Tak jak napisalem na 2+2, jezeli bedzie zainteresowanie na $5k (w tej chwili jest $2100) to bede szukal escrowa, ktory ma nieskalana reputacje w community i jest duzym winnerem w grach - obie te cechy bedzie musial spelniac. Napisz na 2+2, ze dorzucisz $2k to szybciej sie zacznie prop bet. Max bet $2k. Widze, ze jest zainteresowanie, wiec przypuszczam, ze w przeciagu kilkudziesieciu godzin dojdzie do tego $5k.
na 2+2 piszesz, że JNandez jest godny zaufania i tu pytanie do wszystkich:
Czy wg Was jest on dobrym graczem? Z PLO nie mam nic wspólnego, z takimi stawkami to już w ogóle ale ile razy nie oglądałbym jego streamu to jest na minus. Wiem, że widziałem mały % jego gry albo może akurat trafiłem na słabsze sesje ale chętnie posłucham co o tym myślicie.
Napisane przez RubinPlayer
![]()
20,5 BB/100![]()
To ile bierzesz za coaching NLH?
Trzeba wziąć kredyt pod hipotekę czy wystarczy zastawić samochód?
Bo też tak chce....
![]()
Raczej było by to słabe value, nie poświęciłem za dużo czasu na nauke nlh i na oślep napierdalam overbetami
Napisane przez 24kgilded
pozdrawiam!
Również pozdrawiam!
Co do mistrza, dajcie chłopakowi spokój. Ma przejebane ego i nic na to nie poradzi ale na pewno nie jest złym graczem.
Napisane przez ShakeMeDown
na 2+2 piszesz, że JNandez jest godny zaufania i tu pytanie do wszystkich:Czy wg Was jest on dobrym graczem? Z PLO nie mam nic wspólnego, z takimi stawkami to już w ogóle ale ile razy nie oglądałbym jego streamu to jest na minus. Wiem, że widziałem mały % jego gry albo może akurat trafiłem na słabsze sesje ale chętnie posłucham co o tym myślicie.
Jest gdzieś po środku, bardzo solidny ale bez fajerwerków. Za to może być b dobrym coachem. Brakuje mu po prostu 'tego czegos'

Gdzie te czasy kiedy z2k chodził codziennie
widzę, że jednak hejterzy są mocni wyłącznie w gębie i żadna z cipeczek nie odwazyla sie wpisac w topicu na 2+2, przypominam http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/plo-prop-bet-50bi-31-days-playing-plo200-zoom-1606308/
leszcze pozostana leszczami
Napisane przez dewast
Dogadajmy osobe, ktorej przed prop betem wplacimy obaj kase, a ona wyplaci wygranemu po jego zakonczeniu. Jak spelnisz oba warunki chetnie postawie 5k$ przeciw Tobie. Jesli bedziesz sie upieral przy max becie 2k$ to niech i tak bedzie. Oczywiscie wiążący dla wynikow zakladu bedzie audyt ze starsów
Wszystko to napisalem w topicu na 2+2, ale widze, ze jednak Twoje pierdy na tym forum sa nic nie warte i nie potrafisz przelozyc tego na akcje, tak jak zreszta czuczukwe, ktory wsuwa radośnie TT22ss preflop, a potem usuwa najgorsze rozdania z bazy i udaje, ze ma 50bb/100, a tepy lud mu wierzy i lize dupe jakby byl jakim bogiem PLO. Ciekawe co by sie stalo, gdybym wrzucil kilka innych perełek z jego udziałem
Swoja droga jest juz $4100 akcji i jeszcze potrzebne jest tylko $900 zebym zaczal szukac escrow i sedziow.
"costs of living in my country are fairly low and I can easily live off for even 500$/month"
nie dalbys rady przezyc za 1900 zl? ja bym dal rade z palcem w dupie nawet za 1000 zl
Napisane przez dewast
Akurat spotkalismy sie na PLO200 i permanentnie nie uzupelniasz stacka. Powodów może byc wiele, ale tego, że wobec dwóch dawców na zwykłym stoliku, doprowadziles do tego, zeby siedziec na 10bb (zamiast zobic reload do maxa) i po zbustowaniu opusciles stolik, to tego nie moge zrozumiec.![]()
Zagrał miesiąc breakeven, żeby wrzucić słaby wykres i oskubać ludzi na challengu.
I have to win 50 buyins, 1 buyin = 100 big blinds, if at any point I pass the 50 buyin point the bet is won. This will be confirmed by either a judge or Pokerstars.
Sprytne zagranie!
Trust me, 100k hands is definitely enough to decide a winrate of a player given his EV.
