Zdecydowałem się jednak zagrać jeszcze 2 turnieje. Z jednego już odpadłem zajmując 6 miejsce (wygrana: 0,67$). W drugim jestem na final table z drugim stackiem.
edit:
W drugim turnieju zająłem 3 miejsce (wygrana: 1,85$).
stan konta: 8,71$
Zdecydowałem się jednak zagrać jeszcze 2 turnieje. Z jednego już odpadłem zajmując 6 miejsce (wygrana: 0,67$). W drugim jestem na final table z drugim stackiem.
edit:
W drugim turnieju zająłem 3 miejsce (wygrana: 1,85$).
stan konta: 8,71$
Dzisiaj zacząłem od trzech porażek (16/45, 13/45 i 9/45). Kiepski początek kiepskiego dnia. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze zagram. Granie sng za 0,25$ zaczyna mnie lekko irytować.
stan konta: 7,96$.
Nie wiem jak jest w S'n'G ale proponuje wyspać się wieczorkiem i wstać koło 24.00 naszego czasu i wtedy powalczyć. W cash games siedzą wtedy tacy kretyni że tego nie da się opisać... trzeba to zobaczyć
Sam chętnie bym tak w kogoś kase zainwestował
Pozdrawiam
Może bym mógł tak robić gdyby nie studia. Niestety uczyć się też trzeba a nauka idzie mi najlepiej do południa więc nie mogę pół dnia spać.
Ja też studiuje;p I robie tak: ucze sie do 23.00 później prześpie sie jak jestem zmęczony 20min a jak nie to nie;p a później działam do 2.00 jak mam na 8 na uczelnie i sie normalnie wysypiam:D
Kielce UJK pozdrawia
No to nieźle dajesz radę. Ja kiedyś coś takiego próbowałem ale na drugi dzień byłem zbyt zmęczony żeby myśleć.
No to już jest przegięcie. Odpadłem na samym początku (45/45) bo moje AK poległo z K7 (flop 7AK, turn 2, river 7).
edit:
kolejny fatalny turniej i 28/45.
edit2:
i kolejna porażka (tym razem 10/45)
stan konta: 7,21$
I tradycyjnie dzisiaj kolejna porażka. Tym razem 18/45 i 12/45. Co za beznadziejny dzień. Stan konta skurczył się do 6,71$.
edit:
Ostatnie dziś dwa turnieje: z pierwszego odpadłem poza kasą a w drugim zająłem 3 miejsce (wygrana:1,85$).
Stan konta trochę się poprawił i wynosi: 8,06$.
Ps. Będę często tylko edytował posty bo i tak tu nikt nie zagląda.
Ja też zaglądam i ciekaw jestem czy uda Ci się podołać temu challenge'owi
Oczywiście trzymam kciuki aby się udało.
Specjalnie tak napisałem żeby sprawdzić ile osób czyta;). Dzięki za kibicowanie. Będę walczył i mam nadzieję, że coś z tego zbuduję.
Odpadłem z pierwszego dzisiejszego turnieju. Moje KK poległo z AJ. Tak na marginesie: z ostatnich 11 KK na ręce wygrałem tylko 3.
edit:
Drugi turniej i porażka AK vs AA. Trzeci turniej również przegrany (A10 vs AK).
edit2:
Wiem że to nie miało nic wspólnego z bankroll managment ale zagrałem HU za 2,20$. Trwało to jakieś 40 sekund i wygrałem 4$. To był jednorazowy wybryk więc nie musicie mnie ochrzaniać;)
stan konta: 9,11$
Dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem porażek. Lepiej nie wdawać się w szczegóły ale kilka błędów popełniłem a dodatkowo jakoś ostatnio nie wygrywam coin flipów. Dzisiaj już nie zagram bo nie mam ochoty patrzeć na karty. Może jutro będzie lepszy dzień. Stan konta: 8,46$.
W sng nadal kiepsko. Przegrywam każdy turniej. Poza tym oczywiście nie potrafię się trzymać bankroll managment więc gram też double or nothing za 1,10$. A pisałem że to tylko jednorazowy wybryk:). W każdym razie wychodzę na plus i mam nadzieję że tak będzie dalej. Stan konta: 10,41$.
Napisane przez Wolandooo
Brawo! Jak dojdziesz do $50 to potem pójdzie już z górki.
ciężko to widzę:
Napisane przez Sting1983
oczywiście nie potrafię się trzymać bankroll managment więc gram też double or nothing za 1,10$. A pisałem że to tylko jednorazowy wybryk:)
Można powiedzieć że zaczynam od nowa. Mój bankroll stopniał do 4,91$ więc trzeba próbować wspiąć się ponownie w górę.
Wolandooo
Dzięki za zaufanie ale jeżeli chodzi o pokera to u mnie często chwila decyduje o tym że tracę wszystko więc różnie może być. Więc albo się uda albo tylko potwierdzę, że kompletnie nie nadaję się do tej gry.
Zagrałem 4 turnieje za 0,25$: w dwóch byłem na final table ale tylko w jednym coś wygrałem (4 miejsce: 1,40$). Stan konta: 5,31$.