Przejdź do forum
Go to money... Spin...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Go to money... SpinAndGO2015

85 Posty
30 Użytkownicy
27 Reakcje
7,257 Wyświetlenia
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Walczę z czasem ale uda się;)

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Nie było łatwo ale mogę zameldować wykonanie zadania;).

Fajnie że udało się odrobić wczorajszą stratę na piątkach.

Nie mam już dziś siły żeby coś więcej naskrobać także do usłyszenia, good night;)

Odpowiedz
Cytat
janiboy66
PokerStrategist

Gj!!

Odpowiedz
Cytat
MrM1lo
PokerStrategist

Nieźle. Ile czasu Ci to zajęło?

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Zajęlo mi to 7h28minut

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Ostatnie dwa dni to shot na 7$. Jak tylko mam w tym czasie czas to oglądam stream primordialaa na twitch który gra spiny za 60$. Staram się jak najwięcej wyciągać z tych gierek , z tego co gość mówił lepiej od razu przeskoczyć na 7$ bo na 5$ jest większy rake no i patrzyłem w tablicę prawdopodobieństw i przez możliwość trafienia miliona spada trafialność innych mnożników.

W poniedziałek będę musiał zrobić wypłatę na życie więc do tego momentu mam nadzieję że uda się zarobić tyle że nie będę musiał schodzić niżej.

Zmieniłem też system grania i gram max 3 stoły . Póki co wygląda to tak:

No i małe podsumowanie grania na 3:

Pora na LM , pozdro

Odpowiedz
Cytat
8dyb8
Oldschool Grinder

niezly run :) keep on truckin!

Odpowiedz
Cytat
mlody10666
Poker Player

1

Odpowiedz
Cytat
vacacheck
Legacy Member

.

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Pokaż EV Chips ze wszystkich spinów :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Kolego a może tak słowo "proszę" pokaż nie brzmi lepiej? Jeśli spojrzałbyś trochę wyżej zauważysz że podaje chipsEV w tabeli którą wklejam.

mlody nie nie pracowałem , jestem samoukiem i staram się przede wszystkim sam wyciągać wnioski ze swojej gry.

Odpowiedz
Cytat
elmander1991
Oldschool Grinder

Siema,
stawiam kropę, też mam w planach zacząć próbować coś ze spinami od niedawna zacząłem grać SnG STT ale spiny wydają się ciekawsze i bardziej perspektywiczne ;) Jak wygląda taka Twoja analiza, mówisz że nie miałeś wcześniej HRC, ja też nie mam i analizuje spoty z kalkulatorem nasha + stastsy, jak to wygląda u Ciebie?

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Moja analiza nie jest zbyt wyrafinowana , również staram się spoty które mnie nurtują sprawdzać w kalkulatorze i to tyle.

Niestety po wypłacie w poniedziałek musiałem z powrotem zejść na 3$ i pewnie jakiś czas tutaj zostanę bo 2 ostatnie dni to upomnienie się wariancji o swoje i zjazd na 40BI.

Ev chips już prawie zgadza się ze stanem faktycznym , mam nadzieję że kolejne dni przyniosą poprawę ;).

Wieczorem wrzucę podsumowanie z dziś , pozrawiam:)

Odpowiedz
Cytat
janiboy66
PokerStrategist

Jak tam wyniki?

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Siema.

Podsumowanie dwóch ostatnich dni:

Złożyłem sobie aplikację do grupy smartspin , dostałem odp aby zgłosić się na skype zobaczymy co z tego będzie. Fajnie byłoby móc porozmawiać i zaczerpnąć wiedzy od najlepszych. Dam znać co z tego będzie.

Nie wrzucałem jeszcze żadnej muzyki a więc coś przy czym gra mi się najlepiej:

Pozdrawiam i gl na stołach.

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Dziś dzień na stołach jaki chciałoby się mieć zawsze , w związku z tym dziś volume zaniedbane. Z czystym sumieniem spadam z kumplem na garaże z zapasem ćwiartki lubelskiej cytrynowej i czteropakiem lecha z biedronki;).

Rozmawiałem dziś z Banisem z SmartSpin i wstępnie zostałem przyjęty ale warunki przyjęcia są dość restrykcyjne co w moim przypadku niestety uniemożliwia mi udział. Gdybym nie musiał co miesiąc wypłacać określonej kwoty $ z pewnością z przyjemnością skorzystał bym z możliwości rozwoju wraz z najlepszymi graczami HUSNG. Póki co muszę skupić się sam na rozwoju w tej dziedzinie. Odkryłem kolejny kanał na twitch w którym mogę podglądać grę ziomka z limitów 30$. Sprawdziłem go na sharku i ma bardzo przyjemny profit na tych gierkach.

Dobra spadam , pozdrawiam i życzę miłego weekendu:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
elmander1991
Oldschool Grinder

Czy mógłbyś podzielić się tymi twitchami? :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Proszę to jeden z nich , właśnie gra live :

http://www.twitch.tv/primordialaa

Odpowiedz
Cytat
8dyb8
Oldschool Grinder

hmm, moze przemysl jeszcze swoja decyzje albo przeanalizuj dostepnymi symulatorami, zalezy ile wyplacasz ofc, ale ogarnij sobie symulacje np 3000 gier na 15$ z evroi na poziomie 6-8% i zobacz jaka jest szansa ze nie bedziesz w stanie ugrac wyplaty.. po takim samplu z takim roi wbijasz na 30$ i jest jeszcze 'latwiej'
powiem Ci ze z materialami i koncepcjami jakie sa przygotowane sporo graczy wbija z 15$ na 60$ w przeciagu kilku tygodni... i sobie pomysl ile czasu zajmie Ci osiagniecie takiej godzinowki 'on your own' vs na 60$ po podzieleniu sie profitem..

gl!

Odpowiedz
Cytat
TheFinger Autor wątku
TheFinger
PokerStrategist

Dzięki kolego;)

Miesięcznie potrzebuję ok 3500zl na życie. Lubię sobie stawiać jakieś cele i póki co spróbuję sam. Będę miał większą satysfakcję jeśli się uda. Po rozmowie z Banisem pozostawiłem sobie otwartą furtkę więc nic straconego.

Bardzo ładne wyniki gratuluję ja wrzucę jakieś większe podsumowanie na koniec miesiąca.

Dziś tak piękna pogoda że właśnie zbieramy się z rodzinką i jedziemy nad wodę a później grill na działeczce , życzę wszystkim udanej soboty. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat