Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SnG mtt 0.5$

147 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
3,242 Wyświetlenia
NoisysHaRk Autor wątku
NoisysHaRk
PokerStrategist

Dzisiaj krótka aczkolwiek owocna sesja. Szkoda dwóch FT w 180 że nic tam nie pykło bo mogło być jesczcze lepiej ale i tak jest ok. Wreszcie udało mi się dojśc do HU w 90!! W ogóle w pewnym momencie miałem na 12 sołów chyba z 10 deepów. Szkoda że tak krótko bo takie sesje to aż chce się grać ale do pracy na noc, a i z rodziną trzeba coś pobyć czasem :P Wreszcie nie łamali KK+ flipy siadały a nawet pare razy soft pomógł no ale raz na jakiś czas może pomóc. Pierwszy raz jestem zadowolony ze swojej gry jak i z wyników. Oczywiście pare błędów wychaczyłem ale nie są to myśle jakieś "byki".

Sesja:

Spoiler

Wykres ogólny:

Spoiler

Staty:
Turnieje: 342/1000
ROI: 45,9%
Hands: 18 620

Odpowiedz
Cytat
kubusaka
Legacy Member

BRAWO !
Ciśnij:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk Autor wątku
NoisysHaRk
PokerStrategist

Niestety znowu 180 znowu nie chciały współpracować. Pod koniec sesji bardzo często ładowałem się pod AA. Sesje udało sie wyciągnąć b/e, dzięki 2 HU w 45 i 90. Niestety w 90 KK<A4o. Ale dzięki tym dwóm HU udało się wyciągnąć 90 na profit i ROI przebiło 45. Także 45, 90 i 180 ROI na +. Wykresy wstawie jutro bo teraz trzeba do pracy spadać ;p WML:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk Autor wątku
NoisysHaRk
PokerStrategist

Niestety ostatnio albo b/e albo w plecy. Dzisiaj -10BI, tylko 10 bo udało się ostatnią 45 wygrać. 180 się obraziły, nic nie siada, ale oczywiste bylo że ROI zacznie spadać bo longrunie 120% raczej nie możliwe :P. Odrobiłem 90 i teraz czekam aż w końcu znowu coś zacznie wpadać bo dziś z flipami i dominacjami dramat. Volume totalna porażka nie mam za dużo czasu nocki w pracy ten tydzień i nie było kiedy grać, o 17 180 czy 90 otwerają się strasznie wolno.

Wykres ogólny:

Spoiler

Staty:
Turnieje: 412/1000
ROI: 36%

Z resztą staty z sharka ;P Tak to wygląda na chwile obecną:

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk Autor wątku
NoisysHaRk
PokerStrategist

Dzisiaj świąteczna sesja wieczorna :P Nie grałem pare dni i miałem nadzieje że p* przywita mnie godnie i tak też się stało. Udało się szipnąć 90 i niestety tylko 2 miejsce w 180. Szkoda HU był wyrównany (jeśli chodzi o stacki) niestety moje KTo nie podołało A9s ;( Ale wynik i tak dobry, więc nie ma co narzekać. Btw dzisiaj 2 Supernowy na 180 0,5$ :P chyba traffic był tragiczny na wyższych stawkach skoro micro pykają :D

Sesja:

Spoiler

Wykres ogólny:

Spoiler

Staty:
Turnieje: 477/1000
ROI: 40,7%
Hands: 25 539

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk Autor wątku
NoisysHaRk
PokerStrategist

Jestem już po półmetku tego ciągnącego się jak flaki z olejem challeng-u, więc czas na krótkie podsumowanie. Do przedwczoraj było bardzo dobrze niestety dzisiaj jest już tylko dobrze :) Wczoraj parodia gry, a nie przepraszam do ITM w 180 czy semi-FT w reszcie szło pięknie, deep za deep-em tylko co z tego skoro później trafiłem na jakąś magiczną barierę stworzoną przez popularne "fisze farcom". 3 deepy w 180 na semi-FT których najbardziej szkoda to wylotka z AA, AKs i ostatnia perełka najpierw QQ<AA a rozdanie później 99<JJ :facepalm: i dzień skończył się fajnym wynikiem -24BI. Niby jak na MTT SnG nieduży swing (o ile to jest swing) ale podku*wiło pare razy. I szkoda bo po półmetku mogłobyć 100$ profitu a tutaj taka klapa :P

45: Jak widać końcówka w dół i ROI zmarniało.
Staty: Turnieje: 209, ROI: 7,6%, Profit: 7,92$
Wykres:

Spoiler

90: No tutaj ROI znacznie wzrosło, od ostatniego podsumowania zaczęło rzygać w końcu.
Staty: Turnieje: 111, ROI: 41,1%, Profit: 22,81$
Wykrse:

Spoiler

180: No i moje kochane 180. nadal trzymają poziom choć jak pisałem wcześniej mogło i powinno być lepiej.
Staty: Turnieje: 190, ROI: 56,9%, Profit: 54,04$
Wykres:

Spoiler

To by było na tyle. Jak widać nadal żadnej porządnej miarodajnej próbki na żadnym z SnG nie ma ale myśle że jak skończe challange to nadal bd grał te tury więc próbka bd w końcu myślę że po 1k każdego Sng bd już coś widać ;P

Odpowiedz
Cytat
NoisysHaRk Autor wątku
NoisysHaRk
PokerStrategist

Siemka. Dawno mnie nie było. Kupiłem nowego kompa i musiałem wszystkie gierki przegrać które mnie interesowały ;P A jako że jest dziecko, praca i jeszcze podjaranie kompem to na pokera nie było czasu. W dodatku musiałem wypłacić sporo rolla, prawie cały... Ale skoro zalazłem wczoraj czas i chęci (wreszcie) to postanowiłem zagrać. No dobrze że grałem do końca bo nic nie siadło oprócz 3 turków ktore zostały na koniec. Z tego co widziałem liczyłem na co najwyżej bycie b/e ale siadło pare flipów i udało się wyjść pare BI do przodu. Grałem 0,5$ 90, 180 i 360. Odpuszczam 45 na razie. (siadły dwie 180, 1 i 2 msc)

No i postanowiłem porządnie przetestować twister pokera na william hill. Jako że dostałem od PS "darmową gotówkę" nadarzyła się okazja. Wypłaciłem 20$ z P* (jak widać wyżej już odrobione) i przelałem na WH. Miałem 50$ razem z wszystkimi bonusami. Po nwm ilu jak na razie grach mam 42$ więc nie jest najgorzej. Ale zagrałem może 50 turnieji, jak zagram z 10k to zobaczymy :P

Odpowiedz
Cytat