Witam
Postanowilem zalozyc bloga, glownie po to aby poprawic swoja gre. Czytam blogi innych sngowcow, a jak wiadomo – w grupie razniej. Mam 28 lat, jestem z Bialegostoku, pokerem interesuje się od około 2 lat, a na powazniej 1 rok kiedy to w 3 dni udalo mi się zajac wysokie miejsca w turniejach live organizowanych w moim miescie (debiut i 2 miejsce w Unibet Open Tour, oraz 1 miejsce w pierwszym ISOP-ie sezonu III – najbardziej znanym cyklu turniejow w miescie, gdzie nastepnie udalo mi się wygrac caly III sezon oraz zajac 3 miejsce w zakończonym niedawno sezonie IV).
Ponizej wklejam podsumowanie marca :

Marzec był pewnego rodzaju przelomem, mysle ze zalaplem o co tu naprawde chodzi. Jak widac skupilem się glownie na sng turbo 10os za 3,40$ celem wyrobienia statusu silver na P* oraz ogarniecia 9 stolikow granych jednoczesnie. Pod koniec miesiąca gralem 45 i 180os. Gier nie było duzo, srednio 27 na dzien, ale z wynikow jestem zadowolony, celem na kwiecień jest utrzymanie ROI ( chociaż pewnie i tak nadejdzie korekta ;] ) i dalsze postepy w grze. W przyszłości chciałbym grac „wieksze” MTT oraz sng 180os.
Gram na 24 calowym monitorze, 9 stolikow nałożonych delikatnie na siebie, do pomocy uzywam Poker Trackera 3 , Stars Hotkeys oraz Table Plannera.
To na razie tyle z mojej strony : ]