Nie mowie o decyzji tylko o tym ze nie widze tu coinflipa
Napisane przez Gier32o
Nie mowie o decyzji tylko o tym ze nie widze tu coinflipa
58% do 41%
Moim zdaniem jak najbardziej coinflip.
PS. Pamiętaj o tabel selection przy tym stepie.
Cos ty, czekam pol dnia, zeby zapisalo sie te 9 osob:D
Jest 8 wiec powinienem zaraz grac
Hehe udalo sie
Nie bylo, az tak hardcorowo jak nizej
Bede gral w turku za 2100 Euro

Pomogl Mi Krol Rapu
I prawidłowo
pomyśl może o jakimś treningu u któregoś z trenerów, bo szkoda by było odpaść na 3,4 miejscu i odejść z niczym ♠_grin:
Napisane przez JagaForever
I prawidłowopomyśl może o jakimś treningu u któregoś z trenerów, bo szkoda by było odpaść na 3,4 miejscu i odejść z niczym ♠_grin:
Nie mam kasy, moj bankroll to ponad 100 dolcow
Ide na piwo
Bankroll 100$ i turek za 2100E hehe
A odnosnie coinflipa, czemu to pojecie jest coraz szersze? Na poczatku byla para vs dwie overkarty, niedawno uslyszalem ATo vs KQs - coinflip teraz juz KQo vs 67s to tez coinflip. Jeszcze z rok i gosc z AA bedzie mial coina z KK...
Zaopatrzony w piwko i mozna trenowac hu na WH,
bo poraz enty 2 miejsce w sng a przewage mialem nieziemska ;/
Odezwe sie za kilka kilka dni i powiem czy spelni sie sen fisza czy bedzie kaszanka z tym stepem.
Btw. Jak jakis pros doradzilby mi jak grac w tym turku to zapraszam na priv.
Pozdro
Gier32o - co to znaczy "na początku" ?? jak dla mnie, od zawsze sytuacje w których szanse są 40-60 są to coinflipy
i co ma do tego para vs dwie oc ??
coinflip to z ang. rzut moneta i prawdopodobienstwo powinno byc chociaz zblizone do 50:50 a nie juz 60:40. Jak dajesz mi wiecej niz 2 do 1 na to ze wypadnie orzel/reszka to powiedz tylko gdzie i kiedy o.0
Wiec tak, przerzucam sie na Stepy.
Dobrze sie w tym czuje.
Jednak najlepsza decyzja, bylo zalozenie tego bloga czuje ze mam motywacje do gry.
Dzis dla odmiany bede gral bardziej wartosciowe stepy za $ 1,2,3,4 a nie Euro A,B,C itd.
Noc poswiecilem chwile na Cashu na WH profit z 10 dolcow grania lagiem po godzinie na nl2, 4 stoly
a na starsach jakos mi nie szlo i tego nie gralem, zdecydowanie wieksza agresja.
Ale przejdźmy do rzeczy, chcac grac stepy 1 za 7,50$, nie bede przeciez placil, ze swojego bankrolla jak sa inne sposoby prawie za darmo ktore znalazlem.
I tu gracze tacy jak ja, ktorzy chcieliby pograc tam, za darmoszke, maja od 300-1000 fpp i poswieciliby jedna nocke, mają szanse.
Na pokerstars sa co noc satelitki, pierwsza zaczyna sie bodajze 00:11 lub 01:11, na screenie niestety widac pozniejsze,

Gra tam max do 1000 osob, te satelitki sa bardzo specyficzne i roznia sie od normalnych
turnieji wszystkim.
Pierwsze 100 osob dostaje bilet do Stepu 1
Przeanalizowalem to i znalazlem strategie w ktorej na 100 turnieji w kasie bede z 95x.
Dzis w nocy zagralem takie Trzy i z kazdej zdobylem bilet zuzywajac kolo 200-300 Fpp
Zasady sa proste, Satelitka za 11 Fpp z rebuyem i sowitym add-onem.
Stack 3k, hardcorowe blindy co 5 minut i przedluzona rejestracja trwa 60 minut.
Rebuye trwają 90 minut i add-on 30k zetonow
Rejestrujemy sie minute przed koncem rejestracji.
Wczesniej nie ma sensu, juz wyjasniam dlaczego.
W tym turnieju gra postflop nie istnieje w kazdym rozdaniu 80% graczy gra all- in
Tu juz nawet nie chodzi o nerwy ale o oszczednosc Fpp.
Nabudowanie sie, nam nic nie daje gdyz w 90 minucie gdy wchodzi add-on,
blindy wynosza 5/10k a na placu boju zostaje max 160 osob.(100 wejsciowek)
5 minut przed add-onem, mozna kilka razy wziasc podwojny rebuy i grac any two.
Nadchodzi add-on, jezeli wygralismy jakis coinflip mamy z add-onem grubo ponad 50k.
Jezeli nie, standardowe 36k.
Teraz pozostaje nam grac tylko i wylacznie na czas i wejsciowka nasza.
Ja w tej fazie foldowalem nawet KK, poniewaz dalej sa ,,family spot all in,,
Edit: Nie wyjasnilem jak grac od 60-85 minuty.Nie robimy absolutnie nic(szkoda fpp)
Rebuya robimy jak blindy albo ante pozera nam nasz stack.
Czesto tez wygramy family pota na bb nawet z takim syfem jak 72 i zawsze to jakas oszczednosc fpp.
Moze sie to komus przyda, wkoncu bilet za 7,50$ piechota nie chodzi : D
Jak nie to sorry.