Witam, czy są chętni do zrobienia kilku osobowej grupy która wspólnie bedzie analizować ręce, sesje live i rewiev, itd?
Narazie rzucam luzny temat, sam gram limity od 1-7$
Jakie stawki i na jakiej platformie gracie?
Chetnie bede uczestniczyl w dyskusjach 20-50$
turbo, ongame (blindy 3min- 10/20, 15/30, 25/50, 50/100, 75/150, 100/200' stack początkowy 1500, od 50$ w górę 2000). Rake 10%
Na czym ma polegać grupa dyskusyjna? Poprostu wrzucanie rozdan i analiza czy jakies inne wspolne sesje, formy nauki?
widze że troche osób się zebrało chętnych, przeglądam wpisy i tak:
- ja gram na ps, myśle że jest to najlepszy room, więc jak gracie na ongame czy gdzieś indziej gdzie zupełnie inaczej idą blindy to wg mnie będzie ciężko to ogarnąć. Jeżeli ma to być grupa to myśle, że tylko pstarsów
- jeżeli chodzi o to co byśmy robili to na pewno analiza rozdań ale myślałem też o analizie gry regów z husng.com i tym podobnych stron, sesjach live i review, analizie hand history itd - zawsze co dwie głowy to nie jedna więc pomysłów jeszcze pare jest ale chciałbym, żeby kilka osób konkretnie się określiło, na pewno gramy na ps turbo i hy turbo, na pewno stawki od 1-30$ no chyba, że ktoś gra wyżej i chce to nie ma problemu - ok to dawajcie znać