Siemanko widywałem Cie kiedyś na stołach
Stawiam krope. GL!
Napisane przez kamzak
Siemanko widywałem Cie kiedyś na stołachStawiam krope. GL!
Dzięki :fdrink
Kolejny dzień z chips ev w górze:

Na razie wszystko się zgadza (oprócz lini SD na której zarabiam i nonSD która powoli idzie w dół). W moim przypadku tak to działa, może na wyższych stawkach nonSD zacznie iść do góry, jak zacznie się gierka z bardziej ogarniętymi graczami w 4way lub 3way, a tymczasem wolę się ograniczyć to lepszych pushy i luźniejszego callowania. Pozdro.
Ostatni raz wstawiam wynik pojedynczej sesji, od teraz co niedzielę będę robił podsumowanie całego tygodnia bo doszedłem do wniosku że takie wrzucanie wykresów cały czas nie ma sensu. Dzisiaj:

Jedyna pozytywna rzecz, że nie tiltuje
Odkąd zacząłem zmiany w grze (poniedziałek), dostrzegam sporą poprawę, nawet EV$ zaczyna trzymać się na + (2% ROI to porażka, ale do tej pory twierdziłem że ta linia oszukuje, a sam grałem chujnie
). Trzeba dalej szukać zmian na +, i gra odda :fdrink
Wyniki z tygodnia:

I chipsy:

Na pewno nie powalają, ale widzę spore zmiany, jest motywacja do dalszego szukania leaków
Napisane przez Pokerfsw
Bzzz Bzzz Jak idzie gdzie SO wpisy![]()
Jutro, dzisiaj brak czasu i siły
Jakoś nie było ostatnio chęci żeby zrobić wpis... to wina ładnej pogody
Ogólnie nie jest źle, zmiany przynoszą efekty, wiadomo że do ideału jeszcze daleko, to co do tej pory zrobiłem oceniam jako pierwsze 100 metrów podczas maratonu
Oby starczyło sił by dobiec do końca :fdrink Wykresiki za poprzedni tydzień:

Podobno heater
I oczywiście chipsy:

Niestety zamiast zakładanych 150 sng robiłem średnio 100, no ale niestety pomagałem rodzicom w pracy, po południu trzeba się przejść na piłkę/siatkę i drążek i jakoś ten czas leci, a odpocząć też trzeba. Jak na granie 4 stolików to i tak nie najgorzej. Pozdro :fdrink
No widac zmiane na lepsze :nh Oby tak dalej Koleszko! Lajtowo jak na 4stoly to spoko wynik wykreciles, a wiadomo ze nie samym pokerem czlowiek zyje
Oby tak dalej !
Kropa. Chyba sie nawet na stołach spotkaliśmy :fdrink
Jakbyś nie miał hajsu z innych odmian to za jakim rollem wchodziłbyś na 3.5$?