Przejdź do forum
Wszyscy graja spiny...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wszyscy graja spiny gram i ja

4 Posty
3 Użytkownicy
1 Reakcje
355 Wyświetlenia
Crazynek
PokerStrategist

Witam

Mialem dluzsza przerwe od pokera i znowu zaczynam grac ostatnio rozgladalem sie za czyms do grania na forum i zobaczylem ze sporo ludzi gra spiny ;)
Chcialem poogladac jakies filmiki z PS jak to ustrojstwo grac ale nic za bardzo od mojego diamentowobrazowego statusu nie ma wiec postanowielm cos pograc na koncie podpietym pod PS.
Jedno z nielicznych kont na Netbecie wiec soft sciagam instaluje i moim oczom ukazuje sie cale 2$ wiec mysle trzeba bedzie cos wplacic, ale pomyslalem ze zagram jednego spina za prawie calego BR no i sie udalo :P kilka spinow dalej mialem juz cale 30$ :happy:
Po kilkugodzinnej i profitowej grze postanowilem przejrzec jak to wyglada w HM2 ale niestety zeby na tym pokerroomie zapisywala sie historia trzeba zaznaczyc to w opcjach :why:
A ze zamierzam podlaczyc sie pod Mega Bankroll Challenge fajnie by to wygladalo od 2$ no ale trudno wiec oficjalnie startuje od 30$ jako ze gram sobie narazie 1$ spiny to 1k$ to wystarczajacy cel jak dla mnie ;)
Ubdate bede robil po wiekszej ilosci turniejow lub przynajmniej raz w tygodniu miejmy nadzieje ze dzisiaj jeszcze cos napise co by oznaczalo ze mam za co grac :gl:

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: oficjalnie zaczynam
Typ gier: SnG
Zysk/strata: Start
Aktualny bankroll: 30$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):1

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
bambucza1988
PokerStrategist

a nie mozna od nich zalatwic historii rozdan i dorzucic do hm-a? gdzies moze jest taka opcja w lobby albo napisz do nich maila

Odpowiedz
Cytat
Crazynek Autor wątku
Crazynek
PokerStrategist

Dzieki za rade :f_drink: napisalem zobaczymy co odp ;)

Co do ubdate to zrobie go w piatek bo w tygodniu zamierzam pograc i zrobic wieksza ilosc turniejow, jak narazie mialem spory downswing miniecie sie z ev troche slabo podzialalo na stan mojego konta oraz gre dlatego mialem sporo przerw od gry gdy tylko widzialem ze gram gorzej lub gdy juz bez przekonania wlaczalem kolejne spiny.

Teraz moze byc juz tylko lepiej prawda? ;)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Crazynek, chyba o raporcie do MBC zapomniałeś?

Odpowiedz
Cytat