Wojsko chyba spoko do pokera duzo czasu.
To mozesz zamontowac tak
Napisane przez kruszon19
giuseppe kurde jw....?^^
jak Falubaz to 4408
Czasu to tak średnio mam
Córka 9msc i od delegowany na kurs jestem i ang się muszę uczyć więc mało na grę jest. Ale staram się jak mogę
Co do TRX to nie mam jeszcze drzwi w domu znaczy mam tylko wejściowe od mieszkania więc jak narazie lipa
ło boze jest tam zycie;p? Ang spoko sprawa sam bym z checia worcil na ten kurs. Lajtowe jest to przeciez.
Napisane przez kruszon19
ło boze jest tam zycie;p? Ang spoko sprawa sam bym z checia worcil na ten kurs. Lajtowe jest to przeciez.
jest jest pulk liczy prawie 1.5k typa wiec troche sie dzieje. Komuna i beton <3 ang. Spoko tylko ja nie lubie sie uczyc
A Ty tez? Gdzie?
Jeśli gra ktoś Hypery low stakes i myśli o stackingu (7$ oraz 15$) to zapraszam na priv. Istnieje spora szansa na to, że się dogadamy.
w sumie nawet nie mam downswinga jakotakiego ale ten obrazek zajebiscie oddaje dni w ktorych przegrywasz 10 20 30 czy tam ile tych BI na hyperach
W sumie ostatnio u nas na blogu ch wieje wiec czas cośwrzucić może mniej pokerowo ale razem bardziej mindsetowo.
Wprowadzam od pewnego czasu tzw “morning routines” jako że mam problem ze wstawaniem rannym i czasami wstaje wcześnie a czasami śpię jak pojebany.
Wpływa też na to ma siedzenie po nocach a jak wstawałem to różnie albo komp albo kawa, czasami jakiś serial, co akurat miał widziemisie.
Dlatego ze cos zrobię z moim lenistwem. A najlepiej zacząć malym krokami od początku.
Dzięki temu codziennie rano robię sobie te same rzeczy co wpływa na to że cały mój dzień jest bardziej poukładany i produktywny.
Ważne aby ten poranny rytuał był
1. łatwy, do zrobienia gdziekolwiek
2. start i meta początek i koniec, łatwo się można skupić na czymś innym, fb, forum itp.
3. dlatego warto mieć listę aby wiedzieć co i o której.
Moja wygląda mniej więcej tak:
7.00 pobudka,
7.05 szklana wody podobno działa lepiej niż kawa się zobaczy, mądrzy goście to polecają wiec na razie jest.
7:10 bieganie
7:40 prysznic.
7:50 śniadanie i czytanie newsów, forum maila itp.
8:10 rdy to start a day.
Jak uda mi się to utrzymać przez miesiąc to przejdę do kolejnych rzeczy typu plan na cały dzień itp.
"czytanie newsów, forum maila itp."
u mnie sie nie sprawdza i z wieloma osobami z ktorymi rozmawialem tez nie.
zauwazylem u siebie ze wtedy moj mozg nastawia sie na relax i brak skupienia podczas gry. jezeli cos ciekawego przeczytam to moge o tym myslec w trakcie sesji, moze tez sie zdarzyc ze przez to w trakcie sesji zagladniesz raz jeszcze. nie polecam przed sesja
Tyle stron już, a ja dopiero tego bloga zobaczyłem
Jako, że też gram te stawki, to postanowiłem się przywitać:)
Pewnie czasem się włączę do rozkmin jakiegoś rozdania.
Pozdro
Napisane przez kuBakuDranski
"czytanie newsów, forum maila itp."u mnie sie nie sprawdza i z wieloma osobami z ktorymi rozmawialem tez nie.
zauwazylem u siebie ze wtedy moj mozg nastawia sie na relax i brak skupienia podczas gry. jezeli cos ciekawego przeczytam to moge o tym myslec w trakcie sesji, moze tez sie zdarzyc ze przez to w trakcie sesji zagladniesz raz jeszcze. nie polecam przed sesja
Właśnie kiedyś pisałem jak organizować czas między czekaniem w kolejkach (i nikt nic nie napisał :D)? Nawet jak siadasz kogoś to pewnie nie jesteś nawet blisko instant akcji, więc co wtedy?
Napisane przez HerrKoyot
Tyle stron już, a ja dopiero tego bloga zobaczyłem![]()
Pozdro
Cześć! :fdrink
Napisane przez HerrKoyot
Pozdro
yo wiszisz mi jedno BI mozesz podesłać na starsy
Napisane przez aenimka
Napisane przez HerrKoyot
Pozdroyo wiszisz mi jedno BI mozesz podesłać na starsy
![]()
Trzeba było spasować. Ja nigdy nie blefuję
Uwielbiam 72:D
BB: 340 (VPIP: 69.14, PFR: 26.32, 3Bet Preflop: 20.51, Hands: 85)
Hero (SB): 660
Hero posts SB 25, BB posts BB 50
Pre Flop: (pot: 75) Hero has 7♠ 6♣
Hero raises to 660 and is all-in, BB calls 290 and is all-in
Flop: (680, 2 players) 4♣ 4♦ 5♥
Turn: (680, 2 players) Q♦
River: (680, 2 players) 8♦
BB shows 7♦ 2♦ (Flush, Queen High) (Pre 42%, Flop 36%, Turn 55%)
Hero shows 7♠ 6♣ (Straight, Eight High) (Pre 58%, Flop 64%, Turn 45%)
BB wins 680