Przejdź do forum
Quantum Theory of P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Quantum Theory of PLO

853 Posty
104 Użytkownicy
0 Reakcje
41.5 K Wyświetlenia
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Pierwsze sesje na Unibecie już za mną.

Bonus do wyrobienia dostałem, rakeback działa, ale musiałem szybkiego maila do supportu posłać, bo nie od razu dostałem platinum vip.

Soft w moim odczuciu gorszy od Party, ale do wytrzymania. Kiedyś grałem na Everest Poker i chyba gorzej niż tam, to nigdzie nie jest. Na pewno się przyzwyczaję. Póki co planuję spokojną grę na 4 stolikach. Chociaż nie wykluczam, że jak się oswoję z softem to będzie 6 stołów.

Gierki na PLO40 i PLO50 wydają się być dobre, póki co jeszcze za mała próbka by konkretnie pisać. Ale pierwsze ready już zbieram, friendsów z którymi chętnie gram też powoli dodaję.

Przy okazji przejścia na wyższy limit, rozegrałem chyba swojego największego pota w PLO:

Prima Network $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 5 players - View hand 1500161
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $138.22
Hero (BB): $146.07
UTG: $0.50
CO: $93.30
BTN: $47.95

UTG posts a big blind ($0.50)

Pre Flop: ($1.25) Hero is BB with K :heart: K :club: T :spade: 4 :spade:
UTG raises to $2, CO calls $2, 1 fold, SB calls $1.75, Hero calls $1.50

Flop: ($8.00) K :spade: 7 :heart: J :heart: (4 players)
SB checks, Hero checks, UTG checks, CO bets $4.25, SB folds, Hero raises to $21, UTG folds, CO calls $16.75

Turn: ($50.00) A :spade: (2 players)
Hero bets $50.25, CO raises to $70.30, Hero calls $20.05

River: ($190.60) 4 :club: (2 players)

Final Pot: $190.60
Hero shows K :heart: K :club: T :spade: 4 :spade:
CO shows J :club: 6 :heart: 9 :spade: A :heart:
Hero wins $187.85
(Rake: $2.75)

Jakie plany pokerowe na listopad?
- gra na Unibecie PLO50,
- wyrobienie bonusu,
- edukacja (filmy MrBociana z PLO50, treningi, przeczytanie PLO from Scratch),
- pisanie na blogu :),
- i dobrze by było jakbym zaczął wrzucać ręce do oceny (czemu mam z tym taki problem?).

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Dzień bez przegrania top fulla vs quads dniem straconym.

Prima Network $50.00 Pot Limit Omaha Hi - 6 players - View hand 1501433
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: $120.38
SB: $125.87
BB: $67.91
Hero (UTG): $77.15
MP: $135.05
CO: $74.65

Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with 6 :diamond: A :diamond: A :club: 6 :club:
Hero raises to $1.75, MP calls $1.75, 1 fold, BTN calls $1.75, 1 fold, BB calls $1.25

Flop: ($7.25) A :spade: 3 :club: K :club: (4 players)
BB checks, Hero bets $3.00, MP folds, BTN calls $3, BB calls $3

Turn: ($16.25) K :spade: (3 players)
BB checks, Hero bets $6.00, BTN calls $6, BB calls $6

River: ($34.25) 2 :spade: (3 players)
BB bets $8.50, Hero raises to $26.50, BTN raises to $73.50, BB folds, Hero calls $39.90 all in

Final Pot: $175.55
BTN shows K :heart: T :heart: K :diamond: 7 :diamond:
Hero shows 6 :diamond: A :diamond: A :club: 6 :club:
BTN wins $165.45
BTN wins $7.10
(Rake: $3.00)

Ostatnio codziennie to mi się zdarza. Nawet chwilę myślałem by zrzucić, ale strasznie ciężko. Do tego na deepie... :rage:

Na szczęście poza tym rozdaniem wczoraj znów EV było po mojej stronie i solidnie wzmocniłem mojego bankrolla na play money.

Do tego skończyłem już oglądanie How I Met Your Mother. Tzn. skończyłem sezon 6. 7 nie zaczynam dopóki nie jest cały, więc mam trochę spokoju i teraz będzie więcej czasu na pokerową edukację.

