Przejdź do forum
New Challenge [kacp...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] New Challenge [kacperus]

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
431 Wyświetlenia

Witam gram w pokera już jakiś czas więc czas na mały challenge ciekawe czy dam radę? A więc czas przejść do szczegółów a więc: Challenge będzie polegał na zarobieniu z 10.34$ 500$ do końca czerwca. Wszystkie promocje, rakeback też się liczą.

Poker room = PokerStars
Nick na p*= Kacperus
Rodzaj gry = SnG i MTT

Początek 4 kwiecień 2010

A więc shuffle up and deal!!!!

p.s liczę na wasze wsparcie i dobre słowa

Relacje codziennie!!!!

7 odpowiedzi
kustra

w 2 miesiące 500$, dziwne, żebyś nie dał rady ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no wiesz tylko że za dużo czasu nie będę miał bo ja jeszcze uczniem liceum jestem i to tak nie jest hop siup bo nauki też nie mogę odstawić.

mouse91

Najgorzej będzie dobić do tych 100$ potem pewnie już z górki... :) powodzenia

Kaeresen

Sam budowałem rolla od 5,5$ na starsach i wiem, że jest to do osiągnięcia w tym terminie, ale musiałbyś albo ostro przygrindowac, albo ładnie scashowac jakieś mtt. Jeśli jeszcze chcesz zdawac maturę to może byc ciężko. Ja bym to tak zrobił:
Do 90$ - grind DONów za 1,15 (albo turbo, chociaż ja wolę zwykłe bo więcej osób wykrusza się przez brak cierpliwości na niskich/średnich blindach)
90$-200$ - DONy 5,4$ (tu zdecydowanie wolę zwykłe)
200-500$ - co chcesz, byle w ramach bm
mtt: zawsze zgodnie z bm czyli 1,1 od 100$ itd. Te za 0,1$ z 50$ added są fajne w początkowej fazie budowania.
GL.

PS. Bankroll management, bo się storbisz.

kustra

ee ja coś podobnego wykręciłem z 1$ w niecałe 3 miesiące, ale to były raczej początki i gra co 3 dzień, więc jestem pewien, że Ty dasz radę :)

Ja mówie że nie dasz rady :P haha ale wszystkiego najlepszego i powodzenia xD

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No dobry początek 1 sesja turniejów za 0.10$ 360os. zakończona!!! W trakcie 10 turniejów 2 FT raz 3 raz 4 i chyba 2 miejsca płatne po za FT.

OBECNY BANKROLL: 16.04$