Napisane przez MIStrZZZ
nie dalbys rady przezyc za 1900 zl? ja bym dal rade z palcem w dupie nawet za 1000 zl
Poważnie?
nie rozumiem problemu przeżyć za 1900zł.
1300 chata + media
8-13 robienie jedzenia + silowania
rest day tylko grinding
Nie dość że mało siana wydane to jeszcze zdrowo + idzie klata :profit:.
Powodzenia mistrzu
NWPOWER
Napisane przez MIStrZZZ
widzę, że jednak hejterzy są mocni wyłącznie w gębie i żadna z cipeczek nie odwazyla sie wpisac w topicu na 2+2, przypominam http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/plo-prop-bet-50bi-31-days-playing-plo200-zoom-1606308/leszcze pozostana leszczami
Twoje pierdy na tym forum sa nic nie warte i nie potrafisz przelozyc tego na akcje, tak jak zreszta czuczukwe, ktory wsuwa radośnie TT22ss preflop, a potem usuwa najgorsze rozdania z bazy i udaje, ze ma 50bb/100, a tepy lud mu wierzy i lize dupe jakby byl jakim bogiem PLO. Ciekawe co by sie stalo, gdybym wrzucil kilka innych perełek z jego udziałem
![]()
Swoja droga jest juz $4100 akcji i jeszcze potrzebne jest tylko $900 zebym zaczal szukac escrow i sedziow.
Nie bede stawial w propbecie, ktory zostal stworzony jak by bral w nim udzial ktos uposledzony umyslowo. Masz opcje robienia sobie wolnego co 2 dni, wiec izi jestes w stanie grac 4k rozdan dziennie i byc swiezy przy takiej ilosci wolnego. Wariancja w plo jest jaka jest, na 99% masz dodatni wr na tych 200 wiec byl bym 'leszczem' jesli kierowalo by mna ego i postawil bym tam swoj hajs. Chcesz mozemy zrobic propbet na hu na 10/20 10k rozdan z sidebetem, nie widze problemu. Czy nie potrafisz przelozyc swoich pierdow na akcje ? Mnie jedziesz jak chcesz na 6maxach, opowiadasz ze gdybys gral caly czas A game to rozpierdoli bys bena86 na hu wiec to powinno byc masywnie +ev dla ciebie. Jesli nie masz hajsu bierz staking, pewnie znajdzie sie cala masa chetnych. Jesli jednak cale forum okaże się debilami i nie dostrzegą twojego potencjału i value w graniu z donkiem postującym fejk wykresy zawsze możesz pożyczyć hajs w skoku. Ja tak robie caly czas, żeby mieć z czego grać 2k i 5k i mieć opcję usuwania tam przegranych spotów z hema.
Chociaz pewnie stakingi i pozyczki nie beda potrzebne bo rozpierdalasz w pokera a wydatki masz na poziomie kasjerki z biedronki wiec spokojnie jestes rolled na taki propbet, w najgorszym wypadku masz zamrozony hajs w swoich 10 mieszkaniach ktore kupiles za hajs z pokera.
A co do TT22 to masz nasrane we łbie, masz problem ze wystakowałem w 6 wayu podwójnie sparowaną rękę która ma on avg więcej niz 16,5% bo i tak był bym commited na pierdyliardzie bordów. 3 albo 4 raz slysze jak przezywasz tego spota...
https://www.weaktight.com/h/56934d2fd39043f8698b45ff
Napisane przez MIStrZZZ
widzę, że jednak hejterzy są mocni wyłącznie w gębie i żadna z cipeczek nie odwazyla sie wpisac w topicu na 2+2, przypominam http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/plo-prop-bet-50bi-31-days-playing-plo200-zoom-1606308/leszcze pozostana leszczami
Nie pomyślałeś, że Twoje warunki prop betu są absurdalne, dlatego nikt poważny w to nie wejdzie. Nawet nie wiadomo czy ktoś nie będzie grał za Ciebie na Twoim koncie (brak kamery). Jakiś (fejkowy) wykres, ogłoszenie typu, cześć wpierdalam w PLO, szukam akcji!
I may want to get a vacation or just a couple days break So I was thinking about having 19 days of "no play", prop bet na miesiąc robiony dla motywacji i tekst o 19 dniach przerwy
. Nie mniej jednak wcale to nie będą to wakacje? Just to make it clear - if I play other games during the "play" days they won't be included in it as well?
mdu - haha skomitowany z TT22ss vs obvious asy i cala masa rak ktora cie crushuje i blokuje twoje outy, a ty piszesz, ze tam masz on avg 16,5%
:D:D:D ja pierdole
i nie pisz rzeczy, ktorych nigdy nie napisalem. Poza tym mam negatywny winrate na z200, tez w ev, zarowno lifetime jak i w ostatnich 100k rekach. Nie gralem tego duzo, ale jednak.
prosty - Widze, ze jestes kolejnym wielkim ekspertem od PLO, skoro nawet nie rozumiesz, ze ostatnie 100k handow rzeczywiscie pokazuje poziom obecnej gry. Jakie stawki grasz? 1/2 centy? czy jeszcze nie przebiles sie przez freerolle?