Zatem biorę się za PLO from Scratch i filmy z limitu PLO50.

Odpowiedz
Cytat
bondzyn
PokerStrategist

Blog dodany do zakładek, zwłaszcza że także zaczynam edukacje w PLO. Mógłbyś powiedzieć coś więcej o "PLO from Scratch"? To seria artykułów, filmów czy jakaś książka?

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Napisane przez bondzyn
Mógłbyś powiedzieć coś więcej o "PLO from Scratch"? To seria artykułów, filmów czy jakaś książka?

To seria artykułów. Dopiero zaczynam to jeszcze za dużo o niej powiedzieć nie mogę. Wpiszesz w google to na pewno znajdziesz coś więcej.

Ledwo się obejrzałem, a ....to już miesiąc mojego bloga. 4 października pojawił się pierwszy post. :sdrink Oczywiście dalej będę tu pisać, więc cały czas zapraszam do odwiedzania oraz do wszelkiego feedbacku, odpowiedzi i dyskusji.

Postaram się aby było coraz więcej o PLO i w szczególności o jakiś ciekawych decyzjach w rozgrywanych rękach. Do tej pory trochę się z tym powstrzymywałem, bo w PLO dopiero nabieram doświadczenia. Nie chciałem pisać głupot, których i tak nikt nie czyta.

Oczywiście nadal jestem gamblującym donkfiszem Omahy, ale coraz częściej mam wrażenie, że cośtam łapię o co w tym wszystkim chodzi, czasem też mam jakiś ciekawy pomysł na rozegranie ręki. Tym wszystkim będę się tutaj dzielił.

Shuffle up and deal.

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Niestety listopad nie wygląda różowo. God mode z zeszłego tygodnia się skończył i wszystko oddaję w niemal każdym możliwym spocie. W 4 ostatnie dni prawie 20 bi pod EV, co nigdy nie jest dobre, a w szczególności jak zaczyna się grę na nowym limicie.

Trochę teraz wracam na PLO20. Jak się nieco odbuduję, to tak może za tydzień znów atak na PLO50.

A tymczasem taka ręka:

Prima, $0.10/$0.20 Pot Limit Omaha Cash, 5 Players

MP: $25.86 (129.3 bb)
CO: $21.95 (109.7 bb)
Hero (BTN): $38.59 (193 bb)
SB: $21.10 (105.5 bb)
BB: $17.60 (88 bb)

Preflop: Hero is BTN with 2 4 Q K
MP folds, CO raises to $0.70, Hero raises to $2.40, SB calls $2.30, BB folds, CO calls $1.70

Flop: ($7.40) 6 7 A (3 players)
SB checks, CO checks, Hero bets $3.40, SB folds, CO calls $3.40

Turn: ($14.20) 2 (2 players)
CO checks, Hero checks

River: ($14.20) Q (2 players)
CO bets $4.20

co teraz???

CO tutaj to totalny calling station grający jakieś 70/50. Nie mam najsilniejszej ręki, nie podobają mi się niskie karty. Ale jest DS i wiem, że jak trafię 2 pair, flusha, straighta to w każdym z tych przypadków on może mi oddać stacka. Do tego mam pozycję. Nie chcę by ktoś inny dołączył, to izoluję 3betem. Nie zakładam, żeby on sfoldował na 3bet, ale chcę już podbudować pulę i mieć inicjatywę po flopie.

Niestety SB dołącza (59/12) i oczywiście CO flatuje.
Spada A high flop i dostaje 2 checki. Wiem, że A u nikogo z nich nie zrzucę. Teraz jak tak patrze, to chyba mogłem grać check na flopie, bo wywalam tylko jakieś rundowny KQJx itp. W AAxx to mi nie uwierzą tak łatwo. Jednak postanowiłem zrobić cbet. SB folduje, CO calls.

W tym momencie daję mu Axxx, FD i straight draw.

Turn blank. Mógłbym sec barrelować, ale wiem, że nic z jego zakresu i tak nie wyrzucę.

