miales blockery do fulla nie oplacalo sie
Na tak suchym bordzie nie lepiej grac jakis mniejszy sizing ? Bord jest pewnie cbetowany 100% czasu wiec warto jakis bluffraiseing range na tej teksturze, a jedyne drawy to fd i jeden OESD.
Napisane przez roommate1000
Na tak suchym bordzie nie lepiej grac jakis mniejszy sizing ? Bord jest pewnie cbetowany 100% czasu wiec warto jakis bluffraiseing range na tej teksturze, a jedyne drawy to fd i jeden OESD.
Villain to ryba, więc myślę, że pot jest ok bo jego range się mocno od sizingu nie będzie zmieniał.
najważniejsze że +EV shipnełeś
btw rocky, jak będziesz miał czas to sie odezwij na Skypie lub FB.

no money in poker, everybody's solid
Poker Stars, $2/$4 Pot Limit Omaha Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
SB: $479.34 (119.8 bb)
BB: $1,185.12 (296.3 bb)
UTG: $596.40 (149.1 bb)
MP: $1,833.71 (458.4 bb)
Hero (CO): $908.58 (227.1 bb)
BTN-reg: $542.90 (135.7 bb)
Preflop: Hero is CO with A
6
A
3![]()
UTG folds, MP raises to $12, Hero raises to $42, BTN raises to $144, 3 folds, Hero raises to $450, BTN raises to $542.90 and is all-in, Hero calls $92.90
Flop: ($1,103.80) 2
4
A
(2 players, 1 is all-in)
Turn: ($1,103.80) 7
(2 players, 1 is all-in)
River: ($1,103.80) T
(2 players, 1 is all-in)
Results: $1,103.80 pot ($2.80 rake)
Final Board: 2
4
A
7
T
Hero showed A
6
A
3
and lost (-$542.90 net)
BTN showed 3
T
4
5
and won $1,101 ($558.10 net)
Napisane przez RockyRaccoon
A przecież to przykład braku szacunku do życia i zwykłej głupoty / ignorancji.
+10
btw. http://science.time.com/2013/08/05/meet-schmeat-say-hello-to-the-stem-cell-hamburger/ - Jest nadzieja, że nie trzeba będzie zabijać zwierząt, żeby zdobyć mięso.
Napisane przez BloodPet
mogłbys podać nick tego kolegi?![]()
KingOfThe$ea
Sesja MTT

Kim jestem ?! Jestem zwycięzcą!
:yaoming :
Spotkałem się z bardzo ciekawym stwierdzeniem, a mianowicie:
POSIŁEK BEZ MIĘSA JEST JAK SEX SAMEMU

Napisane przez wukaesiak
Spotkałem się z bardzo ciekawym stwierdzeniem, a mianowicie:POSIŁEK BEZ MIĘSA JEST JAK SEX SAMEMU

Mój kolega to często powtarza, nie jesteś z Krakowa czasami?
Swoją drogą akurat posiłek z mięsem działa jako dość solidny "turn-off", jak laska zajada się świnskim jelitem (kiełbaską z grilla) to nie brzmi to jak coś co podnosi libido
Odwrotnie z np. bananem
I mean, whatever floats your boat
Kobieta niech je co chce, wazne zeby dobrze w lozku chodzila ale ja swinskiego jelita nie oddam.
Lew spotyka piekna, ksztaltna lwice... hormony przejmuja calkowita kontrole nad cialem, instynkt podpowiada mu jedno.... zbliza sie... jest coraz blizej... czuje jej zapach, temperature ciala i oddech.... jest gotowy do spelnienia swojej roli i obowiazku, AZ NAGLE.... mysli: 'ale zaraz, kurwa, a jesli ona przed chwila jadla sarne?
FUJ, poszukam wegetarianki!'
Napisane przez roommate1000
Kobieta niech je co chce, wazne zeby dobrze w lozku chodzila ale ja swinskiego jelita nie oddam.
Nie jest twoje, więc co najwyżej nie przestaniesz zabijać żeby je zabrać
Napisane przez variat
Lew spotyka piekna, ksztaltna lwice... hormony przejmuja calkowita kontrole nad cialem, instynkt podpowiada mu jedno.... zbliza sie... jest coraz blizej... czuje jej zapach, temperature ciala i oddech.... jest gotowy do spelnienia swojej roli i obowiazku, AZ NAGLE.... mysli: 'ale zaraz, kurwa, a jesli ona przed chwila jadla sarne?FUJ, poszukam wegetarianki!'
Lwica nie ma wyboru, kobieta tak, i jeśli woli mordować żeby zjeść to ja takiej kijem nie tkne
Mi tam było dość daleko do poglądów Rocky'ego, ale ostatnio po obejrzeniu dokumentu o tym jak wygląda przemysłowa produkcja mięsa (chyba głównie w Usa tak jest) to faktycznie ochota na mięsko maleje...
Nie wiem też na ile jest to obiektywnie przedstawione i na ile tego typu hodowla jest norma., aż tak nie chciało mi się zagłębiać
Jak ktoś ciekawy to można na YT obejrzeć