Rozpoczynam pisanie bloga i jednocześnie moje wyzwanie. Sytuacja wygląda następująco: Wolandooo zdecydował się przelać mi na konto PokerStars 2,5$ pod warunkiem, że jeżeli dojdę do 200$ to oddam mu 25$. Na początek będę grać sng za 0,25$ ale najpierw, jako że chcę zwiększyć szanse na sukces wracam do artykułów żeby utrwalić sobie wiedzę. Oczywiście wyniki turniejów będę zamieszczał w blogu. To na razie tyle.
Ok, będę śledził poczynania!
Powodzenia
P.S. Dla innych chętnych: jest to akcja jednorazowa, nie przewiduję takich następnych, chyba, że wyniki tego challengu okażą się znakomite
Wszystkie kolejne prośby rozpatruję z odpowiedzią negatywną
sick run
trzymaj dalej, tylko oddaj mu kasę, żeby nie było na forum kolejnego "złoczyńcy"
też miałem problem z odbijaniem się od dna, graj swoje trzymaj się wpisowych tak abyś się nie wyzerował i wyjdziesz na swoje... nie graj jak Ci się nudzi a bd ok
GL
xmarylin
Spokojnie na pewno mu oddam zgodnie z umową. Mam zamiar być obecny na forum przez długie lata więc na pewno nie chciałbym żeby ktoś uważał mnie za oszusta.
ygrek3, Wolandooo
Dzięki za miłe słowa.
Dzisiejszy dzień rozpoczął się nieciekawie. Zagrałem kolejny turniej za 0,25$ i zająłem 28 miejsce/45 graczy. Niestety mój błąd - mając 99 i overpair na flopie źle rozczytałem przeciwnika, który miał JJ na ręce. No ale cóż - zdarza się. Walczymy dalej.
edit:
Kolejny turniej i kolejna porażka - tym razem z AK przeciwko 107 (25 miejsce).
Dzięki wszystkim za miłe słowa i pozytywne opinie. Postaram się żeby się udało. Na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku i jeżeli psychika mnie nie zawiedzie to powinno być ok.
Dzisiejszy dzień zakończyłem porażką tzn. zająłem 18 miejsce (moje TPTK przegrało z dwiema parami).
Stan konta na koniec dnia: 8,29$
Jutro ciąg dalszy.
Zagrałem dzisiaj 2 turnieje: w pierwszym 20 miejsce/45 graczy, w drugim 16/45 ( w tym drugim moje QQ poległo z 99). A zatem dzień kiepsko rozpoczęty. Stan konta: 7,79$.
no kolego trzymam kciuki:P napewno ci sie uda skoro mi sie udalo z 8 dojsc do 200 w fl w dwa tygodnie wiec tobie napewno sie uda bede sledzil twoje poczynania powodzenie:P
Dzięki rybik. W dwa tygodnie to raczej nie dojdę do 200$ ale mam nadzieję, że się uda.
Trochę zaszalałem i zagrałem w F40 1,10$ NLHE Super Sit & Go ale odpadłem na 19 miejscu. Ponieważ zupełnie dzisiaj nie idzie to daruję sobie grę. Stan konta: 6,69$.