Przejdź do forum
Hyperowe szaleństwo

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hyperowe szaleństwo

50 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
2,105 Wyświetlenia
ksrpi989
Elite Grinder

wszystko spoko tylko, że to są te same wykresy :D jedyna różnica to wygląd, wartości te same :)

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez ksrpi989
ja według tej linii jestem jakieś 400BI nad EV :D

Dlatego wydaje mi się, że nie oddaje jakoś szczególnie rzeczywistości gdyby wyłączyć czynnik losowości... WYŁĄCZAM :badteeth:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez ErHB01
Powiedz mi jak sie daje łapke w gore to dam , bo nie potrafie ; d

Ty mi lepiej żetony daj, które dzisiaj zabrałeś :badteeth:
No dzisiaj niestety baty, nic się nie dało zrobić... ważne że EV się zgadza.

Jestem dumny ze swojego dzisiejszego volume, 201 turków grając tylko 4 stoliki, to dla mnie sporo, docelowo na 3,5$ planuje robić 500-600 turków dziennie, zobaczymy co z tego wyjdzie (na razie nie multitabluje, bo nie widzę sensu na tym limicie, a jeszcze się uczę). Oby jutro oddało :fdrink

Spoiler

Jebać EV... gdzie są moje $?? :rage:

Odpowiedz
Cytat
hitenz
PokerStrategist

Fajny blog, wykresy zawsze na propsie :) jaki masz traffic na 3.5 w godzinach poranno południowych, typu 12-18? utrzymałbyś z 20 stołów (ew miksując)?

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez hitenz
Fajny blog, wykresy zawsze na propsie :) jaki masz traffic na 3.5 w godzinach poranno południowych, typu 12-18? utrzymałbyś z 20 stołów (ew miksując)?

Niby fajny blog, ale chyba coś słabo czytasz :D W tym momencie gram 1,5$, i gram tylko 4 stoliki. Traffic jest spory i 20 stołów spokojnie da się utrzymać (pytanie tylko czy ogarniesz 20 stolików w tych gierkach?). Pozdro :fdrink

Odpowiedz
Cytat
nommine
PokerStrategist

. i 10/10 na zachęte :)

siema :) możliwe że razem troche pogramy bo właśnie startuje z sng HT 6max za 1,5 dolore$$

macie jakieś porady co do wczesnej fazy ? do ilu open ? 2 czy 3 bb ? czy może 2,25bb ? chodzi mi o sam start pierwsze 10-12 rozdań i jak to wyglada godzinowo sng/h

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

Napisane przez pszczola321

Napisane przez ErHB01
Powiedz mi jak sie daje łapke w gore to dam , bo nie potrafie ; d

Ty mi lepiej żetony daj, które dzisiaj zabrałeś :badteeth:

Kurcze w tamtej sesji co zabrałem ci chipsy myslalem ze będzie spory plus a tu -30bi w 100 turków lol , oczy mi na wierzch wyszli :D

Odpowiedz
Cytat
jsk90
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw
Poker Player

Kolejny kolega ze stołu bloguje nam na forum Good :nh
Kropa i Bede zaglądał ! :)

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Wtorek i Środa nie należały do najlepszych... jak we wtorek jeszcze udało się skończyć b/e to dzisiaj solidne baty (wykres z obu dni):

Flipy nie wchodziły, często wpadałem pod top, lipa :badteeth:
Rączek nie wstawiam bo wszyscy wiemy jak wyglądają bad beaty, a nie ma co się żalić tylko trzeba napierdalać i myśleć longrunowo :challenge
Coś na odprężenie:

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw
Poker Player

Głowa do góry bedzie lepiej :D :sdrink

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez Pokerfsw
Głowa do góry bedzie lepiej :D :sdrink

Nie jestem szczególnie załamany :D Jedyne co mnie dzisiaj wkurwiało to ciągłe wpadanie pod top, nawet chips ev nie mogłem skierować do góry :ayfkm: A do tego, że wpierdalam te ważniejsze flipy już przywykłem :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw
Poker Player

Przyjdzie czas bedzie siadac :) Ja tez niezly zjazd przez 2 dni :( Wczoraj troche naszarpałem + siadła satka do Pardubic wiec biedy nie ma :sdrink

Odpowiedz
Cytat
ErHB01
PokerStrategist

Napisane przez Pokerfsw
Przyjdzie czas bedzie siadac :) Ja tez niezly zjazd przez 2 dni :( Wczoraj troche naszarpałem + siadła satka do Pardubic wiec biedy nie ma :sdrink

No trudno żeby była bieda jeżeli się runuje 300 bi nad ev :D ...

