy będziesz wygrywał :coolface:
Zmniejsz liczbę stołów na początek, bo na pewno missujesz całe mnóstwo dobrych łapek.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx Autor wątku
Bolexx
Oldschool Grinder

Napisane przez gregwolves

Napisane przez Bolexx
Większość mówi że sng wizzzz jest już stary itp itd jednak może na te stawki 0.25/0.50 będzie wystarczający ?

imo nie, bo (nigdy nie używałem, słyszałem tylko) że tam masz z góry narzucone range i nie da się adjustować, a nikt nigdy nie gra i nie będzie grał optymalnie, więc wizz jest raczej słabym narzędziem :pokerface:

Kiedyś to wszyscy trenowali na wizie i jakoś nie narzekali grając wyższe stawki , teraz to może być racja że może jest już za słaby ale jednak czy aby na pewno na takie stawki też :thinking:

Graj 40 na raz, wtedy będziesz wygrywał coolface

No k. stary tak myślałem że 10 stolików mi brakuje żeby wygrywać :yaoming :

Dobra żeby nie siedzieć na tym zaregowanym 0.25 gdzie siedzą same szczuru :yaoming : dokoptuje sobie $ żeby się odkuć na 0.50$ :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat