Napisane przez konsad1
A jakbys podsumowal stawki 16$, Jaka różnica między 6.5 ??
No gdzies 2x wiecej dobrych graczy w kazdym turnieju i to chyba tyle. No i wiecej bad beatów
ale to moje własne oczucia
Napisane przez konsad1
A jakbys podsumowal stawki 16$, Jaka różnica między 6.5 ??
No gdzies 2x wiecej dobrych graczy w kazdym turnieju i to chyba tyle. No i wiecej bad beatów
ale to moje własne oczucia
Wracam do pisania bloga!!!
Na pewno bedize o wiele lepszy !
Co mnie skłoniło do powrotu ?? MINDSET !
Niestety lubie sobie troche pogamblowac! :/
dzis zostałem zmuszony na zejscie z 15$ na 7$ oczywiscie turniejów 18osobowych dlatego ze przegamblowałem 400 $ -.-
Pokera troche grubiej zaczelem grac 3 miesiace temu. Zaczelem duzo analizowac i mam dosc dobrego mentora MATEUSZHONOR(napewno sie tu wpisze :P) dosc czesto sie spotykamy przez co jego wygrane strasznie mnie mobilizują do gry ;P
Maly sukces ktory ostatnio osiągnełęm to przejscie z 3.5$ do 15$ w 400 turków
Tak wiec po dzisiejszym gamblingu zrobilem cashouta do 700 $ i jakby zaczynamy od nowa !
jeszcze wykresik :

No i zaczniemy od takiego sick handa ;/
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/889620_6D0C41AB95
Bardzo dobry blog, bardzo mi się podoba.Jeden z lepszych!Daje dyszke.
Jako mentor udziele Ci jednej, bardzo ważnej rady.Mianowicie:
Pierdol 18tki bądź prosem w Hu hyper turboskach, flipach na bwin i przede wszystkim kulkach spinWin.
Huwdu!
Napisane przez MateuszPaker
Pierdol 18tki bądź prosem w Hu hyper turboskach, flipach na bwin i przede wszystkim kulkach spinWin.
Przeciez ja po to rola robie! Na spin&win !
To dobrze.Jeżeli byś chciał to mogę Ci podpowiedzieć iloma kulkami naraz najlepiej kręcić i jaką część bankrolla stanowić powinna jedna piłka.Ale to już jak się na nie zrollujesz.
Napisane przez buejk
Te 55 chyba bym pushowalNa randoma przynajmniej.

Imo tam jest fold. Jakie im range dajesz ??
Osobiście bym poczekał w celu przysecenia.Poza tym raczej nie jamuje na 20 BB preante(=15 M=jakieś 30/40bb postante) chociaż spot rzeczywiście ev+ i to zakładając, że obaj są zjebami, dosyć znacznie ev+.

Imo więcej jednak value w przyseceniu :), przy okazji dużo mniej wariancyjnie.
gram to samo
, ostatnio nawet często się spotykamy na stolikach! . GL
będe odwiedzał bloga:P
To rzuć nickiem
I jak jestem u Ciebie oznaczony ;P Mi troche kiepsko teraz idzie :/
Ale teraz bede miał czas ! Rzucilem studia !! (2gi kierunek) i na uczelnie musze chodzic tylko Wtorki srody i czwartki. Wiec bedzie gra !
A dlaczego odpuscilem 2gi kierunek??
Geometria Wykreślna

Napisane przez damiansk
elfik999, pewnie kojarzysz![]()
Cos tam kojarzę
W tym blogu ilość graczy 18manT/m2 jest za duża (czasem tak jak w sitach ).
Im wiece tym lepiej ;]
na weekend giere mozna ogarnac jakas co?
Oj giera dzis bedzie dobra. Musze nakrecic tego donka zeby duzo hajsow wziął. I juz ostrzegam ze u niego vipip 80 %
18nastkowicze?? Co tutaj gracie ? Ship it ?? Bo jakos raise/fold na BB nei bardzo mi sie podoba ;>