River dostaję runner-runner two pair oraz mały bet od CO.

Fold/Call/Raise?

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

AAKK ds :fuckyeah

Prima, $0.10/$0.20 Pot Limit Omaha Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

MP: $21.34 (106.7 bb)
CO: $74.53 (372.7 bb)
BTN: $19.84 (99.2 bb)
SB: $10.34 (51.7 bb)
BB: $14.36 (71.8 bb)
Hero (UTG): $23.86 (119.3 bb)

Preflop: Hero is UTG with A A K K
Hero raises to $0.70, MP raises to $2.40, 4 folds, Hero raises to $7.50, MP raises to $21.34 and is all-in, Hero calls $13.84

Flop: ($42.98) K T 8 (2 players, 1 is all-in)
Turn: ($42.98) 9 (2 players, 1 is all-in)
River: ($42.98) 9 (2 players, 1 is all-in)

Results: $42.98 pot ($2.14 rake)
Final Board: K T 8 9 9
MP showed 8 7 A A and lost (-$21.34 net)
Hero showed A A K K and won $40.84 ($19.50 net)

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Dawno nie było wykresu....

...i chyba za szybko ponownie nie będzie. Nie podobają mi się te wykresy w nowym HM2.

PS. Właśnie ustawiłem inny theme w HM2 i wygląda teraz dużo lepiej:

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Niedawno zdałem sobie sprawę, że gamblerem byłem na wiele lat zanim zacząłem grać w pokera.

Był rok '94 i dużo grałem wtedy w gry komputerowe na moim PCie. Oczywiście aby być na bieżąco, trzeba było czytać fachową prasę (internetu wtedy w domu chyba nikt nie miał). Większość kolegów czytała Top Secret albo Secret Service... ja zakochałem się w mało popularnej gazecie o tajemniczej dla mnie nazwie Gambler - miesięcznik elektronicznych szulerów.

Jak to się stało? Przecież Gambler w porównaniu do chyba najpopularniejszego wtedy SS miał mniej opisów, mniej stron, mniej zdjęć. Do tego opisywali gry później niż konkurencja, bo starali się pisać o tym co pojawia się u wydawców na naszym rynku. Nie opisywali gier w wersji beta tylko, żeby być przed konkurencją. No i ten tandetny złoty napis Gambler na okładce.

Ale nie ma co się oszukiwać, uczciwość redakcji Gamblera mnie nie ujęła (co to za uczciwy szuler?). Gazeta była pełna tekstów naprawdę dobrej zawartości merytorycznej. Opisy gier były uczciwe i dokładne. Często tak dowcipne, że czytało się je po kilka razy, nawet nie znając gry. Były specjalne kąciki tematyczne, dla odpowiednich gatunków gier. Prowadzone były tam ciekawe dyskusje i wymiana opinii na wszystkie tematy związane z danym gatunkiem (np. fantastyką i RPG zajmował się Jacek Piekara, którego nazwisko teraz widzę na wielu książkach fantasy w Empiku). Dużo też było miejsca na teksty luźno związane z grami komputerowymi i komputerami. Zawsze był to materiał naprawdę pierwszej klasy. Inteligentny, skłaniający do własnych przemyśleń, dowcipny.

Była to jedna z niewielu gazet, którą pierwszego dnia jak dostawałem do ręki to czytałem jednym ciągiem, od deski do deski.

Niestety w 1999 wydano ostatni numer. Tak jak pamiętam, to musiał być bardzo trudny okres, konkurencja lepiej sobie radziła (niestety) a Gamblerowi z numeru na numer nakład był coraz niższy, reklam i sponsorów coraz mniej... nastąpiło nieuniknione. Szkoda.

Ale mogę uczciwie powiedzieć, że już wtedy byłem gamblerem :) Chociaż nie w takim sensie jak jestem teraz.

Teraz, przy okazji pisania o magazynie elektronicznych szulerów, google mi pokazało, że w tym roku Gambler został reaktywowany w postaci online.

