Witam
Bedzie to wspolny blog mój, i kolegi
Pewnego nudnego dnia dostalem propozycje zabrania sie na powaznie za SNG i zrobienie jakiegos malego czelendzu
Jako ze obecnie skonczylem szkole, nie mam roboty, nie chce pracowac za 7PLN/h postanowilem ze czas na powazniej wziasc sie za poksa. Najwiekszym moim problemem byla psychika ale podczas przygotowania sie do czelendzu (okolo tygodnia) przeczytalem pare razy wszystkie arty z psychologi ze dwa razy, i jest lepiej mam nadzieje ze nie bede mial zadnego mega tilta:). Co do gierek jako ze dopiero zaczynam z SNG poswiecilem troche czasu na czytanie artow(jednak nie wiele one wniosly tak jak i filmiki). Koledzy poradzili abym poprostu gral i analizowal swoja gre i tak robie, pare SNG i pozniej SNG wizard i tak wkolko
Gralem pare dni SNG 45o 1$ na Poker Stars jednak jakos nie moglem sie do nich przekonac postanowilem zmienic room, przeszlem do FTP i zaczlem grac STT za 1$ turbo. I tak chyba zostanie. Wrzucalem tez rozdanka na forum ale stwierdzilem ze to raczej nie ma sensu moge je przeciez sam przeanalizowac wg SNG Wizarda. Obecnie sciagam sobie Turnament Sharka i obadam czy mi cos bedzie pomagal w grze na tych mikro limitach.
Obecny kapitał to około 50$
Do konca miesiaca planuje mniej grac troszke wiecej analizowac swoja gre. Blog ma mnie zmotywowac do lepszego grania, nie tiltowania i udowodnienie Piotrkowi ze jest fish i zaczynajac z 5krotnie mniejszym kapitalem i tak zostanie niedlugo daleko za mna
Chcialbym ugrac okolo 2k$ profitu do konca sierpnia 1k$ na autko 1k$ na wakacje na Krymie. Zobaczymy czy to sie uda mam nadzieje ze tak wkoncu boku mógł to czemu mi by się miało nie udać hehe
Co do planów, postanowiłem ugrać około 120-150$ i wtedy przejsc na SNG 2$ bedzie to o tyle korzystne ze rake na 1$ jest 20% a na 2$ juz tylko 12,5%.
Nie wiem jeszcze do konca co tutaj bede pisal ale cos napewno takze odwiedzajcie blogaska regularnie hehe
Jakby ktos mial jakies ciekawe rady pisac
Pozniej jeszcze moze cos dopisze nie wiem
Asta tez sie powinien pozniej wypowiedziec
No to joł
Aha no i co do tego jak gram narazie gram 9 stołów pozniej docelowo chce grac duzo wiecej wkoncu SNG mozna trzaskac glownie pod RB, a i tak pewnie $/h bedzie wiecej
Musze tylko obadac czy na FTP zrobili jakiegos Table Ninja czy inne Hot Key'sy jakby ktos wiedzial to dawac znac i czy dziala to w wersji Trial

, K
, 8
, K