Mnie też to ciekawi. Tak poziom się tam niezbyt różni, jest paru regów i to już takich nawet nawet ale głównie słabi gracze. Myślę że to przez sporą serie pecha. Ja też się do tego przyłożyłem nie mówię że nie ma tam mojej winy, pare leaków wychaczyłem ale na pewno nie aż tyle żeby być ponad 60BI na nich. Myślę że również roll mnie blokował podświadomie. Jednak przy tych 100BI mimo że zmniejszyłem multitabling na 9 stołów (gram 15 0,5$) nie czułem się za dobrze zwłaszcza po serii KK,QQ,JJ, AK trafianych na AA. Jak po 15 turniejach byłem 10-12$ na - to się włączała lampka ostrzegawcza, a to jest tylko 7-8BI
na 0,5$ po 30 turniejach czasem jestem po 12-15BI w plecy a i tak kończe z profitem sesje albo b/e. Myślę że jakbym miał niepotrzebne 250-300$ co przy małym dziecku się raczej nie wydarzy szybko
to bym na luzie wjechał w 1,5$ po 12 stołów i bym to odrobił w pare tygodni bo jednak 100bi tochyba dla mnie za mało żeby grać spokojnie turbosy
Podsumowując słaby run + mindset + pare moich błędów = -63BI na 1,5$
Ostatnie pare sesji break even cały czas. Irytujące no ale trudno
Dzisiaj zapowiadało się że wreszcie bd odbicie ale po świetnym początku (co bd widać na wykresie) siadało ładnie, no ale jak to bywa ostatnio znowu sick spoty, jakieś z dupy range wrzucane i w ogóle gówno. czasem zastanawiam się ile jest asów w tali bo cały czas tylko AA, AA i AA, Ax trafiają swojego A cały czas.
Dzisiejsza gra
Spoiler

Wykres ogólny
Spoiler

udało mi się pierwszy raz silvera na p* wyrobić
Niby taka głupota a cieszy.
Ok po namyśle stwierdzam że pora coś innego może bardziej dochodowego zagrać. Zdecydowałem się na taki mały challenge. Bd grał 45, 90 i 180 za 0,5$. Rozegram 1k i zobaczymy jak to bd wyglądać, jak szału nie bd to wrócę na 0,5$ stt albo zarykuje i znowu zaatakuje 1,5$ (może tym razem udanie). Także dzisiaj startuje. Bd podsumowywał co sesje wraz z wykresami, ROI itp. Czasem może jakaś łapa się pojawi (pewnie AA na 75o :P) Bd grał 12-15 stołów, chyba że nie bd ogarniał to zmniejsze, choć raczej nie powinno być problemu. OK do dzieła i WML ♠_drink:
Zmienie chyba nazwe bloga na "Całe życie pod EV"
Pierwsza sesja na 0,5$ sng MTT za mną. Oczywiście r-r dominują nadal, KK słabiutko ale próbka malutka
Zdecydowanie inna gra. Grałem 15 stołów raz i 16 się zdarzyło, otwieranie 15 stołów MTT sng to męka ;p al godziny gry też takie przed-wieczorne. Na stt 2 minuty i 15 stołów mam a tutaj troszkę się naczekałem zwłaszcza że nie chciałem samych 45
Wyniki dzisiejszej sejsji ocenicie sami:
Sesja:
Spoiler

Wykres ogólny:
Spoiler

Staty:
Spoiler
Tury: 36/1000
ROI: 97,5%
Hands: 1961
W związku z tym małym challange wezmę urlop od MBC na 2 tyg. i zobaczymy jak bd
Dziś już nie było tak różowo. Nie mówie że źle ale powinno być lepiej zwłaszcza w ostatnim turku gdzie moje ATo poleciało z 84o
, gościu wrzucił z BU ja na 4 BB raczej nie mogłem tego z SB foldnąć
Zdarza się. Nadal nie udało się shipnąć żadnej 180 ani 90. Tylko 1 win do tej pory, dzisiaj 45 chapnięta
Dzisiejszy wykres:
Spoiler

