Witam
Mialem dluzsza przerwe od pokera i znowu zaczynam grac ostatnio rozgladalem sie za czyms do grania na forum i zobaczylem ze sporo ludzi gra spiny
Chcialem poogladac jakies filmiki z PS jak to ustrojstwo grac ale nic za bardzo od mojego diamentowobrazowego statusu nie ma wiec postanowielm cos pograc na koncie podpietym pod PS.
Jedno z nielicznych kont na Netbecie wiec soft sciagam instaluje i moim oczom ukazuje sie cale 2$ wiec mysle trzeba bedzie cos wplacic, ale pomyslalem ze zagram jednego spina za prawie calego BR no i sie udalo
kilka spinow dalej mialem juz cale 30$
Po kilkugodzinnej i profitowej grze postanowilem przejrzec jak to wyglada w HM2 ale niestety zeby na tym pokerroomie zapisywala sie historia trzeba zaznaczyc to w opcjach
A ze zamierzam podlaczyc sie pod Mega Bankroll Challenge fajnie by to wygladalo od 2$ no ale trudno wiec oficjalnie startuje od 30$ jako ze gram sobie narazie 1$ spiny to 1k$ to wystarczajacy cel jak dla mnie
Ubdate bede robil po wiekszej ilosci turniejow lub przynajmniej raz w tygodniu miejmy nadzieje ze dzisiaj jeszcze cos napise co by oznaczalo ze mam za co grac
Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: oficjalnie zaczynam
Typ gier: SnG
Zysk/strata: Start
Aktualny bankroll: 30$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):1