Przejdź do forum
Budowanie skilla na...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Budowanie skilla na PLO

77 Posty
27 Użytkownicy
0 Reakcje
4,741 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
surud7
PokerStrategist

jezeli faktycznie chcesz to odegrac i oddac to graj to co umiesz - nie wiem analizujac dostepne dane to wychodzi ze jednak holdema pewnie. Skad nagle pomysl grania fix etc... zaraz bedziesz chcial ten dlug odegrac w badugi bo malo kto to ogarnia....

Odpowiedz
Cytat
winkel1989
PokerStrategist

Oddaj połowę za restzę graj cash, bo widze jesteś gambler i chciałbym cokolwiek odzyskać. Zresztą jakbyś chciał dawno byś oddał, bo hajs miałeś a człowiek uczciwy powinien najpierw spłacić długi a potem zająć się innymi rzeczami.

Odpowiedz
Cytat
MIKEengineer
Oldschool Grinder

Napisane przez Flecik
Panowie obiecuję że oddam wam wszystko. Postaram się jak najwięcej grać w pokera teraz aby oddać wam jak najszybciej wasze pieniądze. Zastanawiałem się co byłoby najlepiej grać i spróbowałem dzisiaj trochę fixa. Grało się całkiem ok miałem nawet jakiegoś mega fisha na stoliku i był on z polski, callował mnie z niczym na każdym strecie. Ale i tak sesja na mały minus. W fixe chyba pozytywem jest to że nie ma dużych swingów. Co wy mysilicie. Co najlepiej byłoby grać??

PS. Wykrasu nie chce mi się już dzisiaj wklejać jutro postaram się to zrobić albo w sobotę.

Kolego dam Ci dobrą radę. Najbliższa firma budowlana - pomocnik murarza (przy założeniu, że masz krzepę i nie jesteś "łajzą"), pomocnik cieśli, a jeśli jesteś łajzą, to przy zamiatniu placu budowy nie powinieneś się aż zanadto zmęczyć. Dodatkowo oprócz pracy na budowie (w dzień) zatrudnij się jako magazynier w najbliższej hurtowni na nocki, tak abyś każdą dobą był w stanie efektywne wykorzystać (myślę, że w Twoi przypadku 20h pracy dziennie to optimum).

Tak już pomijając kolegów stakerów, pieniądze, długi... Wiesz jak bardzo nieszczęśliwe będzie Twoje dziecko z powodu, ze to właśnie Ty jesteś jego ojcem?

Odpowiedz
Cytat
dark1one
PokerStrategist

jestem pełen podziwu, jak można raz przegrać kasę przez głupie shootowanie, a później zrobić drugi raz to samo.

Odpowiedz
Cytat
Moni1989417
Oldschool Grinder

jakies nowsze wiadomosci odnosnie zwrotow? jak z tym oddawaniem?

Odpowiedz
Cytat
mistrzwsadow
PokerStrategist

no koleś wała kręci - zero szacunku dla takich gości.

Odpowiedz
Cytat
Moni1989417
Oldschool Grinder

Napisane przez Flecik
Panowie obiecuję że oddam wam wszystko.

kiedy to nastąpi i czy faktycznie to zrobisz? chciałbym się dowiedzieć czy mogę liczyć na moje $$$... daj jakiś znak życia.

Odpowiedz
Cytat
kattskill
PokerStrategist

Kolejny miesiąc mija i zero odzewu tutaj, choć na treningach PLO jesteś. Może byś się odezwał i napisał ile jeszcze Ci brakuje (czasu albo pieniędzy), żeby oddać tym co w Ciebie zainwestowli !

Odpowiedz
Cytat
surud7
PokerStrategist

czasu nei brakuje, $ pewnie tyle ile brakowalo wczesniej ;)

Odpowiedz
Cytat
winkel1989
PokerStrategist

ruda dziwka

Odpowiedz
Cytat
kattskill
PokerStrategist

Jak tam flecik? Przypomnieć Ci nick na starsach, bo kasa nie doszła?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez kattskill

a Wy jeszcze w cuda wierzycie ?

Odpowiedz
Cytat
kattskill
PokerStrategist

Napisane przez TOMKX

Napisane przez kattskill

a Wy jeszcze w cuda wierzycie ?

tak, żeby pamietał :)

Odpowiedz
Cytat
surud7
PokerStrategist

na pewno pamieta i jest mu przykro :D

Odpowiedz
Cytat
kajman27
Oldschool Grinder

Napisane przez surud7
na pewno pamieta i jest mu przykro :D

hahahaha :nh sir _biggrin: _biggrin: _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
rybik1986
PokerStrategist

O kurcze przypomnailo mi sie ze mnie tez oszukal:( ale widac kasy nie zamierza oddac mam nadzieje ze zycie mu sie podobnie odwdzieczy!

Odpowiedz
Cytat