Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hyperinho

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
205 Wyświetlenia
Rakolinho
Oldschool Grinder

Siema

Zakładam bloga głównie w celach motywacyjnych. Ostatnio trochę skakałem po różnych SNG a jak wiadomo zazwyczaj takie przebieranie i niezdecydowanie się co grać niczemu nie służy.
Chciałbym skupić sie na graniu SNG hyper-turbo 6max. Słyszałem, że to ciężki kawałek chleba ale w sumie mi się dosyć podobają, ze względu na to, że szybko się kończą i szybko wchodzi faza push-fold. Ogólnie mam zagranych ponad 10k różnych sitów więc początkujący nie jestem. Zaczynam ze 100bi na 3,5$. Jak będzie torba to rezygnuje z nich.

Cele roczne:
:club:zrobić supernova
:club:zadomowić się na 15$
:club:uzbierać rolla na 30$
:club:rozegrać łącznie minimum 60k sng

Cele miesięczne:
:club:rozegrać 250 sitów dziennie przez minimum 20 dni

BM:
1,5$ - 0-150$
3,5 - 150-700$
7$ - 700-3000$
15$ - 3000$ +

To tak wstępnie. Do rolla nie wliczam rakbacku. Jedynie bonusy, więc głównie muszą to być ugrane pieniądze.
Jeśli ktoś gra te sng to może podpowiedzieć jakie staty są najbardziej przydatne i jak je najlepiej grać (chodzi mi o rozmieszczenie stołów). Gram póki co 10 w setach ale musze to jakoś udoskonalić.

Póki co zagrałem ich 180 i idzie licho:

Co do planu rozowju to coś się w głowie tworzy i jak już będzie coś sensownego to wrzuce na bloga.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
GlupiecBlazen
PokerStrategist

Będę zaglądał :)
Jedynie z 6 max to grałem donki ale zakończyłem na minusie.
Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
szczelon
PokerStrategist

Dokładnie tak jak pisałeś. Jest to ciężki kawałek chleba, bardzo ciężki.

Dynamika i prędkość otwierania się stołów, strasznie mi się podoba. Co wciągam się w wir tych STT HT 6max to zawsze zaliczam torbę, ale ubaw jest przedni i mam frajdę z gry.

GL i będę tu zaglądać :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Rakolinho Autor wątku
Rakolinho
Oldschool Grinder

No to teraz się zastanawiam czy nie zrezygnować ;)

Wczoraj udało się zagrać wymagane 250 sitów i to by było na tyle pozytywów z dnia wczorajszego. Dziś już pewnie nie zdąże.

Ktoś wie czy czerwona linia dobrze obrazowuje nasz szczęście czy jest o tyłek roztrzaść?
Jakie macie ROI na tym limicie? Da się tu zrobić 5% będąc średnim regiem czy na taki wynik trzeba wymiatać?

Odpowiedz
Cytat
Kamil181
PokerStrategist

nie patrz tak bardzo na czerwona zapoznaj sie z jakisms hrc icmizer i tam analizuj czy dane zagranie bylo dobre :D

Odpowiedz
Cytat
johnybananas
Oldschool Grinder

siemka powodzonka bede zagladał tu bo też chce to zacząc normalnie gram 180os ale rano i poznymi wieczorami jak sie nie odpalaja 180 chce probowac w tym swych sił, tym bardziej że push or fold i tak mi sie przyda w 180 i 6max HT.

Co do gry to oczywiscie wizard, analizy i jedziesz. Na ilu stołach grasz na raz?

Odpowiedz
Cytat