Pewnie nie jest to już to samo, zdecydowanie wolałbym dostać papier do ręki (i nie tylko z tego powodu, że można w toalecie poczytać) i poczytać teksty dawnych redaktorów. Nie gram też już tyle na komputerze, nie jestem z grami na bieżąco. Ale na pewno z sentymentu co jakiś czas tam zajrzę.

PS. Tekst absolutnie nie jest sponsorowany.

PS2. Są tu jacyś fani dawnego Gamblera ?

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Też dziś świetnie mi idzie... cały ten miesiąc już mam ponad 30 BI pod krechą i czas chyba obniżać limity :rage:

Odpowiedz
Cytat
heleq
Oldschool Grinder

Same here.
Keep goin bro!
:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Uffff.... mega ciężki weekend i wynik bardzo niedobry. Dalszy ciąg sesji, której dotyczył poprzedni wykres wygląda niestety bardzo podobnie. Można spokojnie ekstrapolować na tym wykresie obie funkcje na kolejne 600 rąk i mniej więcej będzie to oddawało przebieg tego co się działo. Dlatego nie ma co wrzucać kolejnego dołującego wykresu.

Na szczęście wczoraj i dziś już się trochę ogarnąłem, zrobiłem parę BI, mindset powoli powraca na właściwe tory. Szkoda, że to się tak zbiegło z atakiem na PLO50, ale trudno - nic na to się nie poradzi. Pogram niżej jeszcze przynajmniej tydzień albo dwa. Potem pomyślę nad kolejnym shotem.

A zaraz odpalę sobie streaming z partouche i pokibicuję Trickettowi. Swoją drogą mają fatalną stronkę bo jakoś nie mogę się w niej połapać, gra miała chyba zacząć się o 1pm a nadal nic nie leci. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Powoli coś idzie do góry. Od weekendu niewiele grałem i głównie siedziałem na bardzo niskich stawkach aby spokojnie grać, odzyskać pewność siebie i przy okazji nabić drobne play money'sy.

Teraz nawet ładnie nad EV wyszedłem... szkoda, że traciłem dużo pod EV na PLO50, a EV oddaje mi na PLO10 itd :) Suxx, ale co poradzić, trzeba grać dalej.

Tu mały wykresik:

Kończę już czytać PLO from Scratch. Zostały mi chyba 3 ostatnie części. Pierwsze artykuły o grze preflop niewiele nowego wniosły do mojej wiedzy omaszkowej. Tą część gry już dość dobrze wcześniej miałem opanowałem. Natomiast w kolejnych artach znalazłem trochę ciekawych dla siebie rzeczy, które cały czas dają mi do myślenia. W ten weekend myślę, że na spokojnie przeczytam do końca i przetrawię to dobrze, od przyszłego tygodnia znów planuję ostro wałkować każde możliwe video z PLO w nazwie ;)

A dla relaksu oglądam Big Game russian edition :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Dość wymagający tydzień za mną. Muszę być dużo czasu na uczelni, przez co volume jest dużo mniejszy niż bym tego chciał. Mimo wszystko trochę rąk udaje się ugrać w tygodniu.

Ostatnio testuje różne podejście do snu. Niemal codziennie koło 6.30 muszę wstawać, a najlepiej gra mi się w godzinach od 22 do 2. Obie te rzeczy, jak łatwo się domyślić, niezbyt się combują. Dlatego próbuję spać koło 5-6 godzin w nocy a do tego dołączam jakiegoś 15-30min power napa w środku dnia jak już jestem po zajęciach. Może nie jest super rewelacyjnie i rano czasem ciężko wstać, ale to już drugi tydzień jak tym systemem trzymam nienajgorszą formę. Nawet mam wrażenie, że w drugim tygodniu lepiej mi było niż w pierwszym.

Wczoraj miał także miejsce tzw. piwniczny grind, gdzie wraz ze swoim poker-ziomem (pozdro), którego oczywiście zaprosiłem do PokerStrategy, gramy bardzo dużo, pilnujemy naszej gry a w ramach relaksu jemy tortille i oglądamy pokera online na róznych tubach i castach. Takie wspólne sesje są bardzo dobre pod wieloma względami.