Wykres ogólny:
Spoiler

Staty:
Spoiler
Turnieje: 67/1000
ROI: 65,7%
Hands: 3737
Dzisiaj nie chciało żreć choćbym nie wiem co robił. Za często wrzutki w QQ+. Strasznie dzisiaj trafiali top R. No ale nie moge niestety codziennie być do przodu
Sesja:
Spoiler

Wykres ogólny:
Spoiler

Staty:
Turnieje: 99/1000
ROI: 35,1%
Hands: 5440
NIestety ten tydzień bd uptade-ował żadziej. Po 1 run do dupy a po 2 praca daje w dupe i jak wracam po drugiej zmianie po 22:30 to stoły otwierają się baaaaaaaardzo wolno. Ogólnie lipa straszna, uratował trochę HU w 180 wczoraj bo było by cięzkojuż. Szkoda bo miałem mega przewage ale najpierw z A4 wrzuciłem na KK, a 2 rozdania później AJ wrzuciłem w JJ
gościu tak farcił przez cały FT że dramat, już na 0,25 BB siedział i dofarcił na maxxa. Ale cóż WP
Wykres:
Spoiler

Staty:
Turnieje: 145/1000
ROI: 21,9%
Hands: 7446
Wczoraj po pracy gra bardziej udana niż mi się wydawało. Jak widać czelendż leci powoli, nie cisnę takiego volume jakbym chciał ale drugie zmiany w robocie i strasznie powolne otwieranie się 180 i 90 robią swoje. 45 nawet spoko wyskakują ale wolę grać 90 i przede wszystkim 180.
Sesja:
Spoiler

Wykres ogólny:
Spoiler

Staty:
Turnieje: 171/1000
ROI: 34%
Hands: 8770
Niestety nie gram ostatnio prawie w ogóle. Choroba mnie męczy i ciężko jest się skupić. Wczoraj tylko 10 turnieji zagrałem co i tak było sukcesem zobaczymy czy dzisiaj bd lepiej. Wykres bd dzisiaj i jak się uda zagrać ok 20 turnieji to zrobię małe podsumowanie po 1/5 challeng-u
e
Udało się dobić do 200 turnieji. 1/5 za mną i jak na razie wyniki spoko, gra w miarę spoko, jedyne co to nie mogę wygrać 180. Znowu dzisiaj HU myślę że dobrze rozegrany przeze mnie ale niestety z KQo trafiłem na ATs board nie uratował i znowu tylko 2 miejsce. Szkoda ale co się odwlecze... ;P
Sesja:
Spoiler

Wykres ogólny:
Spoiler

Staty:
Turnieje 201/1000
ROI: 47,7%
Hands: 10 616
Zagrałem wczoraj 30 turnieji, wynik dupy nie urywa jakieś 8BI do przodu, niestety 180 żadna nie pykła, tylko 1 FT w niej chyba 5 miejsce
45 za to fajnie grały, nie udało się wygrać ale sporo 4-5 miejsc ogólnie początek niemrawy sporo suckoutów, później się zaczęło wyrównywać. Moje podsumowanie które miało być po 200 zrobię teraz
Wykres ogólny:
Spoiler

Staty:
Turnieje: 231/1000
ROI: 46,6%
Hands: 12 336
Podsumowanie:
45: Turnieje: 99, ROI: 22.9%
Spoiler

Jak widać dopiero niedawno udało się je wyciągnąć do przodu, ogólnie gra mi się je spoko szkoda że tak mało HU się trafia
90: Turnieje: 50, ROI: -27,1%
Spoiler

Zdecydowanie najsłabiej idą, ale próbka prawie zerowa na nich, z resztą na 45 i 180 też ale jednak te się najgorzej otwierają, pozostaje czekać do kolejnego podsumowania po ok 400-450 turniejach i wtedy się zobaczy
180: Turnieje: 82, ROI: 120%
Spoiler