Pszczola jak już wstawiasz wykresy to z ev please : p Ja poki co nie potrafie jej skierować do góry na dluzej :(

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez ErHB01

Napisane przez Pokerfsw

No trudno żeby była bieda jeżeli się runuje 300 bi nad ev :D ...

Pszczola jak już wstawiasz wykresy to z ev please : p Ja poki co nie potrafie jej skierować do góry na dluzej :(

Myślę że PokerTracker4 słabo liczy te ev... a może próbuje siebie oszukiwać? :thinking:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Dzisiaj najgorszy dzień w mojej 2-3 tygodniowej karierze hyperków...

Bubbleboy :facepalm: Ogólnie prosta gierka:
1. Wpadam pod top z dobrymi rękoma
2. Wpadam z moim top pod gorszą rękę i przegrywam
3. Przegrywane "flipy" (większość z moją przewagą przy stackowaniu)
4. Short wygrywa 4-5 all inów, staje się big stackiem i mnie wypierdala z turnieju (patrz pkt 1,2,3)
Story of my life :yaoming :
No i gra zaczyna się od nowa:

:why:

Odpowiedz
Cytat
DiableMarseillais
PokerStrategist

Widuję Ciebie na stołach :) Miewam podobne swingi, zaczynając sesję wczoraj byłem 25BI do przodu, a zakończyłem tracąc te 25 i kolejne 11 w zaledwie kilkadziesiąt turniejów.

Obserwacje te same, wszystkie flipy w plecy (nie ważne po której stronie jestem), dominacje wygrywają w 50% (typu AA v KJ xD), na bubble zaczyna się carddead i modlić się muszę o jakąś figurę na ręku, a także o to by się sami wystrzelali.

No ale wracam z siłowni i pykam dalej, bo mam chwilę wolnego dziś jeszcze :)

Jak coś to mam dwuczłonowy nick po francusku i w avatarze Alizee. Staram się mimo wszystko unikam chłopaków z Pstrategy na stołach, ale czasami traffic nie rozpieszcza ;)

Ta kurwa, ten soft jest posrany, wszystko w plecy standardowo, albo gowniany kicker frajerowi spada na river, albo z dupy strita/kolor wyciaga, smiech na sali takie granie.

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Welcome to my world :coolface:
Nie robiłem podsumowania soboty, bo powiedziałem że to pierdole... złapałem za browary i nabierałem lepszego humoru oglądając ze swoją kobietą chile- brazylia (lamusy wygrały :rage: ). Tak się grało w sobotę:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ogólnie nie mówię że jestem pro graczem, wiem że leaków w chuj, ale żeby aż tak karać? :why: Dzisiaj postanowiłem coś zmienić w swojej grze, zauważyłem że gram zbyt agro w wielu sytuacjach, unikam gry postflop w początkowej fazie, przyzwyczajenia z hyperków omejhy hejloł. Nie wiem czy to są efekty nowej gry, ale wygląda to lepiej (głównie chodzi o ev która idzie do góry, chociaż miałem moment takiego wkurwienia że zacząłem odpierdalać :facepalm: ). Wykres z dzisiaj:

Najbliższe dni pokażą czy zmiany przynoszą efekty, czy to nie to było problemem. I wpadło 10$ za BoP :happy:

Odpowiedz
Cytat
Pokerfsw
Poker Player

Nawalaj leszczy :D

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez Pokerfsw
Nawalaj leszczy :D

Staram się :pokerface:
Ogólnie wydaje mi się że wychodzę na prostą jeśli chodzi o grę (w moim rozumieniu chodzi o utrzymywanie chips ev w górze). Wykres z dzisiaj:

Wygląda to dobrze, najbliższe 3-4 dni pokażą czy to już jest to, czy to prostu tak karty się układają (ale patrząc na to co gram, wydaje mi się że trafiłem do celu :fdrink ). Będzie ev szła w górę, przyjdą i wyniki :happy:

Odpowiedz
Cytat