PLO from Scratch na tą chwilę mam przeczytane. Mam nadzieje, że pojawią się kolejne arty. Teraz zabieram się za dalsze wałkowanie filmów z PLO (coś do omahy FTW).

Weekend to będzie dużo grindu (cały czas jeszcze będę się trzymał poniżej PLO50), dużo nauki na test z fizyki fazy skondensowanej oraz mały wypad do kina na Niebezpieczną Metodę.

Żeby tak samego suchego tekstu nie było, to taka oto ręka, rozegrana świetnie przez jednego z moich głównych wrogów ze stolików:

Prima, $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Cash, 6 Players

CO: $3.75 (37.5 bb)
BTN: $13.30 (133 bb)
SB: $10.45 (104.5 bb)
BB: $46.46 (464.6 bb)
Hero (UTG): $11.60 (116 bb)
MP: $9.92 (99.2 bb)

Preflop: Hero is UTG with 4 8 A A
Hero raises to $0.35, MP folds, CO calls $0.35, BTN calls $0.35, SB folds, BB raises to $1.80, Hero raises to $6.15, CO folds, BTN calls $5.80, BB calls $4.35

Flop: ($18.85) 5 J 5 (3 players)
BB bets $0.10, Hero raises to $5.45 and is all-in, BTN raises to $7.15 and is all-in, BB folds

Turn: ($29.85) Q (2 players, 2 are all-in)
River: ($29.85) K (2 players, 2 are all-in)

Results: $29.85 pot ($1.49 rake)
Final Board: 5 J 5 Q K
BTN showed Q 8 Q 8 and won $28.36 ($16.76 net)
BB mucked and lost (-$6.25 net)
Hero showed 4 8 A A and lost (-$11.60 net)

:facepalm: :rage:

....a za tydzień Andrzejki i imprezowanie :sdrink

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Wczoraj bardzo dobra sesja. Weekendowe gry potrafią być szalone, swingi spore, co chwile stackowanie się z maniakami.

Ale takiej akcji jeszcze chyba nie miałem. Villain postanowił zagrać "quads mining" na moje AAxx:

UTG: $36.85 (184.3 bb)
MP: $60.53 (302.7 bb)
CO: $20.95 (104.7 bb)
BTN: $16.32 (81.6 bb)
SB: $43.45 (217.3 bb)
Hero (BB): $20 (100 bb)

Preflop: Hero is BB with 8 4 A A
UTG raises to $0.70, MP folds, CO calls $0.70, BTN folds, SB calls $0.60, Hero raises to $3.50, UTG calls $2.80, 2 folds

Flop: ($8.40) T 5 8 (2 players)
Hero bets $8.40, UTG raises to $33.35 and is all-in, Hero calls $8.10 and is all-in

Turn: ($41.40) K (2 players, 2 are all-in)
River: ($41.40) 9 (2 players, 2 are all-in)

Results: $41.40 pot ($2.07 rake)
Final Board: T 5 8 K 9
UTG showed J T T T and won $39.33 ($19.33 net)
Hero showed 8 4 A A and lost (-$20 net)

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
hans101
Elite Grinder

jeden z najgorszych flopow dla asow.
Przyjmij zap mam sprawe.

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Zaproszenie przyjęte.

Wiem, że jeden z najgorszych flop. Przeciwko komuś innemu, w miarę ogarniętemu gram check/fold i chwilę nad tym nie myślę. Ale sama ręka oraz gra preflop wiele mówi o tym jaki to ziomuś.

On tam stackował się cały czas i ze wszystkim, z każdą parą, FD, gutshotem. Pewnie większość czasu mam tam flipa, czasem jestem trochę z przodu a czasem w dupie. Ale na niego nie odpuszczam tam.

Odpowiedz
Cytat
maciekdbr
Oldschool Grinder

Ostatnio testuje różne podejście do snu. Niemal codziennie koło 6.30 muszę wstawać, a najlepiej gra mi się w godzinach od 22 do 2. Obie te rzeczy, jak łatwo się domyślić, niezbyt się combują. Dlatego próbuję spać koło 5-6 godzin w nocy a do tego dołączam jakiegoś 15-30min power napa w środku dnia jak już jestem po zajęciach. Może nie jest super rewelacyjnie i rano czasem ciężko wstać, ale to już drugi tydzień jak tym systemem trzymam nienajgorszą formę. Nawet mam wrażenie, że w drugim tygodniu lepiej mi było niż w pierwszym.