Jestem w tej chwili chory i choruje wiecej niz 50% dni od ponad roku, wiec to jest glowna przyczyna dni bez gry. Wiem, ze czytanie to trudna sztuka, ale NIE napisalem tam, ze bede robil sobie wakacje. Kolejny wkladajacy w moje usta slowa, ktorych nie wypowiedzialem.
Szkoda, ze jednak okazujecie sie keyboard warriorami, małe nędzne leszcze z gosciem, ktory wrzuca fejk wykresy na czele.
Zabrakło "" przed wakacje. 19 dni przerwy na 50 to sporo - nie sądzisz? Dlaczego nie chcesz wrzucić wykresu lifetime i nie chcesz używać kamery? Nie odniosłeś się.
Nie odnioslem sie, bo ewidentnie nie potrafisz czytac. Napisalem o tym juz wiele razy w topicu na 2+2. Twoj nick idealnie pokazuje poziom inteligencji.
Napisane przez MIStrZZZ
mdu - haha skomitowany z TT22ss vs obvious asy i cala masa rak ktora cie crushuje i blokuje twoje outy, a ty piszesz, ze tam masz on avg 16,5%:D:D:D ja pierdole
i nie pisz rzeczy, ktorych nigdy nie napisalem. Poza tym mam negatywny winrate na z200, tez w ev, zarowno lifetime jak i w ostatnich 100k rekach. Nie gralem tego duzo, ale jednak.
Szkoda, ze jednak okazujecie sie keyboard warriorami, małe nędzne leszcze z gosciem, ktory wrzuca fejk wykresy na czele.
Dziwne, wystakowałem się vs ręce blokujące moje outy i vs AA mając 21% equity, serio używanie equilatorów nie boli
Co do obv AA to z tego co widze 4betor nie miał AA ale ty wiesz swoje.
Nie wkładam w twoje usta rzeczy, których nie powiedziałeś. Chłopaki na grupie na tyle cie nie lubią że się napierdalają do mnie z tego co pisałeś zanim sie na nich obraziłeś.
Zresztą właśnie teraz walczysz klawiaturą a propozycje HU zignorowałeś jak by wcale nie padła.
Squeezer vs UTG z 3% 3beta mial AA i to o nim mowilem, ze ma obvious asy. Naprawde ich nie ma? Chyba jestem slepy. To, ze miales 21% to jakis totalny cud, bo tylko jedna osoba miala T i nikt nie mial wyzszego flush drawa plus tylko 2 cluby byly u innych graczy. Trafiles w prawdopodobnie 1% najlepszych mozliwych sytuacji jakie tylko mogly sie wydarzyc dla twojej smieciowej reki. Brawo!
Ja sie obrazilem na kogos? Raczej zrezygnowalem z bycia w grupej, w ktorej fisz probuje mnie przekonac, ze wystackowanie TT22ss moze byc dobrym zagraniem vs obvious asy. Trudno, zeby mnie lubila osoba, ktora probuje mnie przekonac do tak absurdalnie kretynskiego zagrania. Z reguly ciezko idiocie dojsc do porozumienia z inteligentem i tak tez jest w tym wypadku. Wkladasz w moje usta rzeczy, ktorych nie powiedzialem. A nie, sorry, ktos Ci powiedzial ze cos powiedzialem, wiec to musi byc prawda
Nie zagram z toba HU i nie twierdze zebym byl od ciebie lepszy w takim rodzaju gry. Wrecz przeciwnie. Ja nawet nie twierdze, ze jestem od ciebie lepszy w 6-max, ale wiem, ze Twoje wykresy sa wyimaginowane i dlatego zaczalem polemike w tym topicu.
Posiadając inteligencję na poziomie mistrzowskim, zapewne zrozumiałbyś moją sugestię.
Napisane przez Prostyczlek
Zagrał miesiąc breakeven, żeby wrzucić słaby wykres i oskubać ludzi na challengu.![]()
Trust me, 100k hands is definitely enough to decide a winrate of a player given his EV.
![]()
Napiszę wprost - moim zdaniem chcesz zrobić jakiś "przekręt".