Witam. Zakładam bloga aby mieć jakąś bazę do analizy i poprawy gry. Będę zapisywać wyniki i przemyślenia mam nadzieję, że regularnie. Docelowo chciałem grac MTT ale niestety roll nie pozwala. A zaczynanie MTT od 1 lub 2 strasznie męcząco tiltujące jest przy tylu graczach.
Grałem cash ale po przegraniu szybko kolejne bi leciały i jakoś już nie daje mi frajdy cash games. Pykałem ostatnio 45 i 90 turbo i zwykłe ale jakoś to nie to, myślałem nad 180 turbo albo non turbo tylko roll słaby jak na te gry. A już się nauczyłem że klucz do sukcesu to BM a swingi na 180 są okrutne.
Ostatecznie znalazłem odmianę która przypadła mi do gustu jak żadne inne. Przypadkowo z 11T zagrałem 6max hyper turbo i bardzo mnie ta odmiana zaciekawiła. Gram te turki 1,5 po 4 w secie zagrałem 6 stołów ale nie czuje się z tym rollem zbyt komfortowo na 6 stołach.
Gram dopiero od 3 dni i tez za bardzo nie mam czasu obecnie na to ale ilość donków jest tutaj naprawdę ogromna na niczym innym tylu donków nie spotkałem czasami trafi się jakiś fish ale naprawdę sporadycznie większość donki gamblerzy.
tutaj wykres z dzisiaj.
I z wszystkich rozegranych.
Mam nadzieje że większych swingów nie będzie z uwagi na to, że naprawdę poziom tragiczny