I dajesz radę tak dobrze grać ??? przy 6=6,5 snu... i jeszcze uczelnia ??
Czemu sobie żałujesz w dzień pospać dłużej po tej uczelni ???

ps. Koncentracja przede wszystkim :)

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Idealnie może nie jest ale daję radę. Jak pośpię dłużej po uczelni, 1-2h, to mam gorszą formę, ciężej mi się potem wychodzi z takiego dwugodzinnego spania, a potem w nocy znów nie mogę zasnąć.

Dziś się uczę na test z solid state physics i robię dzień bez pokera.
Jutro już będzie delikatna sesja a od czwartku solidny grind. Muszę trochę przyśpieszyć bo mi ucieka czas na wyrobienie bonusu na unibecie.

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

Asy w PLO to nie jest jednak taka prosta sprawa. Niby na nich zarabiam, ale mam wrażenie, że sporo mogę poprawić grę tą ręką. W planie do obejrzenia mam filmy MrBociana "Rozgrywanie AAxx" oraz może poszukam jakieś arty dokładniej piszące o tym. Jeśli ktoś zna/ma jakieś warte polecenia to chętnie skorzystam.

Te rakiety chyba jednak bez zarzutu rozegrane, niestety pot nie trafił do mnie.

UTG: $33.16 (165.8 bb)
MP: $38.46 (192.3 bb)
CO: $23.66 (118.3 bb)
BTN: $13.08 (65.4 bb)
Hero (SB): $20 (100 bb)
BB: $10.46 (52.3 bb)

Preflop: Hero is SB with 7 A 7 A
UTG raises to $0.40, 2 folds, BTN calls $0.40, Hero raises to $1.80, BB folds, UTG calls $1.40, BTN calls $1.40

Flop: ($5.60) T 9 4 (3 players)
Hero bets $4.20, UTG raises to $18.20, BTN folds, Hero calls $14 and is all-in

Turn: ($42) Q (2 players, 1 is all-in)
River: ($42) 4 (2 players, 1 is all-in)

Results: $42 pot ($2.10 rake)
Final Board: T 9 4 Q 4
UTG showed T 6 T 8 and won $39.90 ($19.90 net)
BTN mucked and lost (-$1.80 net)
Hero showed 7 A 7 A and lost (-$20 net)

Dziś będzie trochę grindu, jutro imprezuje Andrzejkowo w klimatach tranceowych, więc stąd też track na weekend:

Have a nice weekend :sdrink

Odpowiedz
Cytat
kacper3k Autor wątku
kacper3k
Elite Grinder

kacper3k rozgrywa AAxx - episode II:

Prima, $0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Cash, 6 Players

MP: $6.75 (67.5 bb)
Hero (CO): $28.91 (289.1 bb)
BTN: $7.82 (78.2 bb)
SB: $9.20 (92 bb)
BB: $42.27 (422.7 bb)
UTG: $9.85 (98.5 bb)

Preflop: Hero is CO with A 8 8 A
UTG calls $0.10, MP calls $0.10, Hero raises to $0.55, BTN folds, SB calls $0.50, BB folds, UTG calls $0.45, MP calls $0.45

Flop: ($2.30) A 9 4 (4 players)
SB checks, UTG checks, MP checks, Hero bets $1.20, SB calls $1.20, UTG calls $1.20, MP folds

Turn: ($5.90) J (3 players)
SB checks, UTG checks, Hero bets $5.90, SB folds, UTG raises to $8.10 and is all-in, Hero calls $2.20

River: ($22.10) J (2 players, 1 is all-in)

Results: $22.10 pot ($1.10 rake)
Final Board: A 9 4 J J
Hero mucked A 8 8 A and lost (-$9.85 net)
SB mucked and lost (-$1.75 net)
UTG showed 2 3 J J and won $21 ($11.15 net)

:rage:

Odpowiedz
Cytat