Jak do tej pory zdecydowanie najlepiej mi się je gra. Pewnie przez ten profit na nich. Szkoda że jeszcze żadnej nie udało się wygrać bo jednak przeskoki międzedzy wypłatami 1-3 są bardzo dużei spory boost rolla byłby ale nie ma co narzekać.
Jak widać 45 odrabiają 90 a 180 robią profit. Na razie nie ma się co podniecać bo próbka jest bardzo mała myślę że dopiero po zaplanowanym 1k turnieji bd coś wiedział i jeśli ROI bd chociaż w połowie takie jak teraz to bd bardzo dobry wynik.
No myśle że jak na kązde stawki 46% jest solid
Jak utzrymam 20% po 1k gier to bd spoko, wczoraj np pierwszy spory wpier*l -22BI i ROI już spadło drastycznie do chyba 32%. Więc licze na sprawiedliwe 20-25% i bd cisnął te turnieje aż nie nabuduje się na wyższy level
Czyli spoooooooro
Niestety soft postanowił że bd zabierał mi teraz to co udało mi się wygrać
Druga sesja z rzędu i porządny wpiernicz. Łamią mi AA z byle czym QQ, KK grają słabiutko no ogólnie dupa. W kluczowych momentach flipy nie siedzą, szkoda... Na szczęście udało mi się na ful tilt za jakieś ftp kupić 3 bilety do jackpot sng i udało mi się 25$ z tego zrobić wczoraj i przelałem na p* więc roll nadal rośnie, ale szkoda tych sng bo pare fajnych wyników zwłaszcza w 180 ucieka przez niefarta, ale taki poker
A najbardziej mnie irytuje jak wrzucam jakiś bottom i nagle wszystkie nity przy stole się wysypują z jakimś top R swoim, no szlag mnie trafia cały czas co mój push to nit pokaże KK albo inne nuts
Oczywiście próbka nadal żałosna bo gram po 30 turnieji dziennie, dzisiaj chciałem pograć no ale się nie dało, czasem też lepiej przerwać grę niż zacząć tiltować po kolejnych połamanych KK czy AA i po kolejnych all in wrzucanych w KK i AA
Wykresik:
Spoiler

Dobija mnie ta gra. Cały czas flipy w dupe, z każdym pocketem łapją sety, dramat ogólnie. I gdy już byłem pogodzony z minusem kolejnym i podtiltowany lekko został mi jeden ostatni turniej 180 70-80 left i na szczęście wreszcie udało się ją wygrać ;D Jednak warto grać do końca. Udało się podreperować rolla troszkę teraz trzeba się położyć albo w F1 pograć
Wykres z sesji:
Spoiler

Fajnie wygląda ten wykres
w dół i strzała w górę
Zrezygnowałeś z STT? widzę tu 45 90 i 180tki ??
Tak. Zrobiłem sb taki mały challange na sng mtt. Jak dobrze mi pojdzie to już nie wróce na stt
Czekam na wnioski z przesiadki. Sam chętnie to bym zrobił natomiast przy moim obecnym trybie "życia" jest to niemożliwe, czas......
grasz tylko turbo 45 90 180 ?
daj wykres z samych tych turkow
Spoko. Dzisiaj nie gram jutro też pewnie nie więc i tak miałem coś tam skrobnąć
A czasu poświęcam tyle co na STT volume jest prawie 2 razy mniejsze ale nie przeszkadza mi to na razie tak bardzo. No i gram 12 a nie 15 stołów
Wykres ogólny:
Spoiler

Staty:
Turnieje: 316/1000
ROi: 34,9%
Hands: 16 722
no ładnie ładnie mi tak pięknie nie idzie, stoję cały czas w miejscu i nie wiem co robić z tym fantem a tutaj stopniowo fajnie rośnie
powodzenia - śledzę dalej wyniki